navystam Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 boom beach ελατε στην συμαχια σαλαμινομαχοι.θελουμε βοηθεια Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγω εχω μπει σε μια ομαδα, αλλα λυπάμαι να τους αφησω.. :what: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγω εχω μπει σε μια ομαδα, αλλα λυπάμαι να τους αφησω.. :what: Σε ποια είσαι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ξενη... Και τα περισσότερα intel τα φερνω εγω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Soccer Hero, αρκετά ενδιαφέρον παιχνιδάκι για τους ποδοσφαιρόφιλους! https://www.youtube.com/watch?v=OjLMieeHJhw Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ξενη... Και τα περισσότερα intel τα φερνω εγω Προδότη! :-) :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Για πείτε σε πια είστε να δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.dlsa με την καινούργια αναβάθμιση απλά τα σπάει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Παιδιά έφτασα στο boom beach το Hq σε 9 level γενικά είμαι στο 19.Μου έβγαλε τώρα πέρα από χρήματα, ξύλα, πέτρες να μαζεύω και iron αλλά δεν μπορώ να βρω το τρόπο που το μαζεύουμε.Για πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Με τον ιδιο τροπο με τα άλλα, ή το παραγει το iron mine ή τα κερδιζεις απο επιθεσεις ή σου φερνουν οι resource bases (ή αργοτερα με καταδύσεις με το υποβρύχιο ) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 χρειάζομαι 200 victory points αλλιώς δεν με αφήνει να κώνω join (εγώ εχώ 114)..μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό?επίσης είμαι 24 λβλ Boom Beach θέλουμε κόσμο!!! Hellas, task force code(for search): #CGUQ0 min req: Exp. 35, HQ 15, 200vp, υψηλή δραστηριότητα και υπακοή στην clan για να βγαίνουν τα missions! Έχουμε 3500vp! (Αν κάποιος είναι χαμηλότερης δυναμικότητας ας κάνει αίτημα! Πείτε και ότι είστε από το myphone!) Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Όποιος θέλει να λιωσει σε παιχνίδι γνώσεων ας κατεβάσει το quizdom. Εθιστικο παιχνίδι Μας έβαλες σε μεγάλο μπελά ρε φίλε !!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά έφτασα στο boom beach το Hq σε 9 level γενικά είμαι στο 19.Μου έβγαλε τώρα πέρα από χρήματα, ξύλα, πέτρες να μαζεύω και iron αλλά δεν μπορώ να βρω το τρόπο που το μαζεύουμε.Για πείτε. 3 πράγματα. Φτιάχνεις iron mine και το αναβαθμίζεις (πρέπει να το παλέψεις γρήγορα και να φτάσεις hq lvl 10) Κάνεις επιθέσεις σε αντιπάλους με iron. Αν δεν έχουν, προσπάθησε να αυξήσεις τα Victory Points. Βάζεις τα δυνατά σου στον Dr Terror. Μην περιμένεις να βρεις εύκολα resource base με iron. Σε μένα το πρώτο εμφανίστηκε πολύ αργά (HQ 13 νομίζω). Βέβαια αυτό προυποθέτει να ανοίγεις το χάρτη σου με την πρώτη ευκαιρία. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 3 πράγματα. Φτιάχνεις iron mine και το αναβαθμίζεις (πρέπει να το παλέψεις γρήγορα και να φτάσεις hq lvl 10) Κάνεις επιθέσεις σε αντιπάλους με iron. Αν δεν έχουν, προσπάθησε να αυξήσεις τα Victory Points. Βάζεις τα δυνατά σου στον Dr Terror. Μην περιμένεις να βρεις εύκολα resource base με iron. Σε μένα το πρώτο εμφανίστηκε πολύ αργά (HQ 13 νομίζω). Βέβαια αυτό προυποθέτει να ανοίγεις το χάρτη σου με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ! Φαίνεται να ζοριζει όλο και πολύ αλλά είναι ωραίο παιχνιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μας έβαλες σε μεγάλο μπελά ρε φίλε !!!! :lol::lol::lol::lol: Καταστροφή! Τρελό κόλλημα Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καταστροφή! Τρελό κόλλημα Νταξει από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό όλη την ώρα να παίζεις και το βαριέσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το Amazon store προσφέρει σήμερα δωρεάν το εξαιρετικό Monument Valley! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 To angry birds seasons δεν υπαρχει πια; Εχει καταργηθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Κανονικά το βλέπω στο Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsseasons Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Χμμ δεν γνωρίζω ακριβώς πως λειτουργούν οι βάσεις δεδομένων, αλλά ξέρει κανένας να μας πει αν τώρα που στο Football Manager Handheld 2015 υπάρχει ενσωματωμένος Editor, αν είναι εφικτό να δούμε και Ελληνικό πρωτάθλημα στο παιχνίδι; :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παίδες αν θέλετε πρόταση για εκπληκτικό καλοδουλεμενο Strategy turn by turn game, δείτε το Xcom Enemy within. Unreal engine για γραφικά, animation video και γενικά πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αλλά θέλει δυνατό μηχάνημα και 3gb χώρο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παίδες αν θέλετε πρόταση για εκπληκτικό καλοδουλεμενο Strategy turn by turn game, δείτε το Xcom Enemy within. Unreal engine για γραφικά, animation video και γενικά πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αλλά θέλει δυνατό μηχάνημα και 3gb χώρο. Το Ememy within αντικατέστησε τελικά το Enemy Uknown; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το Ememy within αντικατέστησε τελικά το Enemy Uknown; Δεν το γνωρίζω αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το Ememy within αντικατέστησε τελικά το Enemy Uknown; Όχι μόνο το αντικατέστησε, διάβασα ότι δεν δίνουν ούτε έκπτωση για το Enemy Within σε αυτούς που είχαν το Enemy Unknown. Αν κρίνω από το PC πάντως, καλύτερα θα ήταν να μην είχαν βγάλει καθόλου το πρώτο και αυτό που κυκλοφόρησε ως standalone expansion να είναι εξαρχής το παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ψαχνω κατι παρομοιο με το ski safari. καμια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts