m7ixalis Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Χρις ενα μπρος και δυο πισω ωρε Παναγιώτη γιατί το λες αυτο ? έχει κάτι το ..........ιδιαίτερο . Είμαι σχεδόν σιγουρος οτι θα πήρε περισσότερα like στο google + απο οτι η προηγούμενη . Μπράβο από έμενα, αν και δεν είναι του γούστου μου αλλά η προσπάθεια είναι που μετράει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 ρε συ κρις πως δουλευουν αυτοι οι καταραμενοι οι Players? μια φορα δεν μου εχει πετυχει, και ας εχω ανει τα παντα σε media utilities... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Α δεν το ήξερα θα τον κατεβάσω να τον δοκιμάσω! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 ρε συ κρις πως δουλευουν αυτοι οι καταραμενοι οι Players? μια φορα δεν μου εχει πετυχει, και ας εχω ανει τα παντα σε media utilities... Δες εδώ http://www.zooper.org/wp/archives/4695 Κι εδώ όλα τα variables (όπου MU βάλε TMU) http://webermatters.com/everything-zooper/media-utilities-variable-list/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Δες εδώ http://www.zooper.org/wp/archives/4695 Κι εδώ όλα τα variables (όπου MU βάλε TMU) http://webermatters.com/everything-zooper/media-utilities-variable-list/ Τα χω κάνει όλα αυτά, και tmu βάζω... Οποία widget και να βάλω τζιφος... Που θα πάει θα το βρω όμως... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δε σου βγάζει δηλαδή τιμές στο widget; μένει ως #TMU....# κλπ; ή έχεις άλλο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ρε συ κρις πως δουλευουν αυτοι οι καταραμενοι οι Players? μια φορα δεν μου εχει πετυχει, και ας εχω ανει τα παντα σε media utilities... Οι ρυθμισεις παντως που εχει ανεβασει ο @nikoskat ειναι σωστες. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου δουλευει. Στον τελευταιο player,το play/pause ειναι το ονομα του τραγουδιου,δλδ πατας πανω στο ονομα του τραγουδιου και παιζει. Εχω αρκετους player αν δεν τα βγαλεις περα με αυτον,να στους ανεβασω. Μιχαλη.....μην ασχολεισαι.Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος γινεται ολο και ποιο περιεργος.:p Και ναι,με αυτην την home,ξεπερασαμε ανετα τα 100:D Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Οι ρυθμισεις παντως που εχει ανεβασει ο @nikoskat ειναι σωστες. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου δουλευει. Στον τελευταιο player,το play/pause ειναι το ονομα του τραγουδιου,δλδ πατας πανω στο ονομα του τραγουδιου και παιζει. Εχω αρκετους player αν δεν τα βγαλεις περα με αυτον,να στους ανεβασω. Μιχαλη.....μην ασχολεισαι.Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος γινεται ολο και ποιο περιεργος.:p Και ναι,με αυτην την home,ξεπερασαμε ανετα τα 100:D Δε σου βγάζει δηλαδή τιμές στο widget; μένει ως #TMU....# κλπ; ή έχεις άλλο πρόβλημα; αυτο το θεμα το εχω με ολους τους Player, ειτε απο Play store ειτε και απο το site του zooper. γραφω τις εντολες, και το κειμενο γινεται πχ για τον καλιτεχνη: artist: --- οπως και νομιζω οτι πρεπει. απλα οταν παιζει η μουσικη δεν αναγνωριζει το widget. ακομα και αν την ανοιξω μεσα απο το widget...οπως και να χει θα το βρω το ατιμο...δεν θα περασει ετσι αυτο :p edit: Μηπως φταιει η εφαρμογη της μουσικης στο κινητο? ειναι η κλασικη aosp.... Edited August 12, 2014 by teotsi Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μήπως πρέπει να δώσεις τα notification access στην εφαρμογή; [ATTACH]48420[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μήπως πρέπει να δώσεις τα notification access στην εφαρμογή; [ATTACH]48420[/ATTACH] που ειναι αυτο? δεν θυμαμαι να το εχω δει πουθενα(4.2.1). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 που ειναι αυτο? δεν θυμαμαι να το εχω δει πουθενα(4.2.1). Ασφάλεια >πρόσβαση σε ειδοποίησης , δεν ξέρω κατά πόσο διαφέρει απο συσκευή σε συσκευή αλλα θα το βρεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ασφάλεια >πρόσβαση σε ειδοποίησης , δεν ξέρω κατά πόσο διαφέρει απο συσκευή σε συσκευή αλλα θα το βρεις . Και γω στα αγγλικα το εχω το κινητο, δεν βρηκα κατι...προφανως υπαρχει μονο σε kitkat το συγκεκριμενο...τεσπα θα φορτωσω αλλη εκδοση του zooper να δω μηπως αυτο φταιει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2014-08-12-15-14-50_zps60bgs1l3.png Από το κινητό της συζύγου μου Με καλοκαιρινή διάθεση Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2014-08-12-15-14-50_zps60bgs1l3.png Από το κινητό της συζύγου μου Με καλοκαιρινή διάθεση Πολύ καλή! Μπορούμε να έχουμε το wallpaper; επίσης ποιο είναι το widget καιρού και ποια τα εικονίδια; Με λίγα λόγια, αποκάλυψε τα όλα! :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μια ολοκαίνουρια (επιτέλους) κι από μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μια ολοκαίνουρια (επιτέλους) κι από μένα... Πολυ καλοκαιρινή...:-P Μ' αρέσει γιατί είναι λιτή και προσεγμένα τα χρώματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μια ολοκαίνουρια (επιτέλους) κι από μένα... To widget ταιριάζει απόλυτα με τα εικονίδια, φοβερή αρμονία. Η πιο ωραία που έχεις ποστάρει κατά τη γνώμη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μια ολοκαίνουρια (επιτέλους) κι από μένα... Τα εικονίδια θυμίζουν glaskart... Ποιο pack είναι? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πολυ καλοκαιρινή...:-P Μ' αρέσει γιατί είναι λιτή και προσεγμένα τα χρώματα. To widget ταιριάζει απόλυτα με τα εικονίδια, φοβερή αρμονία. Η πιο ωραία που έχεις ποστάρει κατά τη γνώμη μου :) να είστε καλά παιδιά, ευχαριστώ... Τα εικονίδια θυμίζουν glaskart... Ποιο pack είναι? τα εικονίδια είναι αυτά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonny.lpi.googlenow το widget είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=uccw.in2uition.circleclock Και το wallpaper από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) http://i59.tinypic.com/oiyvkh.jpg Hexagons by Peszek, με τη διαφορά ότι εγώ τα πέρασα όλα σε zooper.. τη δεύτερη σελίδα δεν τη δείχνω καλύτερα! Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο τελευταία εδώ μέσα :bow: Edited August 13, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ας δοκιμάσω να ανεβάσω μια φορά από tapatalk. [ATTACH]48463[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ας δοκιμάσω να ανεβάσω μια φορά από tapatalk. [ATTACH]48463[/ATTACH] Χμ.... Ναι είναι πολύ καλό το tapatalk! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ας δοκιμάσω να ανεβάσω μια φορά από tapatalk. [ATTACH]48463[/ATTACH] Μοιάζουν με Tiles, για πες λεπτομέρειες. Χμ.... Ναι είναι πολύ καλό το tapatalk! Σου άρεσε ε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μοιάζουν με Tiles, για πες λεπτομέρειες. Σου άρεσε ε; :p Δεν μοιάζουν. Είναι tiles. Με τον Launcher 8 στη pro έκδοση. Υπάρχει και η free έκδοση αν και λένε ειναι περισσότερο ενεργοβόρα. Η εικονιζόμενη είναι η Asa Akira. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Δεν μοιάζουν. Είναι tiles. Με τον Launcher 8 στη pro έκδοση. Υπάρχει και η free έκδοση αν και λένε ειναι περισσότερο ενεργοβόρα. Η εικονιζόμενη είναι η Asa Akira. Ξέρουμε, ξέρουμε :) Στα σοβαρά τώρα, αρκετά ωραίο κονσεπτ. Θα το κοιτάξω αύριο :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts