Roid_rage Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Επειδή έχω δοκιμάσει πολλά τέτοια και όλα έχουν σοβαρές αδυναμίες, αυτό έχει σωστό gameplay? Πες λίγο πώς είναι πριν επενδύσω τα χρήματα μου σε αυτό.. :p πιο πολύ βαριέμαι το βάλε βγάλε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Επειδή έχω δοκιμάσει πολλά τέτοια και όλα έχουν σοβαρές αδυναμίες, αυτό έχει σωστό gameplay? Πες λίγο πώς είναι πριν επενδύσω τα χρήματα μου σε αυτό.. :p πιο πολύ βαριέμαι το βάλε βγάλε τα 10 λεπτα που εχει τωρα απο τα 4 ευρω δεν το λες και επενδυση αλλα οοοοκ :P Edited March 28, 2016 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Είναι καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Είναι όντως πολύ καλό Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 απλά στο τελευταίο update έχει ένα θεματάκι έστειλα και μήνυμα στην εταιρία . ενώ το έχεις αγορασμένο σου λέει είναι demo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Sky Gamblers: Storm Raiders από τα καλύτερα στο είδος του σε προσφορά στα 10 λεπτά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atypicalgames.sgsr&hl=el τέλειο είναι, σου παίρνει λίγο να μάθεις τον χειρισμό αλλά μόλις το μάθεις είναι απόλαυση. ένα πράγμα δεν μπορώ να βρω, πως κάνεις log in στο google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 ^^^Από iAP τι λέει; Σε εμποδίζει να προχωρήσεις αν δεν πληρώσεις μέσα από την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Lost journey στα 50 λεπτά πάρα πολύ καλό παιχνίδι Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Οι φαν του Monument valley τσεκάρετε το dream machine the game ειναι στο 1 ευρώ. Μόλις το αγόρασα και είναι απλά τέλειο. Χωρίς in app purchases και ειναι καινούργιο οπότε θα αναβαθμίζετε για αρκετό καιρό. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Dream League Soccer 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.dls3&hl=el περίμενα κάτι καλύτερο αλλά παλεύετε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Το πολύ καλό tower defense epic war TD 2 στα 10 λεπτά. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2016 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orbital.brainiton&hl=el Brain It On! - Physics Puzzles Ωραιο παιχνιδι σπαζοκεφαλια Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τα εξαιρετικά Lifeline Lifeline Silent Night Lifeline 2 Στην τιμή τον 10 λεπτών το καθένα από 2 που έχουν κανονικά. Μην τα χάσει κανείς. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τα εξαιρετικά Lifeline Lifeline Silent Night Lifeline 2 Στην τιμή τον 10 λεπτών το καθένα από 2 που έχουν κανονικά. Μην τα χάσει κανείς. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Τι παιχνίδια παίζεις... Με στεναχωρεί ς Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τι παιχνίδια παίζεις... Με στεναχωρεί ς Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Είναι αρκετά πρωτότυπα ρε συ και σε βάζουν στην ιστορία τους πολύ εύκολα. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλά όσα παίζουμε αλλά έρχεται: http://www.androidauthority.com/youtube-homescreen-recommendations-689406/ Pokemon Go. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotemu.pangadventures ξυπνάει παλιές αναμνήσεις αλλά εντάξει η τιμή του είναι για γέλια Edited April 27, 2016 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πω πω τι μα θυμησεις τωρα ρε αδελφε!! :) Παλιες μνημες δεν θα πεις τπτ..!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotemu.pangadventures ξυπνάει παλιές αναμνήσεις αλλά εντάξει η τιμή του είναι για γέλια Το έχω στη wish list. Μόλις πεσει η τιμή του το χτυπάω να θυμηθούμε τα παλιά. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Πω πω. Τι είπες τώρα. Σίγουρη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Κάποια escape room παιχνίδια; ατμοσφαιρικά και καλοφτιαγμενα.. Το spotlight: Room escape μου άρεσε για παράδειγμα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά με υγεία...!!! Δεν ξέρω εάν γράφω σωστά εδώ, αλλά είναι για παιχνίδι και android... :p:p Υπάρχει κανένας android σκακιστής να προτείνει κάτι καλό, σε κάποιον που ξέρει λίγα πράγματα αλλά έχει διάθεση να μάθει και να ασχοληθεί περισσότερο...?? Τι χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσω σε αυτά που κυκλοφορούν στο Play Store..?? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! :happy: Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγώ έχω το Shredder Chess και το θεωρώ πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Εγώ έχω το Shredder Chess και το θεωρώ πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. Δυστυχώς όμως, επειδή είμαι σε αρκετά βασικό επίπεδο με το σκάκι, δεν μπορώ να διαθέσω 6 euro για κάτι που ίσως δεν μου κάνει. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο εάν μου έλεγες και ποιες άλλες εφαρμογές χρησιμοποίησες μέχρι καταλήξεις στο Shredder και γιατί δεν σου έκαναν ή δεν σε κάλυπταν... Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου. :) Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Δες αυτό που έχει πάρα πολλά επίπεδα δυσκολίας για να σε βολέψει. https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.chess Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts