tsente Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλησπέρα παιδία, Κανένα σχετικά άγνωστο παιχνίδι το οποίον να δείνει αρκετά xp για level up στο google play games ξερουμε; Τα πολύ γνωστά τα έχω δοκιμάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Γιατι θελει καποιος να ανεβαινει level στο google play games..? κερδιζεις κατι; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Γιατι θελει καποιος να ανεβαινει level στο google play games..? κερδιζεις κατι; Όχι δεν κερδίζει κάτι. Εγώ είμαι 39. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εγω ειμαι 19 και νομιζα οτι παιζω πολυ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εγω ειμαι 19 και νομιζα οτι παιζω πολυ Εγώ τα λιώνω τα παιχνίδια που παίζω στο 100% ειδικά στα puzzle έχω 632000 πόντους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Tρία παιχνιδάκια που κατέβασα τώρα τελευταία... 1. Racing in Car 2. SouzaSim 3. Zombie νεκρός στόχο 1. το δοκιμαζω αμεσα, αν και πισυεθω σε λιγη ωρα θα το διαγραψω :lol: 2. μετα απο 5-6 σουζες που εκανα, δεν προσφερει κατι παραπανω. συντομα θα διαγραφει :worry: 3. καποια στιγμη θα το τσεκαρω! 9οταν με το καλο ερθει το νεο κινητο) catan παιζει κανεις; ελιωσα το τελευταιο διαστημα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πλέον δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές από playgoogle λόγο περιορισμών με τα capital control. Δεν κάνει δεκτή την κάρτα. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πλέον δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές από playgoogle λόγο περιορισμών με τα capital control. Δεν κάνει δεκτή την κάρτα. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; Όχι, προχθές αγόρασα με χρεοστική της eurobank. Τσέκαρε αν έχεις λεφτά στην κάρτα, αλλιώς δοκίμασε άλλη κάρτα. Στην χειρότερη υπάρχουν οι προπληρωμενες κάρτες της Google. (Υπάρχουν π.χ. σε public) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Όχι, προχθές αγόρασα με χρεοστική της eurobank. Τσέκαρε αν έχεις λεφτά στην κάρτα, αλλιώς δοκίμασε άλλη κάρτα. Στην χειρότερη υπάρχουν οι προπληρωμενες κάρτες της Google. (Υπάρχουν π.χ. σε public) Ευχαριστώ για την πληροφορία. Η κάρτα είναι eurobank. Η προηγούμενη που είχα δηλωμένη έληξε και δεν δέχεται την καινούρια. Λέει πως η τράπεζα δεν δέχεται την συναλλαγή!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πλέον δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές από playgoogle λόγο περιορισμών με τα capital control. Δεν κάνει δεκτή την κάρτα. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; Εγώ έχω κάνει αγορά με prepaid Πειραιώς Mastercard και χρεωστική Visa. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Τσεκάρετε και ghost of memories και το clarc. Tο πρώτο είναι στυλ Monument valley και το δεύτερο μιας και είμαι στο 21 level(Το είχα πάρει 1.59 όταν ήταν σε sale μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα puzzle παιχνίδια που έχω παίξει και αρκετά δύσκολο ειδικά μετά το 10 level. Παίξτε το και θα καταλάβετε για τι μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 king2009... μου δίνεις το g+ προφίλ σου να σε κάνω add να βλέπω τι παιχνίδια παίζεις;; :P Με ενδιαφέρουν τα puzzle games.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) king2009... μου δίνεις το g+ προφίλ σου να σε κάνω add να βλέπω τι παιχνίδια παίζεις;; :P Με ενδιαφέρουν τα puzzle games.. Geo Tsik φίλε 41 level κάνε add. Από puzzle άλλο τίποτα ξεκινα με quell Quell reflect Quell memento Και τσέκαρε και τα άλλα που έχω. Edited December 10, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Geo Tsik φίλε 40level κάνε add. Από puzzle άλλο τίποτα ξεκινα με quell Quell reflect Quell memento Και τσέκαρε και τα άλλα που έχω. θα σε κάνω κι εγώ να βλέπω όταν ψάχνω κάτι καινούργιο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Κάντε με παιδιά πάντα παίζω αρκετά καλά παιχνίδια. Εχω και μερικά χαζουλικα. Για αλλά puzzle games τσεκάρετε τα εξαιρετικά God of light Cogs Limbo Inner world Cut the rope και τα 3 Freeze Machinarium Lara croft go Hitman go The room 1/2 Osmos Feed me oil World of goo Botanicula Monument valley Leo's fortune Broken sword Edited December 10, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Κάντε με παιδιά πάντα παίζω αρκετά καλά παιχνίδια. Εχω και μερικά χαζουλικα. Για αλλά puzzle games τσεκάρετε τα εξαιρετικά God of light Cogs Limbo Inner world Cut the rope και τα 3 Freeze Machinarium Lara croft go Hitman go The room 1/2 Osmos Feed me oil World of goo Botanicula Monument valley Leo's fortune Broken sword Δεν σε βρίσκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δεν σε βρίσκει [ATTACH]64595[/ATTACH] Για δείτε εδώ αν το γράφετε καλά. Δημόσιο είναι το προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 αξιζει να το αγορασω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row ;; ειναι καμποσα τα λεφτα! επισης θυμαμαι οτι τι ειχαν βαλει καποια στιγμη στα 0.10 λετε να περιμενω μπας και το ξαναβαλουν τπτ; υπαρχει τπτ να βλεπουμε τις προσφορες-εκπτωσεις των παιχνιδιων καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 αξιζει να το αγορασω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row ;; ειναι καμποσα τα λεφτα! επισης θυμαμαι οτι τι ειχαν βαλει καποια στιγμη στα 0.10 λετε να περιμενω μπας και το ξαναβαλουν τπτ; υπαρχει τπτ να βλεπουμε τις προσφορες-εκπτωσεις των παιχνιδιων καπου; από εδώ βλέπω εγώ για προσφορές http://www.app-sales.net/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 αξιζει να το αγορασω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row ;; ειναι καμποσα τα λεφτα! επισης θυμαμαι οτι τι ειχαν βαλει καποια στιγμη στα 0.10 λετε να περιμενω μπας και το ξαναβαλουν τπτ; υπαρχει τπτ να βλεπουμε τις προσφορες-εκπτωσεις των παιχνιδιων καπου; Για προσφορές εδω: http://www.androidpolice.com/topics/deals/ Έχει και για εφαρμογές παιχνίδια. Το nfs αξίζει με τα χίλια. Κορυφαία γραφικά πολύ καλή η οδήγηση χωρίς κολλήματα η κάτι άλλο. Από τα καλύτερα racing του playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 σας ευχαριστω παιδια! θα περιμενω λιγο μπας και το βαλει παλι στα 0.10 κατα τα χριστουγεννα αλλιως θα το αγορασω ετσι πιστευω δεν θα το μετανιωσω! Επισης κανενα καλο παιχνιδι κοντα στα 1 ευρω εχει να προτεινει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 σας ευχαριστω παιδια! θα περιμενω λιγο μπας και το βαλει παλι στα 0.10 κατα τα χριστουγεννα αλλιως θα το αγορασω ετσι πιστευω δεν θα το μετανιωσω! Επισης κανενα καλο παιχνιδι κοντα στα 1 ευρω εχει να προτεινει κανεις; πλέον προσωπικά το μάρκετ έχει γεμίσει μπούρδες . παιχνίδια με τεράστια χωρητικότητα ακριβές τιμές και πολύ μικρά τα τερματίσεις σε 1 - 2 μέρες . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 σας ευχαριστω παιδια! θα περιμενω λιγο μπας και το βαλει παλι στα 0.10 κατα τα χριστουγεννα αλλιως θα το αγορασω ετσι πιστευω δεν θα το μετανιωσω! Επισης κανενα καλο παιχνιδι κοντα στα 1 ευρω εχει να προτεινει κανεις; Ξεκίνα με Inner world God of light Slingshot racing Table top racing Kingdom rush origins/frontiers Όλα έχουν αρκετά χαμηλή τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πλέον προσωπικά το μάρκετ έχει γεμίσει μπούρδες . παιχνίδια με τεράστια χωρητικότητα ακριβές τιμές και πολύ μικρά τα τερματίσεις σε 1 - 2 μέρες . Υπάρχουν και τα διαμαντάκια μέσα στα χιλιάδες παιχνίδια απλά θέλει ψάξιμο. Εγώ έχω 60 παιχνίδια στη wish list όλα ένα και ένα. Μολις μπουν σε sale τα χτυπάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ξεκίνα με Inner world God of light Slingshot racing Table top racing Kingdom rush origins/frontiers Όλα έχουν αρκετά χαμηλή τιμή. σε ευχαριστω θα τα τσεκαρω! να προτεινω και εγω με την σειρα μου ONE PIECE TREASURE CRUISE (269 μερες συνεχομενο ασταματητο παιχνιδι....! λιωνω,ειδικα αμα ξερεις απο Anime και βλεπεις δεν υπαρχει...!) Voxel Invaders (αρκετα καλο για να περναει η ωρα και σε καλη τιμη) Angry Birds Epic RPG (επισης για λιωσιμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 ποιο θεωρείται το πιο απαιτητικό παιχνίδι στον τομέα των γραφικών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts