SERS1612 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες που μπορούν να κατεβάσουν από underground. Έπρεπε κ εγώ να επικοινωνήσω με το customer support, να μου πουν να κάνω κάτι ρυθμίσεις για να μπορώ να κατεβάσω γιατί ενώ τις έβλεπα, έλειπε το κουμπί για download. Τι ρυθμίσεις; Εγώ με διεύθυνση Αμερικής κατεβάζω. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Έτσι ακριβώς, είναι ανενεργό το Download button. Έχεις κάπου τις ρυθμίσεις; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Επειδή εγώ μένω Η.Β. έπρεπε να κάνω transfer το Kindle account από Amazon.com σε Amazon.co.uk. Μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο αυτό το store. Αν μένεις Ελλάδα νομίζω πρέπει να κάνεις το ακριβώς ανάποδο. Αν ψωνίζες από Co.uk πχ θα πρέπει να αλλάξεις το Kindle Account σε Amazon.com. 1) my account https://s28.postimg.org/spq701e9p/20170110_213158.png 2) manage your content and devices https://s23.postimg.org/h82o236nf/20170110_213245.png 3)settings https://s24.postimg.org/lmc3ydafp/20170110_213314.png 4) click here, όπως φαίνεται στη φώτο με τα μικρά γράμματα https://s27.postimg.org/6hxn9dxpv/20170110_213401.png 5) learn about https://s28.postimg.org/81b84xxfh/20170110_213433.png 6) transfer your kindle σε κάποιο από τα store που ανήκει η χώρα που μένετε, αν είναι σε ένα κ δε δουλεύει δοκίμασε το άλλο κλπ https://s30.postimg.org/w0ye9v9zl/20170110_213520.png Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Άλλαξα και χώρα, αλλά συνεχίζει να μου λέει να ενημερώσω την εφαρμογή από Amazon app σε Amazon underground Προφανώς έχω τελευταία έκδοση.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Άλλαξα και χώρα, αλλά συνεχίζει να μου λέει να ενημερώσω την εφαρμογή από Amazon app σε Amazon underground Προφανώς έχω τελευταία έκδοση.... μπες από την συσκευή σου εδώ https://www.amazon.com/gp/feature.html?docId=1003016361 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 μπες από την συσκευή σου εδώ https://www.amazon.com/gp/feature.html?docId=1003016361 Έχω την τελευταία έκδοση, παρόλ' αυτά με προτρέπει να κατεβάσω την τελευταία και δεν μ' αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές/παιχνίδια (είναι ανενεργό το Download button). Και ο λογαριασμός μου είναι σε co.uk γιατί το 2004 έδινε περισσότερο χώρο απ' ότι το gr. Θα δοκιμάσω τα βήματα που έδωσε ο nfeel. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Αγορασα και γω το prune, ωραια ιδεα αλλα δε με ενθουσιασε, θα μπορουσε να ηταν πιο καλα εκτελεσμενο.. Το lost journey καλο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Μάγκες κάνα καλό παιχνίδι για να περάσει το φανταριλικι πιο γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μάγκες κάνα καλό παιχνίδι για να περάσει το φανταριλικι πιο γρήγορα? Paid or no? Online or no? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Κατέβασα μετά από καιρό το Amazon underground. Δεν έχω πολύ χρόνο να διαβάσω online τι κ πώς αυτή τη στιγμή, παρατήρησα όμως ότι το Amazon έχει αλλάξει πλάνο στα games και σε αρκετές εφαρμογές Έχει πολλά παιχνίδια (και όχι μόνο το free App of the day) εντελώς δωρεάν. Παιχνίδια που είναι payed στο google store, στο Amazon είναι free. Ψήνομαι να ξεκινήσω τα rpg sorcery 1,2,3,4. Στο google store είναι όλα payed, το Amazon έχει τα δύο πρώτα εντελώς δωρεάν (χωρίς εκπλήξεις η in app purchases κα) και στα 2 τελευταία η τιμή είναι ακριβώς ίδια. Έτσι γρήγορα που έριξα μια ματιά βρήκα κ αλλά παιχνίδια που έχουν αναφερθεί εδώ επίσης δωρεάν. Αναφέρω χαρακτηριστικά : Lara croft go Star wars kotor (στο store το βγάζει £10) Sorcery Sorcery ii Monument Valley Riptide gp renegade και άλλα.. Αυτό ισχύει εδώ και χρόνια. Εγώ το έχω με χώρα Αμερικής και κατεβάζω τα πάντα από όσα πληρωμένα τα βγάζει δωρεάν. Αλλά γενικά έχει πολύ καιρό να βγάλει κάτι καλό. Εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν ότι βγήκαν πρόσφατα και που τα έχω αναφέρει εδώ και μέρες στο θέμα των προσφορών. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Τελείωσα σήμερα το ghost of memories. Παρα πολυ όμορφο παιχνίδι ωραία ατμόσφαιρα και σχετικά εύκολο. Δώστε του μια ευκαιρία. Τελείωσα και το Prune πριν λίγες μέρες με όλα τα μπλε λουλούδια. Μοναδικό στο είδος του. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 The inner world στα 0.99€ από τα 3€ αν δεν κάνω λάθος για οποίον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Εχω κολλήσει το τελευταίο διάστημα με το Mekorama https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martinmagni.mekorama Επίσης παίζω εδω και μήνες και το mobile strike Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Να δούμε πόσα εκατομμύρια θέλει για assassin tier. 6537 μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Σε φτάνω, το νου σου Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Σε φτάνω, το νου σου Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να σε δω. Σκέψου τα 15300000 τα έκανα χωρις να προλάβω να σκοτωσω 4 targets. Αλλιώς θα πήγαινα πάνω από 20. Έχει κόλπο λένε ότι αφήνεις τον markus Krug σε ένα σημείο και δεν μπορεί να κάνει escape αλλά δεν το βρήκα ακόμη και πάντα θα κάνει escape σε 3 λεπτά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Goo saga στα 10 λεπτά. Τσιμπηστε το όλοι. Και το ghost of memories στα 99 λεπτά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Edited January 23, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 To super mario run ειναι διαθεσιμο? Δε το εμφανίζει στο στορε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 To super mario run ειναι διαθεσιμο? Δε το εμφανίζει στο στορε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Θα είναι διαθέσιμο σύντομα λεει. Μπορείς να κάνεις προεγγραφή! Με το που μπεις στο Google play το έχει πρώτο πρώτο Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Παταω στην πρωτη σελίδα του πλαυ αλλα δε βγαζει αποτέλεσμα.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Παταω στην πρωτη σελίδα του πλαυ αλλα δε βγαζει αποτέλεσμα.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτο. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Αυτο βγάζει http://i66.tinypic.com/k12beg.png Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 δεν είναι ακόμα συμβατό με την συσκευή σου όταν είναι να βγει όμως κανονικά το παιχνίδι σίγουρα θα το βλέπεις μετά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Xiaomi redmi note 2 εχω. Οκ θα περιμένω. Ποτε βγαίνει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Xiaomi redmi note 2 εχω. Οκ θα περιμένω. Ποτε βγαίνει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν λεει. Σύντομα διαθέσιμο λέει μονο. Αν όμως σε ενδιαφέρει τοσο, στείλε ένα μήνυμα στον προγραμματιστη και ρώτα τον. Πες του και την συσκευή σου Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 24, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Μόλις τερμάτισα το Room 3 (Imprisoned ending). Επειδή είμαι λίγο πιεσμένος με τον χώρο στο 16άρι Nexus που το τρέχω, αν το διαγράψω για να παίξω και τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω και το ξανά περάσω αργότερα, να υποθέσω θα υπάρχει η επιλογή για τα υπόλοιπα endings. Σωστά; Ή από το σημείο που ξεκινάνε τα υπόλοιπα walkthrough, οι τερματισμοί είναι σχετικά γρήγορα οπότε μου προτείνετε να δω και τους υπόλοιπους και να διαγράψω τότε το παιχνίδι, μία και καλή; Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts