tsagod123 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ακριβως... Σε ευχαριστώ φιλε μου. Στάλθηκε απο .... Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 και ένα για καλό σκοπό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Μπράβο τους. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα. Παίζει κανείς το pang adventures και από κινητό και από τάμπλετ? Συγχρονίζονται? Εγώ που το προχώρησα μερικές πίστες στο τάμπλετ και μετά το κατέβασε στο κινητό μ έβαλε να το παίξω απ την αρχή Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα. Παίζει κανείς το pang adventures και από κινητό και από τάμπλετ? Συγχρονίζονται? Εγώ που το προχώρησα μερικές πίστες στο τάμπλετ και μετά το κατέβασε στο κινητό μ έβαλε να το παίξω απ την αρχή Δεν έχει cloud saving το συγκεκριμένο παιχνίδι Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δεν έχει cloud saving το συγκεκριμένο παιχνίδι Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά (******* τους για παιχνίδι των 4 ευρώ) Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Έβαλε κανένας Pokemon Go? Ωραίο φαίνεται :) Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Έβαλε κανένας Pokemon Go? Ωραίο φαίνεται :) Sent from my Redmi Note 3 Έχουμε λινκ; Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Έχουμε λινκ; Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-0-release/pokemon-go-0-29-0-android-apk-download/ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Χρόνια είχα να ασχοληθω με τα αυτά :-P νοσταλγία.. (όχι πως είμαι κανας γέρος.αλλα θυμάμαι ειδικά την Pokemon Emerald στο Game boy την είχα λιώσει... για όσους γνωρίζουν) Πάνε οι διακοπές μου τώρα Οι άλλοι θα κάνουν βουτιες και εγώ θα πιάνω πόκεμον :-P Αυτο που μέχρι στιγμής με χαροποιησε ειναι ότι δεν είδα να έχει πόκεμον από τις τελευταίες γενιές. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.. Sent from my Redmi Note 3 Edited July 8, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Χρόνια είχα να ασχοληθω με τα αυτά :-P νοσταλγία.. (όχι πως είμαι κανας γέρος.αλλα θυμάμαι ειδικά την Pokemon Emerald στο Game boy την είχα λιώσει... για όσους γνωρίζουν) Πάνε οι διακοπές μου τώρα Οι άλλοι θα κάνουν βουτιες και εγώ θα πιάνω πόκεμον :-P Αυτο που μέχρι στιγμής με χαροποιησε ειναι ότι δεν είδα να έχει πόκεμον από τις τελευταίες γενιές. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.. Sent from my Redmi Note 3 είπαν ότι όσο αναβαθμίζεται το παιχνίδι θα μπου και αλλα. πείτε μας γνώμες όσοι παίξατε Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλά ήταν για τρεις ώρες.. Μετά πρόβλημα στους σερβερς :P Γενικά ακούω όλο τέτοια.. Μερικοί έχουν αρχίσει να τα παίρνουν με τόσα προβλήματα που κάνει αλλά εγώ τους δικαιολογω.. Είναι νωρίς. Αύριο που αρχίζω διακοπές θα ενημερώσω πιο καλά.. Αν κάνει την τιμή να δουλέψει :p Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 για να παιξω πρεπει να παρω τους δρομους;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 για να παιξω πρεπει να παρω τους δρομους;;;;;;; έπιασα 6 μεσα στο σπιτι Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κανένα καλό tower defence? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κανένα καλό tower defence? τα κορυφαία για μένα kingdom rush 1.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironhidegames.android.kingdomrush 2.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironhidegames.android.kingdomrushfrontiers 3.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironhidegames.android.kingdomrushorigins παίζουν πολύ συχνά σε προσφορές με 99 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το έχω τερματίσει, είναι κορυφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το έχω τερματίσει, είναι κορυφή το Tiny Guardians τότε, όχι το κλασικό tower defense αλλά επίσης πολύ καλό και το στυλάκι του είναι παρόμοιο με το kingdom rush. επίσης παίζει σε προσφορές ανά καιρούς. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kurechii.tinyguardians&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κανένα καλό tower defence? Fieldrunners 2.Ξέρω είναι παλιό, αλλά είναι το αγαπημένο μου:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Defense zone 2 Bloons TD Ότι καλύτερο σε tower defense Εχω αγορασμένα και τα Kingdom rush και τα που είναι επί πληρωμή αλλά δεν μου άρεσε ότι έχει In App purchases. Δεν χρειάζονται και κάνουν κακό σε ένα παιχνίδι που είναι επί πληρωμή. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ωραία παιχνίδια σπαζοκεφαλιάς είναι το none και το guides. Πολύ έξυπνα!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δοκίμασα σήμερα το titan quest αλλά πολύ lag ρε παιδιά. Το έχει αγοράσει κάποιος άλλος να μας πει την γνώμη του? Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Anthill tower defence και strategy μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Τα 2 odd world στο 1.09. Ορματε τα τσιμπησα και τα 2. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Έχει καμιά σχέση με το oddworld του playstation 1? Ή ειναι άλλα αντ'άλλων; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts