king2009 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Όταν λες δεν είναι τόσο αθώο τι εννοείς; http://m.theinquirer.net/inquirer/news/2423672/amazon-underground-offers-paid-apps-for-free-but-with-a-sting-in-the-tail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 http://m.theinquirer.net/inquirer/news/2423672/amazon-underground-offers-paid-apps-for-free-but-with-a-sting-in-the-tail LoooL δεν το ήξερα αυτό...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καμια προταση για καλο multiplayer game με εμφαση στα γραφικα? Εκτος απο quiz και τετοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καμια προταση για καλο multiplayer game με εμφαση στα γραφικα? Εκτος απο quiz και τετοια.. Εγώ παίζω clash of clans και king of thieves. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 http://m.theinquirer.net/inquirer/news/2423672/amazon-underground-offers-paid-apps-for-free-but-with-a-sting-in-the-tail Αν κατάλαβα μιλάει για διαφημίσεις τής Amazon μέσα στις εφαρμογές; Αυτό δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Επίσης λέει για κάποιου είδους spyware πού εγκαθίσταται για να ξέρει η Amazon ποσό χρόνο ασχολήθηκε ο χρήστης με μια εφαρμογή; Οκ, αυτό μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά η Google είναι πρωταθλητής σ'αυτά! Αν λέει κάτι άλλο που το έχασα πες μου σε παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αν κατάλαβα μιλάει για διαφημίσεις τής Amazon μέσα στις εφαρμογές; Αυτό δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Επίσης λέει για κάποιου είδους spyware πού εγκαθίσταται για να ξέρει η Amazon ποσό χρόνο ασχολήθηκε ο χρήστης με μια εφαρμογή; Οκ, αυτό μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά η Google είναι πρωταθλητής σ'αυτά! Αν λέει κάτι άλλο που το έχασα πες μου σε παρακαλώ... Το βασικό που λέει είναι οτι πληρώνει τους developers ανάλογα τον χρόνο που περνάει ο κάθε χρήστης στην εφαρμογή του κάθε developer. Το θέμα είναι πως την μετράει? Επισης όταν κατεβάσει κάποιος μια paid εφαρμογή δωρεάν την χρησιμοποιήσει 1 2 φορές ο developer θα πάρει κάτι ψυχουλα. Προσωπικά δεν το βλέπω με καλο μάτι όλο αυτό. Όταν κάποιος σου δίνει κάτι free ενώ κανονικά θέλει πληρωμή το προϊόν είσαι εσύ. Αν κατάλαβα μιλάει για διαφημίσεις τής Amazon μέσα στις εφαρμογές; Αυτό δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Επίσης λέει για κάποιου είδους spyware πού εγκαθίσταται για να ξέρει η Amazon ποσό χρόνο ασχολήθηκε ο χρήστης με μια εφαρμογή; Οκ, αυτό μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά η Google είναι πρωταθλητής σ'αυτά! Αν λέει κάτι άλλο που το έχασα πες μου σε παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Θα ήθελα να μου προτείνετε παιχνίδια που είναι συμβατά με bluetooth conteroller. Πήρα πρόσφατα ένα και θέλω να το εκμεταλλευτώ. Ως τώρα έχω ανακαλύψει ότι το NFS No Limit (που παίζω αρκετά τελευταία) δεν είναι συμβατό. Το Asphat8 είναι συμβατό αλλά παίζει χάλια στο κινητό μου. Το ωραίο είναι πως το controller είναι συμβατό με emulators! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ποιο controller έχεις πάρει;; Αν επιτρέπεται, γιατί με ενδιαφέρει και μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 και εμενα με ενδιαφερει αν ειναι λογικη και η τιμη... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Xiaomi joypad Edited December 28, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εγώ έχω πάρει το Gamesir G3s που συνδέεται με Android, iOS, PC και PS3. Εδώ η επίσημη σελίδα http://www.gamesir.hk/Gamesir_G3s.html Το δοκιμάζω αυτές τις μέρες, και σε λίγες μέρες θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Fotonica στα 98 λεπτά. Μοναδικό παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 η Activision έκανε τη μπινιά της έβγαλε update στο Call of Duty:Black Ops Zombies αλλά αφαίρεσε το προηγούμενο από το market https://play.google.com/store/apps/details?id=com.activision.boz&hl=el το νεο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atv.blackops το παλιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Παίζω το mini racing adventures, το οποίο έχει και live match με άλλους online αντιπάλους. Αυτό δούλευε στην αρχη μια χαρά στο TV box μου (Pipo x8) αλλα σε κάποια φάση σταμάτησε να συνδεεται και γράφει disconnected όπως φαίνεται http://s30.postimg.org/kbr6idkcx/photostudio_1451400211683.jpg Έκανα διαγραφή δεδομενων, καθώς και απεγκατασταση/εγκατασταση, αλλα καμιά αλλαγη. Στο κινητό μου δουλεύει κανονικά. Ειναι και τα δύο συνδεδεμένα με play games.. Καμιά ιδέα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Όποιος γουστάρει αμάξια κατεβάστε το 3 real racing .Το παιχνίδι έχει τρομερά γραφικά λες και παίζεις σε κονσόλα. Υπόψιν ότι ολοκληρωμένο το παιχνίδι είναι κάπου στα 3 giga. Αλλά άξιζει, εγώ το παίζω σε ένα ταμπλετ Lenovo. Πολλά αυτοκίνητα, φοβερές πίστες. ΔΩΡΕΑΝ!!! Edited December 31, 2015 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Σημερα για οποιον ενδιαφερεται το NBA JAM στα 0.10€.Boomshakalaka!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Σημερα για οποιον ενδιαφερεται το NBA JAM στα 0.10€.Boomshakalaka!!! Εδώ και 5 μέρες έχει 10 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Lost echo στα 1.99 από τα 3.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εδώ και 5 μέρες έχει 10 λεπτά. Δεν την πρόλαβα την προσφορά! Κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Out there Ω Edition στα 99 λεπτά από τα 4.99. Εξαιρετικό παιχνίδι. Επίσης το flockers στα 10 λεπτά. Edited January 4, 2016 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ωραιο action/rpg: https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.co.softmax.TrainCrasherFacebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δε κανει εγκατασταση το catan στη συσκευή μου. Xiaomi redmi note 2 prime. Ενω ξεκινάει την εγκατάσταση, στο τέλος γράφει app not installed. Τι να κάνω να το εγκαταστήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Piano Tiles 2(Don't Tap...2) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmplay.tiles2&hl=el ειναι κολλημα το παιχνιδακι αυτο ξερει κανεις αν υπαρχει και με κιθαρα ? βρηκα καποια αλλα δεν ειναι εξισου καλα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δε κανει εγκατασταση το catan στη συσκευή μου. Xiaomi redmi note 2 prime. Ενω ξεκινάει την εγκατάσταση, στο τέλος γράφει app not installed. Τι να κάνω να το εγκαταστήσει? Γράφει κάποιο σφάλμα; πχ 410; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Όχι, μονο αυτό που είπα. Ξεκινάει εγκατάσταση και πετάει το app not installed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts