kill_noob Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Βγήκε το Max Payne. Αρκετά καλή η μεταφορά. Στο nexus s κολλάει λίγο άλλα σε πιο πρόσφατο κινητό σίγουρα θα πάει σφαίρα. Το μόνο θέμα είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού. Και αυτό λόγω της φύσης του παιχνιδιού και της οθόνης αφής που καθιστά σχετικά δύσκολα να ελέγξεις τα παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για πληκτρολόγιο και ποντίκι. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπερα παιδια εχω κατεβασει το letsi golf 3 και προσπαθω να το πειραξω για να ανεβασω τα χρηματα και οτι μπορω ακομα αλλα δεν βλεπω να μ βρισκει τα αρχεια το προγραμμα μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχει αλλοσ τροπος? Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 καλησπερα παιδια μηπως υπαρχει κανενας τροπος να "παραβλεπει " το μαρκετ το μηνυμα που λέει οτι ενα παιχνιδι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη πχ για τα παιχνιδια γα tegra συσκευες? Εχω εγκατεστημενο το chainfire αλλα δεν μπορω να περασω παιχνιδια. Τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 καλησπερα παιδια μηπως υπαρχει κανενας τροπος να "παραβλεπει " το μαρκετ το μηνυμα που λέει οτι ενα παιχνιδι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη πχ για τα παιχνιδια γα tegra συσκευες? Εχω εγκατεστημενο το chainfire αλλα δεν μπορω να περασω παιχνιδια. Τι γινεται? Έχει επιλογή τέτοια το chainfire κάπου. Κοίταξε το. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) φιλε jastona δεν εχω βρει κατι αλλαξα ολες τις ρυθμισεις του αλλα παλι τιποτα ουτε μεσα απο την nvidia tegra zone εφαρμογη θελω συγκεκριμενα το zen pinball και το sonic αν τα εχει περασει κανεις σε gs 2 :( Edited June 18, 2012 by jimmygtc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 -> Cogs <- Απιστευτο παιχνιδι παρατηρητικοτητας κ σπιρταδας γενικοτερα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Καλησπέρα.έχω παιχνίδια της gameloft τα οποία πιάνουν πολύ χώρο στην sd card και θέλω να τα μετακινήσω στην εξωτερική κάρτα.το έκανα μια φορά και δεν έβρισκε τα αρχεία και όταν άνοιγα το παιχνίδι άρχισε να κάνει εγκατάσταση τα αρχεία πάλι απο την αρχή.και κάτι ακόμα με τον astro file manager δεν μπορώ να βρω την εξωτερική κάρτα.με βγάζει στην sd του κινητού.κάποια βοήθεια?ευχαριστώ.(το κινητό είναι sgs2 resurrection remix 2.3.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Καλησπέρα.έχω παιχνίδια της gameloft τα οποία πιάνουν πολύ χώρο στην sd card και θέλω να τα μετακινήσω στην εξωτερική κάρτα.το έκανα μια φορά και δεν έβρισκε τα αρχεία και όταν άνοιγα το παιχνίδι άρχισε να κάνει εγκατάσταση τα αρχεία πάλι απο την αρχή.και κάτι ακόμα με τον astro file manager δεν μπορώ να βρω την εξωτερική κάρτα.με βγάζει στην sd του κινητού.κάποια βοήθεια?ευχαριστώ.(το κινητό είναι sgs2 resurrection remix 2.3.) Για τα παιχνιδια δεν το εψαξα αρκετα οποτε δεν γνωριζω αλλα θα με ενδιεφερε κ'μενα. Η εξωτερικη σου καρτα ειναι στη θεση mnt/emmc/. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Είδα ότι βγάλαβε το nba jam σε προσφορά. Βλέπω στο play store ότι έχει 2 nba jam. Ξέρει κανείς αν έχουν καμία διαφορά;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Είδα ότι βγάλαβε το nba jam σε προσφορά. Βλέπω στο play store ότι έχει 2 nba jam. Ξέρει κανείς αν έχουν καμία διαφορά;; Λογικά το ένα είναι για το αμερικάνικο market (ELECTRONIC ARTS INC) και το άλλο για το ευρωπαϊκό (ELECTRONIC ARTS NEDE) Εμένα πάλι μου την βγάζει μη συμβατή με sensation και ics... dafuq Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Λογικά το ένα είναι για το αμερικάνικο market (ELECTRONIC ARTS INC) και το άλλο για το ευρωπαϊκό (ELECTRONIC ARTS NEDE) Εμένα πάλι μου την βγάζει μη συμβατή με sensation και ics... dafuq Και σε μένα. Έχω το ONE X. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 το κατέβασα σε samsung galaxys2... έπεξα στην αρχή έναν αγώνα , και από κει και πέρα δεν παίζει άλλο...μου ζητάει να αγοράσω stamina και τέτοια πράγματα...με λεφτά πάντα...για να ξεκινήσω κάποιο cup η έστω ένα φιλικό.. έτσι είναι το παιχνίδι πρέπει να πληρώσω , ή κάνω κάτι άλλο που εγώ δεν πήρα χαμπάρι ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 το κατέβασα σε samsung galaxys2... έπεξα στην αρχή έναν αγώνα , και από κει και πέρα δεν παίζει άλλο...μου ζητάει να αγοράσω stamina και τέτοια πράγματα...με λεφτά πάντα...για να ξεκινήσω κάποιο cup η έστω ένα φιλικό.. έτσι είναι το παιχνίδι πρέπει να πληρώσω , ή κάνω κάτι άλλο που εγώ δεν πήρα χαμπάρι ακόμα? Έτσι είναι το Real Football. Αντί να σε χρεώσει στην αρχή, σε χρεώνει μετά! Είσοδος ελεύθερη, η έξοδος όχι! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Έτσι είναι το Real Football. Αντί να σε χρεώσει στην αρχή, σε χρεώνει μετά! Είσοδος ελεύθερη, η έξοδος όχι! απ' ότι κατάλαβα περί stamina που λέει , υπάρχει μια μπάρα πάνω δεξιά η οποία ανα 9 λεπτά γεμίζει και από ένα μπουκάλι στάμινα (τώρα όσοι το έχουν δει καταλαβαίνουν) και σου λέει ότι θες τόση stamina για να παίξεις έναν αγώνα...οπότε η περιμένεις ή πληρώνεις...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 απ' ότι κατάλαβα περί stamina που λέει , υπάρχει μια μπάρα πάνω δεξιά η οποία ανα 9 λεπτά γεμίζει και από ένα μπουκάλι στάμινα (τώρα όσοι το έχουν δει καταλαβαίνουν) και σου λέει ότι θες τόση stamina για να παίξεις έναν αγώνα...οπότε η περιμένεις ή πληρώνεις...:mad: βαλε το fifa 2012 και καλυτερο ειναι και δεν χρειαζεται να πληρωσεις κατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλημερα. Ψαχνω να βρω ενα παιχνιδι που ειναι με αυτοκινητα τα οποια ειναι καπως παρκαρισμενα και πρεπει να τα μετακινησεις με σκοπο να βγαλει ενα αυτοκινητο απο το γκαραζ. Ξερει κανεις πως λεγεται? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλημέρα σε όλους.λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα.παιχνίδια όπως το lane splitter και το temple run κολλάνε μετά από μισό με ένα λεπτό και μάλιστα πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει το κινητό(sgs2).έχω resurrection v2.4 αλλά και με την omega v15 πάλι τα ίδια.υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλημέρα σε όλους.λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα.παιχνίδια όπως το lane splitter και το temple run κολλάνε μετά από μισό με ένα λεπτό και μάλιστα πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει το κινητό(sgs2).έχω resurrection v2.4 αλλά και με την omega v15 πάλι τα ίδια.υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? απεγκατασταση εκανες? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Καλημερα. Ψαχνω να βρω ενα παιχνιδι που ειναι με αυτοκινητα τα οποια ειναι καπως παρκαρισμενα και πρεπει να τα μετακινησεις με σκοπο να βγαλει ενα αυτοκινητο απο το γκαραζ. Ξερει κανεις πως λεγεται? Ευχαριστω πολυ Parking Car τόσο απλό...!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mouseandroidgames.unblock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb3VzZWFuZHJvaWRnYW1lcy51bmJsb2NrIl0. & https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freedomrecyle.carunblock&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmZyZWVkb21yZWN5bGUuY2FydW5ibG9jayJd & Unblock Car Free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freedomrecyle.unblockcarfree&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmZyZWVkb21yZWN5bGUudW5ibG9ja2NhcmZyZWUiXQ.. & Traffic Hour FREE https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puissantapps.trafficjam.free&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnB1aXNzYW50YXBwcy50cmFmZmljamFtLmZyZWUiXQ.. Edited June 23, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Parking Car τόσο απλό...!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mouseandroidgames.unblock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb3VzZWFuZHJvaWRnYW1lcy51bmJsb2NrIl0. & https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freedomrecyle.carunblock&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmZyZWVkb21yZWN5bGUuY2FydW5ibG9jayJd & Unblock Car Free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freedomrecyle.unblockcarfree&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmZyZWVkb21yZWN5bGUudW5ibG9ja2NhcmZyZWUiXQ.. & Traffic Hour FREE https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puissantapps.trafficjam.free&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnB1aXNzYW50YXBwcy50cmFmZmljamFtLmZyZWUiXQ.. Ευχαριστω. Ναι οντως ηταν τοσο απλο και τα βρηκα αφου εκανα την ερωτηση. Εχθες εψαχνα και μου εβγαζε μονο παιχνιδια στα οποια παρκαρεις το αυτοκινητο κανονικα. Τελος παντων. Ευχαριστω και παλi για τον κοπο σου Edited June 23, 2012 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 να κανω μια ερωτηση?υπαρχει κι αλλο market (εκτος απο το play store) με παιχνιδια για root συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 να κανω μια ερωτηση?υπαρχει κι αλλο market (εκτος απο το play store) με παιχνιδια για root συσκευες? mobile 9:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 απεγκατασταση εκανες? Έκανα ναι και τα εγκατέστησα ξανά αλλά δεν είδα διαφορά.κολλάει το κινητό και βγάζω την μπαταρία να ξεκολλήσει που δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό.και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.γιατί απ'ότι είδα και στα σχόλια στα παιχνίδια αυτά κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Έκανα ναι και τα εγκατέστησα ξανά αλλά δεν είδα διαφορά.κολλάει το κινητό και βγάζω την μπαταρία να ξεκολλήσει που δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό.και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.γιατί απ'ότι είδα και στα σχόλια στα παιχνίδια αυτά κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα δεν έχει. εγω ειμαι κολλημενος με αυτο το παιχνιδι...δεν μου laggαρει ποτε...μονο στο Χ10 μινι που λειτουργουσα για λιγο καιρο ειχα λαγκ..να πω οτι εχεις και χαλια συσκευη...αλλα εχεις ενα απο τα καλυτερα τις αγορας...στην custom ρομ το αντεχε?εχεις πολλες εφαρμογες μεσα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 εγω ειμαι κολλημενος με αυτο το παιχνιδι...δεν μου laggαρει ποτε...μονο στο Χ10 μινι που λειτουργουσα για λιγο καιρο ειχα λαγκ..να πω οτι εχεις και χαλια συσκευη...αλλα εχεις ενα απο τα καλυτερα τις αγορας...στην custom ρομ το αντεχε?εχεις πολλες εφαρμογες μεσα? Εφαρμογές όχι αλλά παιχνίδια αρκετά και είναι τα μόνα με τα οποία έχω πρόβλημα.Και να σου πω την αλήθεια από την πρώτη μέρα φοράω custom rom και άλλαξα σε omega μόνο και μόνο για να το τεστάρω αλλά πάλι τα ίδια.ακόμα και στον developer έστειλα mail αλλά το μόνο που με ρώτησε είναι τι version λειτουργικού φοράω και μετά σιωπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts