Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα.εχω το s3 mini kai ψαχνω να βρω μηπως υπαρχει καποια ζωντανη ταπετσαρια με τοπιο που αναλογα την ωρα να αλλαζει και το τοπιο..απογευμα πρωι κλπ...υπαρχει??ευχαριστω

Και εγώ ψάχνω κάτι τέτοιο, πιθανότατα όχι live wallpapper αλλά μια εφαρμογή που να σου αλλάζει την ταπετσαρία ανάλογα με την ώρα

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν έχετε καμία πρόταση για icon themes που να ταιριάζει, καλοδεχούμενη

Κατι σαν αυτο;:)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryanmkelly.me.min

To ρολόι πως το βάζετε να γράφει στα αγγλικά την μέρα; εγώ το δοκίμασα προχθές και μου την εμφάνιζε στα ελληνικά, με αποτέλεσμα όποιο γράμμα έχει τόνο να μην εμφανίζεται σωστά.. :worry:

Επίσης, μια άλλη απορία για το UCCW.. Κατέβασα κάτι .uzip αρχεία, τα άνοιξα μέσα από το πρόγραμμα, αλλά δεν μου εμφάνιζε τίποτα μετά.. Τι δεν έκανα σωστά; :O

1)Στις ρυθμισεις του uccw εχει επιλογη για χρηση αγγλικων.

2)Ξεζιπαρεις το αρχειο,και το βαζεις στον σωστο φακελο του uccw.

Αν ειναι εικονιδια καιρου στο weather,αν ειναι skin στο temb_skin,κτλ...

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

1)Στις ρυθμισεις του uccw εχει επιλογη για χρηση αγγλικων.

2)Ξεζιπαρεις το αρχειο,και το βαζεις στον σωστο φακελο του uccw.

Αν ειναι εικονιδια καιρου στο weather,αν ειναι skin στο temb_skin,κτλ...

Α τέλεια.. Χίλια ευχαριστώ.. ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αν έχετε καμία πρόταση για icon themes που να ταιριάζει, καλοδεχούμενη

Γιατί όχι τα stock? Νομίζω ταιριάζουν γάντι!

Να σας ενημερώσω (μιας και δεν το έκανα νωρίτερα) σχετικά με την homescreen μου που σας έδειξα χτες.

Τα εικονιδια ειναι απο το click ui. Ολα εκτός από του app drawer που είναι από το holo icons.

Το wallpaper από το click ui πάλι.

Τα widgets είναι skins του uccw. Το ένα είναι το Headings και το ρολόι δεν είναι από το Play Store. Πάρτε το από το Dropbox μου.

http://db.tt/qOvnIDHm

Επίσης το widget με τις σειρές είναι το series guide (το οποίο έχετε ήδη μαντέψει).

Τα άλλα στα δεξιά για την μουσική και τα wifi, Bluetooth και τέτοια είναι power toggles.

Και για όσους θέλουν να το αντιγράψουν ακριβώς έχω nova launcher prime με grid 11x7.

Αν ξέχασα οτιδήποτε ή θέλετε κάποια παραπάνω πληροφορία απαντήστε με ποστ ή pm.

Edited by NickName98

Και για όσους θέλουν να το αντιγράψουν ακριβώς έχω nova launcher prime με grid 11x7.

Δε θέλω να το αντιγράψω αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία, όσο μεγαλύτερο grid βάζουμε (π.χ. το 11x7) το μέγεθος των εικονιδίων παραμένει στο 100% ή μικραίνουν για να χωρέσουν;

129026.png?1640591734

Δε θέλω να το αντιγράψω αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία, όσο μεγαλύτερο grid βάζουμε (π.χ. το 11x7) το μέγεθος των εικονιδίων παραμένει στο 100% ή μικραίνουν για να χωρέσουν;

Μικραίνουν τα εικονίδια από κάποιο σημείο και μετά. Δεν ξέρω συγκεκριμένα σε ποιο grid αρχίσουν να μικραίνουν αλλά αυτό εξαρτάται και από την συσκευή και το dpi της. Για την ακρίβεια δεν μικραίνουν αλλά «κόβονται» όσο χρειάζεται για να χωρέσουν κι άλλα.

Update: Άσχετο αλλά βρήκα αυτό

http://goo.gl/N9N8y

Είναι lockscreen δοκιμάστε το. Μπορεί να σας αρέσει. Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε μην με ρωτήσετε για λεπτομέρειες.

Edited by NickName98

Ένα καλοκαιρινό τοπίο, έτσι για να ανοίξει λιγάκι η διάθεση μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μετά από πολύ καιρό έφτιαξα τον nova με 3 οθόνες (κατά σειρά από τα αριστερά στα δεξιά) και μπορώ να πω πως βολεύει πάρα πολύ.

Καταπληκτικό. Ποια είναι τα εικονίδια? Επίσης ποιο είναι το widget με τις τηλεοπτικές σειρές? Τέλος πώς έχεις φτιάξει τις γραμμές κάτω από τους τίτλους time, favourite, utilities και ποια widgets χρησιμοποιεις? Ευχαριστώ.

Ένα καλοκαιρινό τοπίο, έτσι για να ανοίξει λιγάκι η διάθεση μας.

Πολύ όμορφη η εικόνα. Θα την ήθελα.

Προς το παρον ετσι μεχρι να γεμισω τα κενα.... :happy:

http://imageshack.us/a/img153/2742/ucwo.png

Καταπληκτικό. Ποια είναι τα εικονίδια? Επίσης ποιο είναι το widget με τις τηλεοπτικές σειρές? Τέλος πώς έχεις φτιάξει τις γραμμές κάτω από τους τίτλους time, favourite, utilities και ποια widgets χρησιμοποιεις? Ευχαριστώ.

Φίλε μου το απάντησα λίγο πιο πάνω στο ποστ 4485. Εχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι αλλά αν θες οποιαδήποτε διευκρίνηση ρώτα. :)

Μετά από πολύ καιρό έφτιαξα τον nova με 3 οθόνες (κατά σειρά από τα αριστερά στα δεξιά) και μπορώ να πω πως βολεύει πάρα πολύ.

Λίγο info για όλα;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εχω μια ερώτηση και ένα πρόβλημα που οι περισσότερο έμπειροι στις τροποποιήσεις θα μπορούσαν να με βοηθήσουν.

Ερώτηση:

Εχω εγκαταστήσει το elegant date το οποίο δουλεύει μια χαρά. Αφου όμως εγώ δεν έχω προσθέσει καμιά γραματοσειρά, που την βρίσκει και παρουσιάζει την ημέρα με αυτή την καλλιγραφική?

Πρόβλημα:

Επιλέγοντας Gmail1 στο UCCW μου βγάζει διαρκώς επιλέξτε λογαριασμό και ετικέτα παρ όλο που τα έχω επιλέξει και τα δυο. Τι φταίει (εχω το ίδιο πρόβλημα σε 2 διαφορετικά τηλέφωνα και εμφανίζετια πάντα είτε πρόκειται για δικό μου widget είτε κάποιο έτοιμο που έχω κατεβάσει...)

Εχω μια ερώτηση και ένα πρόβλημα που οι περισσότερο έμπειροι στις τροποποιήσεις θα μπορούσαν να με βοηθήσουν.

Ερώτηση:

Εχω εγκαταστήσει το elegant date το οποίο δουλεύει μια χαρά. Αφου όμως εγώ δεν έχω προσθέσει καμιά γραματοσειρά, που την βρίσκει και παρουσιάζει την ημέρα με αυτή την καλλιγραφική?

το skin μεσα εχει και γραμματοσειρα(αν αυτο ρωτας), αν το ανοιξεις ως zip θα τη δεις.

Νεο στήσιμο τελείως διαφορετικό με buzz launcher.

Γιάννη τι σου αρέσει σ αυτό; εντελώς φιλικά και χωρίς καμία ειρωνεία.

Σίγουρα καθένας έχει το γούστο του απλά αυτά τα πλακάκια καλύπτουν την μισή οθόνη χωρίς λόγο.

Το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλύτερο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιάννη τι σου αρέσει σ αυτό; εντελώς φιλικά και χωρίς καμία ειρωνεία.

Σίγουρα καθένας έχει το γούστο του απλά αυτά τα πλακάκια καλύπτουν την μισή οθόνη χωρίς λόγο.

Το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλύτερο.

Ναι τελικά είναι κάπως, windowφερνει :-P

Χθες μου φαινόταν καλό όταν το εστηνα.

Τώρα είναι καλύτερα νομίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ας βάλω και γω την πρώτη μου προσπάθεια (GO launcher UCCW και Zooper)

[ATTACH]34446[/ATTACH]

Πολύ ωραία!!! Μπορούμε να έχουμε το wallpaper; :)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!