Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδία,

Κανένα σχετικά άγνωστο παιχνίδι το οποίον να δείνει αρκετά xp για level up στο google play games ξερουμε;

Τα πολύ γνωστά τα έχω δοκιμάσει...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Γιατι θελει καποιος να ανεβαινει level στο google play games..? κερδιζεις κατι;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγω ειμαι 19 και νομιζα οτι παιζω πολυ

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Tρία παιχνιδάκια που κατέβασα τώρα τελευταία...

1. Racing in Car

2. SouzaSim

3. Zombie νεκρός στόχο

1. το δοκιμαζω αμεσα, αν και πισυεθω σε λιγη ωρα θα το διαγραψω :lol:

2. μετα απο 5-6 σουζες που εκανα, δεν προσφερει κατι παραπανω. συντομα θα διαγραφει :worry:

3. καποια στιγμη θα το τσεκαρω! 9οταν με το καλο ερθει το νεο κινητο)

catan παιζει κανεις; ελιωσα το τελευταιο διαστημα:!:

Πλέον δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές από playgoogle λόγο περιορισμών με τα capital control. Δεν κάνει δεκτή την κάρτα. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Πλέον δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές από playgoogle λόγο περιορισμών με τα capital control. Δεν κάνει δεκτή την κάρτα. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα;

Όχι, προχθές αγόρασα με χρεοστική της eurobank.

Τσέκαρε αν έχεις λεφτά στην κάρτα, αλλιώς δοκίμασε άλλη κάρτα.

Στην χειρότερη υπάρχουν οι προπληρωμενες κάρτες της Google. (Υπάρχουν π.χ. σε public)

Όχι, προχθές αγόρασα με χρεοστική της eurobank.

Τσέκαρε αν έχεις λεφτά στην κάρτα, αλλιώς δοκίμασε άλλη κάρτα.

Στην χειρότερη υπάρχουν οι προπληρωμενες κάρτες της Google. (Υπάρχουν π.χ. σε public)

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Η κάρτα είναι eurobank. Η προηγούμενη που είχα δηλωμένη έληξε και δεν δέχεται την καινούρια. Λέει πως η τράπεζα δεν δέχεται την συναλλαγή!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εγώ έχω κάνει αγορά με prepaid Πειραιώς Mastercard και χρεωστική Visa.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Τσεκάρετε και ghost of memories και το clarc. Tο πρώτο είναι στυλ Monument valley και το δεύτερο μιας και είμαι στο 21 level(Το είχα πάρει 1.59 όταν ήταν σε sale μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα puzzle παιχνίδια που έχω παίξει και αρκετά δύσκολο ειδικά μετά το 10 level. Παίξτε το και θα καταλάβετε για τι μιλάω.

king2009... μου δίνεις το g+ προφίλ σου να σε κάνω add να βλέπω τι παιχνίδια παίζεις;; :P Με ενδιαφέρουν τα puzzle games..

king2009... μου δίνεις το g+ προφίλ σου να σε κάνω add να βλέπω τι παιχνίδια παίζεις;; :P Με ενδιαφέρουν τα puzzle games..

Geo Tsik φίλε 41 level κάνε add. Από puzzle άλλο τίποτα ξεκινα με

quell

Quell reflect

Quell memento

Και τσέκαρε και τα άλλα που έχω.

Edited by king2009

Geo Tsik φίλε 40level κάνε add. Από puzzle άλλο τίποτα ξεκινα με

quell

Quell reflect

Quell memento

Και τσέκαρε και τα άλλα που έχω.

θα σε κάνω κι εγώ να βλέπω όταν ψάχνω κάτι καινούργιο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάντε με παιδιά πάντα παίζω αρκετά καλά παιχνίδια. Εχω και μερικά χαζουλικα.

Για αλλά puzzle games τσεκάρετε τα εξαιρετικά

God of light

Cogs

Limbo

Inner world

Cut the rope και τα 3

Freeze

Machinarium

Lara croft go

Hitman go

The room 1/2

Osmos

Feed me oil

World of goo

Botanicula

Monument valley

Leo's fortune

Broken sword

Edited by king2009

Κάντε με παιδιά πάντα παίζω αρκετά καλά παιχνίδια. Εχω και μερικά χαζουλικα.

Για αλλά puzzle games τσεκάρετε τα εξαιρετικά

God of light

Cogs

Limbo

Inner world

Cut the rope και τα 3

Freeze

Machinarium

Lara croft go

Hitman go

The room 1/2

Osmos

Feed me oil

World of goo

Botanicula

Monument valley

Leo's fortune

Broken sword

Δεν σε βρίσκει

αξιζει να το αγορασω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row ;; ειναι καμποσα τα λεφτα! επισης θυμαμαι οτι τι ειχαν βαλει καποια στιγμη στα 0.10 λετε να περιμενω μπας και το ξαναβαλουν τπτ; υπαρχει τπτ να βλεπουμε τις προσφορες-εκπτωσεις των παιχνιδιων καπου;

αξιζει να το αγορασω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row ;; ειναι καμποσα τα λεφτα! επισης θυμαμαι οτι τι ειχαν βαλει καποια στιγμη στα 0.10 λετε να περιμενω μπας και το ξαναβαλουν τπτ; υπαρχει τπτ να βλεπουμε τις προσφορες-εκπτωσεις των παιχνιδιων καπου;

από εδώ βλέπω εγώ για προσφορές http://www.app-sales.net/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για προσφορές εδω:

http://www.androidpolice.com/topics/deals/

Έχει και για εφαρμογές παιχνίδια. Το nfs αξίζει με τα χίλια. Κορυφαία γραφικά πολύ καλή η οδήγηση χωρίς κολλήματα η κάτι άλλο. Από τα καλύτερα racing του playstore.

σας ευχαριστω παιδια! θα περιμενω λιγο μπας και το βαλει παλι στα 0.10 κατα τα χριστουγεννα αλλιως θα το αγορασω ετσι πιστευω δεν θα το μετανιωσω! Επισης κανενα καλο παιχνιδι κοντα στα 1 ευρω εχει να προτεινει κανεις;

σας ευχαριστω παιδια! θα περιμενω λιγο μπας και το βαλει παλι στα 0.10 κατα τα χριστουγεννα αλλιως θα το αγορασω ετσι πιστευω δεν θα το μετανιωσω! Επισης κανενα καλο παιχνιδι κοντα στα 1 ευρω εχει να προτεινει κανεις;

πλέον προσωπικά το μάρκετ έχει γεμίσει μπούρδες . παιχνίδια με τεράστια χωρητικότητα ακριβές τιμές και πολύ μικρά τα τερματίσεις σε 1 - 2 μέρες .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξεκίνα με

Inner world

God of light

Slingshot racing

Table top racing

Kingdom rush origins/frontiers

Όλα έχουν αρκετά χαμηλή τιμή.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πλέον προσωπικά το μάρκετ έχει γεμίσει μπούρδες . παιχνίδια με τεράστια χωρητικότητα ακριβές τιμές και πολύ μικρά τα τερματίσεις σε 1 - 2 μέρες .

Υπάρχουν και τα διαμαντάκια μέσα στα χιλιάδες παιχνίδια απλά θέλει ψάξιμο. Εγώ έχω 60 παιχνίδια στη wish list όλα ένα και ένα. Μολις μπουν σε sale τα χτυπάω.

Ξεκίνα με

Inner world

God of light

Slingshot racing

Table top racing

Kingdom rush origins/frontiers

Όλα έχουν αρκετά χαμηλή τιμή.

σε ευχαριστω θα τα τσεκαρω!

να προτεινω και εγω με την σειρα μου

• ONE PIECE TREASURE CRUISE (269 μερες συνεχομενο ασταματητο παιχνιδι....! λιωνω,ειδικα αμα ξερεις απο Anime και βλεπεις δεν υπαρχει...!)
  • Voxel Invaders (αρκετα καλο για να περναει η ωρα και σε καλη τιμη)
  • Angry Birds Epic RPG (επισης για λιωσιμο)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια