Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@king, εντάξει ρε συ δεν είναι μόνο γιαυτό ο λόγος που δεν τρελάθηκα. Είναι ωραίο αλλά προτιμούσα να παίζω το where's my water πχ ή ακόμη καλύτερα το world of goo ή το machinarium που το τερμάτισα τρεις φορές και πάλι θα το έπαιζα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Περιμένω να πάει κάτω από 3 αλλά δύσκολα.

Χθες πήρα τα

Hitman Sniper

Leo's fortune

Framed

Dark echo

Rayman Fiesta run

Riptide gp2

Anomaly 2

Όλα ένα και ένα και σε πολύ καλές τιμές.

Έστειλα και ένα μήνυμα στους δημιουργούς του Syberia να φτιάξουν το θέμα που δεν ανοίγει όλη η οθόνη στο Syberia 2 γιατί θέλω πως και πως να το παίξω.

Ανοίγει σε όλη την οθόνη. Πας HELP AND OPTIONS και πατάς πάνω από το αλογάκι το 4/3 και γίνετε 16/9 μετά πατάς MAIN MENU και είσαι έτοιμος.

πειτε κανενα ωραιο παιχνιδακι να περναω την ωρα μου.

οτιδηποτε κατηγοριας και να ειναι, αλλα να εχει ενδιαφερων :)

Δεν είπαμε και λίγα πιο πάνω.

Rayman Fiesta run το πήρα σε προσφορά και κολλησα πραγματικά

και είναι ακόμα σε προσφορά 25 λεπτά

king2009 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ravensburgerdigital.puzzle&hl=el δεν ξέρω αν το είδες γιατί νομίζω γιατί είσαι και fun puzzle game :)

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

Rayman Fiesta run το πήρα σε προσφορά και κολλησα πραγματικά

και είναι ακόμα σε προσφορά 25 λεπτά

king2009 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ravensburgerdigital.puzzle&hl=el δεν ξέρω αν το είδες γιατί νομίζω γιατί είσαι και fun puzzle game :)

Το πήρα όταν πρώτο βγήκε πριν 7 μέρες. Σου δίνει 10 puzzles free και με 350 coins μπορείς να πάρεις ακόμα 3.

Το Fiesta run είναι το απόλυτο κάψιμο και φτάνει τα επίπεδα του legends.

Τα Lara Croft Go και Hitman Go αξίζουν τον κόπο? Και δεν εννοώ σαν τιμή αλλά σαν games..

Ή τζάμπα θα τα κατεβάσω?

Επίσης ανάμεσα στα 2 αυτά και το Leo's fortune ποια να προτιμήσω?

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τα Lara Croft Go και Hitman Go αξίζουν τον κόπο? Και δεν εννοώ σαν τιμή αλλά σαν games..

Ή τζάμπα θα τα κατεβάσω?

Επίσης ανάμεσα στα 2 αυτά και το Leo's fortune ποια να προτιμήσω?

Και τα 3 είναι εξαιρετικά παιχνίδια. Το καθένα με τα δικά του θετικά. 3 ευρώ έχουν και τα 3 μαζί και θα σου χαρίσουν τουλάχιστον 25 ώρες ψυχαγωγίας.

Μια μπυριτσα είναι πιο ακριβή η ένας καφές. Get my point ετσι.

Και τα 3 είναι εξαιρετικά παιχνίδια. Το καθένα με τα δικά του θετικά. 3 ευρώ έχουν και τα 3 μαζί και θα σου χαρίσουν τουλάχιστον 25 ώρες ψυχαγωγίας.

Μια μπυριτσα είναι πιο ακριβή η ένας καφές. Get my point ετσι.

Ποιο πολύ θα τα πάρω απλά για να στηρίξω την προσπάθεια, δεν νομίζω να παίξω κάποιο γι' αυτό ρωτάω..

Επίσης μου έχουν περισσέψει κάτι ψιλά στο balance του paypal οπότε μπορώ να πάρω μόνο τα 2 από τα 3.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιο πολύ θα τα πάρω απλά για να στηρίξω την προσπάθεια, δεν νομίζω να παίξω κάποιο γι' αυτό ρωτάω..

Επίσης μου έχουν περισσέψει κάτι ψιλά στο balance του paypal οπότε μπορώ να πάρω μόνο τα 2 από τα 3.. ;)

Γιατί να μην τα παίξεις αξίζουν και με το παραπάνω.

Τότε hitman GO και Leo's fortune η το framed.

Δεν διαφωνώ.. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος ούτε για καφέ πλέον..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν διαφωνώ.. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος ούτε για καφέ πλέον..

Ααα άλλο αυτό σε καταλαβαίνω αλλά όλοι χρειάζονται και λίγες στιγμές χαλάρωσης. Οποιο σου κάνει κλικ τσιμπησε το και τα 3 είναι πάρα πολύ καλά και έχει πέσει πολύ δουλειά.

Edit:

NBA jam στα 10λεπτα μόλις τώρα από τα 5 ευρώ.

Edit 2:

Shadowgun στα 2.80

Samurai vengeance στα 1.69

Pac man ce dx στα 1.12

Edited by king2009

Έχει και το 3 στα 99 λεπτά αλλά το 2 είναι μακράν καλύτερο

Στα ίδια επίπεδα είναι και το Cogs που εκείνο ξεφεύγει τελείως.

.

εξαιρετικο το cogs ,πολυ εξυπνο ,καποια επιπεδα εχουν δυσκολια,επισης αξιζει πολυ το dummy defense, αν και κατα την αποψη μου θα επρεπε να ειναι πιο μεγαλο ,καποιες πιστες μου πηραν πανω απο μια ωρα και δεν το εχω τερματισει ακομα!

Εχω 3-4 μερες τωρα που εχω σκαλωσει με το παλιο simcity buildit και δεν μπορω να ξεκολλησω..

Εχω 3-4 μερες τωρα που εχω σκαλωσει με το παλιο simcity buildit και δεν μπορω να ξεκολλησω..

Πολύ ωραίο παιχνίδι!!

Επειδη θελω να το ξαναρχισω και να σβηστουν ολα μου τα επιτευγματα απο το παιχνιδια Google play,πως θα μπορουσα να τα διαγραψω και να ξανακανω login;

μου δημιουργηθηκε η απορια να το αγορασω τελικα που ειναι τωρα σε προσφορα ή να το κρατησω απο το Amazon που ειναι free τι λετε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vectorunit.red

Δες σε ποια έκδοση βρίσκεται στο play store και σε ποια στο Amazon. Αν είναι στην ίδια, μάλλον ενημερώνεται η εφαρμογή και στο Amazon, οπότε εγώ θα κρατούσα εκείνη.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

μου δημιουργηθηκε η απορια να το αγορασω τελικα που ειναι τωρα σε προσφορα ή να το κρατησω απο το Amazon που ειναι free τι λετε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vectorunit.red

50 λεπτά έχει στο playstore και έχεις τις τελευταίες ενημερώσεις και τα achievements του Google Play games. Το Amazon δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.

50 λεπτά έχει στο playstore και έχεις τις τελευταίες ενημερώσεις και τα achievements του Google Play games. Το Amazon δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.

Όταν λες δεν είναι τόσο αθώο τι εννοείς ;

Δες σε ποια έκδοση βρίσκεται στο play store και σε ποια στο Amazon. Αν είναι στην ίδια, μάλλον ενημερώνεται η εφαρμογή και στο Amazon, οπότε εγώ θα κρατούσα εκείνη.

Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια έκδοση είναι στο Amazon δεν λέει πουθενά τουλάχιστον δεν το βρήκα

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια