georbap Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδιά μεγάλο κόλλημα το battle bay της rovio. ΟΜΩΣ!!!!! Όταν έκανα format και πήγα να το ξανά κατεβάσω δεν άνοιξε ποτέ πάλι. Βγάζει μόνο μαύρη οθόνη και τίποτα. Ελπίζω να το φτιάξουν γιατί είναι από τα καλύτερα για μάχες online και με λίγο υπομονή δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να ανεβείς. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Δοκίμασα να παίξω το Asphalt Xtreme σε Android box με gamepad Logitech F310 αλλά δεν μου έδινε τέτοια επιλογή στις Ρυθμίσεις Controls παρόλο που σε video στο YouTube βλέπω ότι πολλοί το παίζουν έτσι. Γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ορμάτε : https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.pesam :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ορμάτε : https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.pesam :cool: ωραίος ! αλλά είναι στην λογική τον fifa ? μόνο online ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ορμάτε : https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.pesam :cool: Έχει και διαφημίσεις και In App purchases. Προσωπικά θα έμενα μακριά από τέτοια παιχνίδια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ε καλα ναι φυσικα.Δεν ζητησα κατι τετοιο... Κατι στα μετρα μου ψαχνω και στο μελλον βλεπουμε.. Αν θέλεις μπορείς να ερθεις στο δικό μας, Hellas Rebels. Και ενεργό είναι και donates κάνουμε. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Έχει και διαφημίσεις και In App purchases. Προσωπικά θα έμενα μακριά από τέτοια παιχνίδια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Το διπλό όμως με bluetooth είναι δυνατό !!! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παίζει κανείς battle bay? Να ανταλλαξουμε ονόματα αν είναι να παιζουμε μαζι. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Lumino city. Πλεον το βαζω πανω κι απο το machinarium. Προσφορα απο 5,5 ευρω στο 1,2 ευρω σήμερα, αγνωστο για ποσο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 World of tanks blitz Είναι από τους προγραμματιστές του κανονικού world of tanks, έχει απίστευτα γραφικά αλλά θέλει δυνατό επεξεργαστή και 3-4gb free storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εχω κολλησει με το bloons td5. Κανα τιπ εχει να δωσει κάποιος? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εχω κολλησει με το bloons td5. Κανα τιπ εχει να δωσει κάποιος? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Λιώσιμο το παίζω από πέρσι αρκετό κάψιμο. Απο τιπ θα σε πω εργοστάσιο μπανάνας με supermonkey Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Supermonkey απ οσο καταλαβα είναι το καλύτερο. Path closed γιατι εμφανιζει? Δε μπορω να κανω αναβαθμισεις σρ ολα τα πεδια? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Supermonkey απ οσο καταλαβα είναι το καλύτερο. Path closed γιατι εμφανιζει? Δε μπορω να κανω αναβαθμισεις σρ ολα τα πεδια? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! 4 και 4 είναι οι αναβαθμίσεις σε κάθε path. Μόλις κάνεις την Τρίτη από το ένα σε κλείνει το τέταρτο path στο άλλο. Εξαιρετικό παιχνίδι το bloons έχει και Co op και προσθέτουν συνέχεια πίστες. Δούλευε και τα agents είναι κορυφή. Και πάντα φτιάχνεις μπανάνες με farmer και δεν θα έχεις θέμα ούτε στο hard. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Το hard προσπαθω να παιξω. Προς το τελος με τα χαλαει. Κατι δε κανω σωστα. Το village που χρειάζεται? Πάντως είναι κολλημα το παιχνιδι. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Το hard προσπαθω να παιξω. Προς το τελος με τα χαλαει. Κατι δε κανω σωστα. Το village που χρειάζεται? Πάντως είναι κολλημα το παιχνιδι. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παίξε πρώτα στα πρώτα επίπεδα να πάρεις coins να αναβαθμίσεις και μετά πας για hard. Το village είναι πολύ σημαντικό. Το πρώτο path να πέρνεις το δεύτερο στο τέταρτο update δίνει παραπάνω χρήματα αλλά δεν αξίζει. Για χρήματα μόνο μπανάνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν μπορω με τιποτα να παιξω το battle bay της rovio ουτε στο Tab S2,αλλα ουτε και στο S7 edge.Κι απο οτι διαβαζω στα σχολια κι αλλοι με Samsung βλεπουν μια μαυρη οθονη και δεν μπορουν να παιξουν.Τι να εχει παιχτει αραγε; Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AggTheGamer Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Παιδια παλια επαιζα ενα τελειο παιχνιδι το doomsday clicker αλλα το διεγραψα.Σημερα το κατεβασα αλλα η φωρτωνει ατελιωτα η κρασαρει σε 5 δευτερα απο οταν αρχιζει να φωρτωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Καλησπερα. Καποιο παρομοιο παιχνιδι με το everwing? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Τη βοήθεια σας. Ψάχνω (δωρεάν) παιχνίδια για κοριτσάκι 4,5 ετών. Της έχω κατεβάσει τα Sago Mini,αλλά βαρέθηκε η πιτσιρίκα. :lol: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Τη βοήθεια σας. Ψάχνω (δωρεάν) παιχνίδια για κοριτσάκι 4,5 ετών. Της έχω κατεβάσει τα Sago Mini,αλλά βαρέθηκε η πιτσιρίκα. :lol: Ευχαριστώ. καλησπερα.κανενα απο τα κλασσικα angry birds,cut the rope,fruit ninja ή της τα εχεις βαλει?επισης δες αυτα ειναι παρομοια νομιζω με αυτο που της εχει ηδη.Toca Boca,Bubadu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Έγινε φίλε, thank you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Καλησπερα. Καποιο παρομοιο παιχνιδι με το everwing? Ευχαριστω! Καλησπερα φιλε.Δες το Chicken Invaders,το Dragonflight by Kaoko(αλλα απο τι ειδα ειναι στα κορεατικα),Bloons Supermonkey 2,Sky Force Reloaded,Raiden Legacy,Heroes of Sky : Shooting RPG.(Δεν εχω παιξει κανενα απο αυτα απλα εψαξα γιατι θελω και εγω κατι παρομοιο οταν τα δοκιμασω θα πω την γνωμη μου(μου εχει χαλασει η μπαταρια)).Το everwing ειναι shoot em up/bullet hell οποτε αν θες ψαχνεισ και αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ορμάτε https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.noodlecake.luminocity https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.riven https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.realmyst Αγοράστηκαν και τα 3 προφανώς. Μακριά από σάπια παιχνίδια με in app purchases μακριά. Δίνετε τα λεφτά σας σε εταιρείες που αξίζουν και σέβονται τον πελάτη ώστε να δούμε και άλλα ωραία remastered στο μέλλον στο Android. Ποιος δεν θα ήθελε ένα commando 1 και 2 remastered η ένα σωρό άλλα αξιόλογα παιχνίδια όπως the longest Journey Larry hitman κτλ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 υπαρχει τροπος να γινει back up το bbtan σε λογαριασμο; (google/facebook) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts