jtoros Δημοσιεύτηκε April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2010 Έχω ένα Linksys WUB54GC USB wireless network adapter στο desktop pc μου. Δουλεύει μια χαρά μέχρι να συνδέσω μέσω usb το Nokia 5800 μου. Μόλις συνδεθεί και αναγνωριστεί από το PC Suite, το adaptorάκι "πεθαίνει". Με αποσυνδέει από το Internet και προκαλεί κολλήματα στον Device Manager τέτοια που δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω και να το επανεγκαταστήσω. Επιπτόσθετα, δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει το pc, Προσπάθησα να ξεκινήσω το pc με συνδεδεμένα και τα 2 και πάλι τα ίδια. Γενικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένο το τηλέφωνο στο pc και το pc στο Internet. Any ideas? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Φιλε μου κατι τετοι οφειλετε σε ασυμβατοτητα μεταξυ των 2 συσκευων χωρις να φταιει καμια απο τις 2..πες μας ομως τι υπολόγιστη εχεις...τι εκδοση windows εχεις μηπως σε βοηθησουμε...για αρχη παντως προσπαθησε να εγκαταστησεις την τελευταια εκδοση του pc suite και τους τελευταιους drivers του usb stick Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Επίσης δοκίμασε να βάλεις σε διαφορετικό USB hub τις δύο συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts