Jump to content

Drivers hp pavillion dv6500

std07164
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, θελω να βαλω τα windows 7 professional στον hp pavillion dv6500 αλλα δε βρισκω τους drivers ουτε καν στο site της hp. Μηπως ξερει κανεις κατι που να με βοθησει??? Ευχαριστω πολυ...

Αν δεν υπάρχουν drivers για τα Windows 7, δοκίμασε να βάλεις αυτούς για τα Windows Vista, συνήθως δουλεύουν. Πάντως είναι πολύ πιθανό το setup των Windows 7 να εγκαταστήσει drivers για τις περισσότερες συσκεύες από μόνο του.

Αν δεν υπάρχουν drivers για τα Windows 7, δοκίμασε να βάλεις αυτούς για τα Windows Vista, συνήθως δουλεύουν. Πάντως είναι πολύ πιθανό το setup των Windows 7 να εγκαταστήσει drivers για τις περισσότερες συσκεύες από μόνο του.

Ειναι σιγουρο αυτο??? Μη κανω format και μετα δεν εχω drivers.... Σορρυ αν επιμενω απλα θελω να ειμαι σιγουρος...

Ειναι σιγουρο αυτο??? Μη κανω format και μετα δεν εχω drivers.... Σορρυ αν επιμενω απλα θελω να ειμαι σιγουρος...

Είναι απλά πολύ πιθανό να αναγνωρίσουν τα πάντα τα 7. Είναι επίσης πολύ πιθανό να δουλέψουν οι drivers των vista σε ότι δε βρουν τα 7. Αλλά σίγουρο δεν είναι τίποτα...

Εγώ για να εγκαταστήσω τον ήχο και το wifi σε windows 7 σε acer 3023wlmi έψαχνα και δοκίμαζα 3 μέρες, αφού η acer δεν είχε στο site της...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Δεν ξερω αν τελικα εκανες φορματ παντως οπως ειπαν και πιο πανω , αντε να μην δεν βρει την καρτα ηχου και το card reader , συνηθως ολα τα αλλα τα βρησκει:)

Και μπορεις απο vista να βαλεις drivers

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

σε μενα παντως στο δικο μου pc(hp dv6500)οταν εκανα φορματ μετα οι driver μου μπηκαν αυτοματα με update σε συνιστω να κρατησεις ενα δριβερ μονο,μονο του ιντερνετ γιατι μετα 8α ειναι ολα ευκολα με απλο update!!

intel pro wireless 3945abg

: Thanks: