Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καμια προταση για καλο multiplayer game με εμφαση στα γραφικα? Εκτος απο quiz και τετοια..

Εγώ παίζω clash of clans και king of thieves.

Αν κατάλαβα μιλάει για διαφημίσεις τής Amazon μέσα στις εφαρμογές; Αυτό δεν το έχω συναντήσει ποτέ.

Επίσης λέει για κάποιου είδους spyware πού εγκαθίσταται για να ξέρει η Amazon ποσό χρόνο ασχολήθηκε ο χρήστης με μια εφαρμογή; Οκ, αυτό μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά η Google είναι πρωταθλητής σ'αυτά!

Αν λέει κάτι άλλο που το έχασα πες μου σε παρακαλώ...

Αν κατάλαβα μιλάει για διαφημίσεις τής Amazon μέσα στις εφαρμογές; Αυτό δεν το έχω συναντήσει ποτέ.

Επίσης λέει για κάποιου είδους spyware πού εγκαθίσταται για να ξέρει η Amazon ποσό χρόνο ασχολήθηκε ο χρήστης με μια εφαρμογή; Οκ, αυτό μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά η Google είναι πρωταθλητής σ'αυτά!

Το βασικό που λέει είναι οτι πληρώνει τους developers ανάλογα τον χρόνο που περνάει ο κάθε χρήστης στην εφαρμογή του κάθε developer. Το θέμα είναι πως την μετράει?

Επισης όταν κατεβάσει κάποιος μια paid εφαρμογή δωρεάν την χρησιμοποιήσει 1 2 φορές ο developer θα πάρει κάτι ψυχουλα. Προσωπικά δεν το βλέπω με καλο μάτι όλο αυτό. Όταν κάποιος σου δίνει κάτι free ενώ κανονικά θέλει πληρωμή το προϊόν είσαι εσύ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε παιχνίδια που είναι συμβατά με bluetooth conteroller.

Πήρα πρόσφατα ένα και θέλω να το εκμεταλλευτώ. Ως τώρα έχω ανακαλύψει ότι το NFS No Limit (που παίζω αρκετά τελευταία) δεν είναι συμβατό. Το Asphat8 είναι συμβατό αλλά παίζει χάλια στο κινητό μου. Το ωραίο είναι πως το controller είναι συμβατό με emulators!

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Xiaomi joypad Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγώ έχω πάρει το Gamesir G3s που συνδέεται με Android, iOS, PC και PS3. Εδώ η επίσημη σελίδα http://www.gamesir.hk/Gamesir_G3s.html

Το δοκιμάζω αυτές τις μέρες, και σε λίγες μέρες θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

η Activision έκανε τη μπινιά της έβγαλε update στο Call of Duty:Black Ops Zombies αλλά αφαίρεσε το προηγούμενο από το market

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.activision.boz&hl=el το νεο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atv.blackops το παλιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Παίζω το mini racing adventures, το οποίο έχει και live match με άλλους online αντιπάλους. Αυτό δούλευε στην αρχη μια χαρά στο TV box μου (Pipo x8) αλλα σε κάποια φάση σταμάτησε να συνδεεται και γράφει disconnected όπως φαίνεται

http://s30.postimg.org/kbr6idkcx/photostudio_1451400211683.jpg

Έκανα διαγραφή δεδομενων, καθώς και απεγκατασταση/εγκατασταση, αλλα καμιά αλλαγη.

Στο κινητό μου δουλεύει κανονικά. Ειναι και τα δύο συνδεδεμένα με play games.. Καμιά ιδέα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Όποιος γουστάρει αμάξια κατεβάστε το 3 real racing .Το παιχνίδι έχει τρομερά γραφικά λες και παίζεις σε κονσόλα.

Υπόψιν ότι ολοκληρωμένο το παιχνίδι είναι κάπου στα 3 giga. Αλλά άξιζει, εγώ το παίζω σε ένα ταμπλετ Lenovo. Πολλά αυτοκίνητα, φοβερές πίστες.

ΔΩΡΕΑΝ!!!

Edited by antrenik
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Δε κανει εγκατασταση το catan στη συσκευή μου. Xiaomi redmi note 2 prime.

Ενω ξεκινάει την εγκατάσταση, στο τέλος γράφει app not installed.

Τι να κάνω να το εγκαταστήσει?

Piano Tiles 2(Don't Tap...2)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmplay.tiles2&hl=el

ειναι κολλημα το παιχνιδακι αυτο

ξερει κανεις αν υπαρχει και με κιθαρα ?

βρηκα καποια αλλα δεν ειναι εξισου καλα

Δε κανει εγκατασταση το catan στη συσκευή μου. Xiaomi redmi note 2 prime.

Ενω ξεκινάει την εγκατάσταση, στο τέλος γράφει app not installed.

Τι να κάνω να το εγκαταστήσει?

Γράφει κάποιο σφάλμα; πχ 410;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια