king2009 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Όχι ευτυχώς σε πετάει στη μέση, δηλαδή λίγο πολύ σα συνέχεια. Και εγω αυτή τη σκέψη έκανα στην αρχη, γιατί βαριέμαι να ξαναπηγαινω στην αρχη. Αν πχ χάσω το save σε ένα παιχνίδι, αποκλείεται να το ξαναπαίξω. Κομπλέ τότε το έφτιαξαν πολύ όμορφα θα προσπαθήσω να τα βγάλω όλα. Το room 3 κρατάει το save στο cloud οπότε κομπλέ δεν χάνεται. Αλλιώς titanium backup. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ναι ευτυχώς το cloud save στα παιχνίδια είναι μονόδρομος. Την πρώτη φορά που το έπαιξα το ξεκίνησα απ'το κινητό, μετά άλλαξα ρομ και το έχασα, αλλά δεν είχα κάνει cloud syncing, μετά το ξαναξεκινάω και κολλάω στον πρώτο γρίφο με το τριεδρικο μαρμάρινο πράγμα που έχει και δε μπορουσα να το περάσω με τίποτα, ενώ την πρώτη φορά πηγαινα τρένο! Λέω τι έκανα, πώς το πέρασα; Ε τελικά στην τυχη το είχα περάσει την πρώτη φορά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ναι ευτυχώς το cloud save στα παιχνίδια είναι μονόδρομος. Την πρώτη φορά που το έπαιξα το ξεκίνησα απ'το κινητό, μετά άλλαξα ρομ και το έχασα, αλλά δεν είχα κάνει cloud syncing, μετά το ξαναξεκινάω και κολλάω στον πρώτο γρίφο με το τριεδρικο μαρμάρινο πράγμα που έχει και δε μπορουσα να το περάσω με τίποτα, ενώ την πρώτη φορά πηγαινα τρένο! Λέω τι έκανα, πώς το πέρασα; Ε τελικά στην τυχη το είχα περάσει την πρώτη φορά Χαχα αυτά είναι. Όντως μπορεί κάποιο σημείο που έχουμε περάσει παλιότερα να σκαλωσουμε. Πάντα titanium backup και πέρασμα στον υπολογιστή το φάκελο με τα saves όταν είναι να αλλάξουμε rom. Αυτά που έχουν cloud είναι safe. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μια φωτογραφία από τα αγορασμένα παιχνίδια που έχω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161202/bb8ac54660eb348d64ce64f62107b8be.jpg Εχω ακόμα το Syberia 1 που το έχω τελειώσει και δεν το ξανά πέρασα γιατί πιάνει αρκετό χώρο και το Thomas was alone που μου το βγάζει ως μη συμβατό με τη Rom που έβαλα πριν λίγες μέρες. Free παιχνίδια δεν έχω δεν τα μπορώ καθόλου τα In App purchases. Περιμένω να μπουν σε sale και τα machinarium τα 4 broken sword bloons TD 5 samorost 3 beyond Ynth HD prune world of goo lost echo Osmos HD. Όπως καταλαβαίνετε είμαι Puzzle addict. Και μια από το Google Play profile https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161202/3b37a203dcde8dd97655e6410c70efd6.jpg Εχω πάει 50 level εδώ και μήνες αλλά ακόμα να βάλει παραπάνω η Google. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Και έλεγα εγώ με 30 lv ότι το έχω ξεφτυλισει με τα παιχνίδια. Πως σε λένε ρε King στο games να σε κάνω add γιατί δεν έχω φίλους που παίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Και έλεγα εγώ με 30 lv ότι το έχω ξεφτυλισει με τα παιχνίδια. Πως σε λένε ρε King στο games να σε κάνω add γιατί δεν έχω φίλους που παίζουν Μου αρέσει να κυνηγάω τα achievements και στο ps3 έχω 49 πλατινες. Έχω 5 χρόνια Android και έπαιζα παιχνίδια από την αρχή και πάντα προσπαθώ να τα τερματίσω και να βγάλω όλα τα achievements. Σκέψου ότι έχω τερματίσει το San andreas στο NOTE 3 με 46 ώρες και όλο με αφή χωρίς χειριστήριο. Το απόλαυσα προφανώς. Τι όνομα έχεις εσύ να πάρω γνώμες για παιχνίδια. Ελπίζω να μην παίζεις αυτά τα Free που αν δεν χώσεις χρήματα στα in app δεν προχωράς. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Edited December 3, 2016 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 GeorgeTsik1990 Μου αρέσει να κυνηγάω τα achievements και στο ps3 έχω 49 πλατινες. Έχω 5 χρόνια Android και έπαιζα παιχνίδια από την αρχή και πάντα προσπαθώ να τα τερματίσω και να βγάλω όλα τα achievements. Σκέψου ότι έχω τερματίσει το San andreas στο NOTE 3 με 46 ώρες και όλο με αφή χωρίς χειριστήριο. Το απόλαυσα προφανώς. Τι όνομα έχεις εσύ να πάρω γνώμες για παιχνίδια. Ελπίζω να μην παίζεις αυτά τα Free που αν δεν χώσεις χρήματα στα in app δεν προχωράς. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Σου έστειλα pm. Παίζω δωρεάν παιχνίδια αλλά δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά σε in app. Προτιμώ τα παιχνίδια που τα πληρώνεις μια φορά στην αρχή και τέλος. Με τα in app ποτέ δεν σταματάς. Δεν είναι ότι θα αγοράσεις μια φορά και τελείωσες. Ζητάνε και άλλα και άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ωραία συλλογή King, μερακλίδικη :D Σε κινητό ή tablet τα έχεις αυτά? Ορισμένα είναι πακέτο σε smartphone. Έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας χειρισμού και χάνεις κ μεγάλο μέρος της οθόνης από τα δάχτυλα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ωραία συλλογή King, μερακλίδικη :D Σε κινητό ή tablet τα έχεις αυτά? Ορισμένα είναι πακέτο σε smartphone. Έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας χειρισμού και χάνεις κ μεγάλο μέρος της οθόνης από τα δάχτυλα. Να σε καλά. Σε κινητό στο NOTE 3 τα έχω. Αν σκεφτείς ότι τελείωσα το San andreas με 99.6% ποσοστό στο κινητό τίποτα δεν είναι δύσκολο. Μιλάμε απίστευτο κάψιμο. Τα περισσότερα που έχω είναι ότι πρέπει για οθόνες αφής όπως τα περισσότερα Puzzle πχ. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου έστειλα pm. Παίζω δωρεάν παιχνίδια αλλά δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά σε in app. Προτιμώ τα παιχνίδια που τα πληρώνεις μια φορά στην αρχή και τέλος. Με τα in app ποτέ δεν σταματάς. Δεν είναι ότι θα αγοράσεις μια φορά και τελείωσες. Ζητάνε και άλλα και άλλα Ναι για αυτό τα έχω ρίξει μαύρο δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το μοντέλο. Το ίδιο και με τα dlc στις κονσόλες. Άλλο και εκείνο. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ένα εύγε, σε όσους πρότειναν το hitman sniper.εξαιρετικό, το έβαλα από τον θείο στο τηλέφωνο Όχι με τα τσιτ.δεν ξέρωεάν θα κάνει το update όμως Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ένα εύγε, σε όσους πρότειναν το hitman sniper.εξαιρετικό, το έβαλα από τον θείο στο τηλέφωνο Όχι με τα τσιτ.δεν ξέρωεάν θα κάνει το update όμως Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Δεν κάνει update όχι. Αγόρασε το 50 λεπτά έχει τα αξίζει με χίλια. Δεν χρειάζεται cheat ότι κάνεις με την αξία σου μετράει αυτοί που χρησιμοποιούν cheat στα παιχνίδια καλύτερα να μην παίζουν καθόλου. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Υπάρχει κανένα παιχνίδι που να μπορώ να παίζω ταυτόχρονα με κάποιο φίλο που είναι απέναντί μου, καθένας από το τηλέφωνο του, κάτι σαν αντίπαλοι ας πούμε ή οτιδήποτε σε τέτοιο στυλ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Super Atou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Super Atou Τι είπες τώρα; Με γυρισες 35 χρόνια πίσω. Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Super Atou Τι έκανες τώρα ρε φίλε μας έστειλες αδιάβαστους.... Χαχαχα lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Στο limbo, κατάλαβε κανείς το τέλος; είναι νεκρό το παιδάκι; Γιατί; Η αδερφή του; Και αυτή νεκρή; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Στο limbo, κατάλαβε κανείς το τέλος; είναι νεκρό το παιδάκι; Γιατί; Η αδερφή του; Και αυτή νεκρή; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk https://unboxholics.com/forum/multiplatform-gaming/5557-limbo Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Α μάλιστα. Λοιπόν αυτή η ιστορία δεν μου άρεσε. Οποία και αν είναι η σημασία του να δίνει κάνεις σε ένα παιχνίδι. Το να βλέπεις ένα παιδάκι να έχει περάσει στο Limbo, είναι σκληρό. Όλη μας η καθημερινότητα είναι σκληρή. Έκατσα και έπαιξα ένα παιχνίδι να περάσει η ώρα μου. Δεν βλέπω κανένα απολύτως νόημα να προβληματιστώ τόσο πολύ και μάλιστα με ένα τέτοιο θέμα που έχει να κάνει με ευαίσθητα στοιχεία, όπως τα παιδιά! Ειλικρινά λυπάμαι για την επιλογή μου. Ας είχε τουλάχιστον ευχάριστο τέλος.. Ίσως υπερβολικός, αλλά έτσι αισθάνθηκα. Αν το ήξερα από την αρχή δεν θα το αγόραζα καθόλου και ποτέ. Να στείλω ένα mail στους δημιουργούς; Τι διάολο ήθελε και έμπλεξε παιδιά σε τέτοιο σενάριο; Ξέρω, υπερβάλλω. Δεν μου άρεσε καθόλου. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited December 4, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ξέρω, υπερβάλλω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αυτό ακριβώς, πρόκειται για ένα παιχνίδι που έτσι το σκέφτηκε ο δημιουργός. Να στείλεις Mail να του πεις τι? δεν σε ανάγκασε κανείς να το παίξεις. Συμφωνώ πάντως ότι ήταν σκληρό σαν παιχνίδι, ειδικά όταν έδειχνε παιδάκια απαγχονισμένα. Anyway, κάποια ιστορία θα ήθελε να πει ο δημιουργός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Σιγά μην στείλω. Με τόσα θέματα που μπορεί κάποιος να ασχοληθεί, αυτός βρήκε σενάριο με πεθαμένα παιδιά. Τι να λέμε τώρα. Μόνο αν ήταν το δικό του θα τον δικαιολογούσα. Αυτό που γράφει στο play store pg16 για μένα δεν αρκεί. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited December 4, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Το dokuro στα 99 λεπτά. Το Limbo είναι όντως σκληρό και είναι ένας λόγος που πήρε καλές κριτικές σαν παιχνίδι. Λέει τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα χωρίς υπεκφυγές. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Προσπαθω στο Limbo να περασω την πιστα στο 2.35.10 αλλα δεν γινεται αυτο που φαινεται στο βιντεο https://youtu.be/Z0EiT77ByFg?t=9319 το δεξι κιβωτιο παντα παει πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Πάτα συνεχόμενα τον διακόπτη. Άνοιξε κλείσε δηλαδή. Το μεγάλο κιβώτιο στα αριστερά, θα ανεβαίνει αργά. Πάνω κάτω με μικρές κινήσεις. Κάποια στιγμή, το αριστερά κιβώτιο θα ανέβει και το δεξιά θα μείνει κάτω. Πρώτα όμως, ενεργοποίησε τον μαγνήτη. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 6, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το limbo και το machinarium ηταν απο τα πιο ωραια και ατμοσφαιρικα παιχνιδια που εχω παιξει. Εχουμε παρομοια αυτων; Ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη; Μονο για τα Syberia μη μου πειτε γιατι ηθελα να σπασω τη συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το limbo και το machinarium ηταν απο τα πιο ωραια και ατμοσφαιρικα παιχνιδια που εχω παιξει. Εχουμε παρομοια αυτων; Ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη; Μονο για τα Syberia μη μου πειτε γιατι ηθελα να σπασω τη συσκευη... Inner world και τα 4 broken sword. Επίσης room και τα 3. Τσέκαρε παραπάνω τα παιχνίδια που έβαλα όλα ένα και ένα να πάρεις ιδέες. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts