Roid_rage Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ψαχνω κατι παρομοιο με το ski safari. καμια προταση; Απ'οτι καταλαβαίνω ειναι σαν το Hill climb racing? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 καπως ετσι ειναι, μονο που κατεβαινεις πλαγια με τα σκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αυτης της εταιρείας (fingersoft) τα δύο παιχνίδια, hill climb racing και Fail hard, ειναι τα καλύτερα παιχνίδια που εχω παιξει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Τρελό κάψιμο το δεύτερο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αφού ξαναπαιζω τις πίστες και ας τις εχω τερματισει... Αλλα έπρεπε να βγαζει πιο συχνα updates με νεες πιστες, γιατι τελειωνει σχετικα γρήγορα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ψαχνω κατι παρομοιο με το ski safari. καμια προταση; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.atskisafari&hl=el μόνο αυτό δεν υπάρχει τίποτα άλλο . κι εγώ είχα κολλήσει με αυτά τα 2 αλλά σε ολόκληρο μάρκετ δεν βρήκα ποτέ κάτι σαν αυτά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 όποιος ψάχνει task force για το boom beach μπείτε στην Greek Seals Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ααα, το adventure time δ το ηξερα. θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ααα, το adventure time δ το ηξερα. θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ. θα σου αρέσει πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δείτε το dude perfect Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 θα σου αρέσει πολύ Οκ, σκι σαφάρι κι αυτό. Το περιμενα διαφορετικό απ το κλασικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το Boom Beach με έχει κουράσει. Θέλει 700.000 πέτρα για αναβάθμιση του Αρχηγείου, αλλά κάθε μέρα με τόσες επιθέσεις που τρώω δεν μπορώ να περάσω τις 250.000 Φαύλος κύκλος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Στις μεγάλες αναβαθμισεις θα εκμεταλλευεσαι τον Doctor Evil πως τον λενε (Τετάρτη και Σάββατο)... Δλδ θα πας οσο πιο ψηλα μπορεις και αν εχεις statue powder θα πουσαρεις ενα αγαλμα με resource reward ή defend/attack power για τις επιθέσεις σου. Επισης καλο ειναι να δωσεις εμφαση στην επίθεση (βαρκες, βομβες) παρα στην αμυνα γιατι αν στο χαρτη σου εχεις δυνατοτερους αντιπαλους, τοτε δε σώζεσαι. Και θα παιζεις φουλ επιθεση μονο οταν ειναι να αναβαθμισεις κατι, ωστε να μην εχουν κινητρο να σου επιτίθενται οταν δεν παιζεις. Και να εχεις παντα το vault στο ανώτερο επιπεδο. Τα πράγματα γίνονται δυσκολα για headquarter 16.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Χθες έβαλα το godus, μου θυμίζει πολύ το Black and white που ήταν για υπολογιστές... Στο χειρισμό λίγο δύσκολο χωρίς ποντίκι, θα δω αν θα με κρατήσει, αλλά μ'αρέσει που είναι πρωτότυπο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Χθες έβαλα το godus, μου θυμίζει πολύ το Black and white που ήταν για υπολογιστές... Στο χειρισμό λίγο δύσκολο χωρίς ποντίκι, θα δω αν θα με κρατήσει, αλλά μ'αρέσει που είναι πρωτότυπο Το έβαλα και εγώ και μου κλείνει μετά από λίγο..μερικές φορές κλείνει αμέσως μετά το loading στην αρχή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Δε μου το κανει... Αλλα κανει πολλη ωρα να ξεκινήσει. Επισης εχει δυσκολο χειρισμο, για να κουνηθεί ο χάρτης θελει 2 δάχτυλα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλό το Godus αλλά νομίζω θέλει κ άλλη βελτίωση.... Η κίνηση του χάρτη είναι καπως δύσκολη, αν και όταν χρησιμοποιείς και τους δύο αντιχειρες γίνεται κάπως πιο εύκολη στο zoom in /zoom out Και στην πλοήγηση. Έχω να προτείνω dream league από ποδοσφαιρακια.... Πολύ καλό και ελαφρύ παιχνίδι που παραδόξως έχω περάσει πολλές ώρες παίζοντας το. Τέλος έχω να προτείνω επίσης το manuganu το οποίο κάποιες φορές καταντάει σπαστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 το manuganu το οποίο κάποιες φορές καταντάει σπαστικό... Ολα του ειδους... Σκετο άγχος ειναι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Το walking dead αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisju Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καποιος να μου προτεινει κανενα καλο παιχνιδακι χωρις να χρειαζεται συνδεση στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καποιος να μου προτεινει κανενα καλο παιχνιδακι χωρις να χρειαζεται συνδεση στο internet? Κανένα σχεδόν δεν χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisju Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ειμαι περιπτωση τοτε εγω.Γιατι οσα εχω τσεκαρει και μου αρεσουν χρειαζονται internet χαχα. Και να πω οτι μου αρεσαν μονο ta rpg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Το walking dead αξίζει? Νομίζω καλύτερα σε PC. Θα έχεις πιο πολύ χρόνο και ευκολία να κατανοήσεις την ιστορία. Έργο τέχνης και οι 2 σεζόν του παιχνιδιού πάντως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 το ξεκινησα χτες βραδυ και ηδη κολλησα σε ενα σημειο. δε μπορω να παω παρακατω. θα το κοιταξω μετα μπας και βγαλω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Για πειτε τι ομαδες εχουμε στο Boom beach και τι επιπεδου..; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts