johnnyman25 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Nova launcher prime 12x8 grid Wallpaper from g+ Horux icons KWGT widget made by me Mate the 10 pro be with you Edited September 30, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Σταθερή αξία ο Γιάννης. Όμορφη και minimal as always. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Σταθερή αξία ο Γιάννης. Όμορφη και minimal as always.Σε ευχαριστώ πολύ bill. Να προσθέσω ότι τα icons είναι φάκελοι με applications μέσα και με swipe up ανοίγουνε :) Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Immaterialis icon pack Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Κάτι και από εμένα . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Κάτι και από εμένα . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk άπαιχτο...... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Amoled friendly παντα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Nova launcher και Klwp Πολύ καλο! Μπορεις φιλε να μας πεις πως το εφτιαξες με λεπτομερειες; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Και εγώ την ίδια απορία είχα..... Πολύ καλο! Μπορεις φιλε να μας πεις πως το εφτιαξες με λεπτομερειες; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ενας τροπος ειναι να κατεβασεις το KWGT PRO https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kustom.widget και να φτιαξεις ενα full screen widget πολυ ευκολα προσθετωντας εικονες με links για την καθε εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cali Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 (edited) Και από εμένα δύο μια 9+ και μια op6. Edited October 29, 2018 by Cali Παράθεση Laptop Dell xps13 7390 Oneplus 7pro,oneplus 8pro S Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Ενας τροπος ειναι να κατεβασεις το KWGT PRO https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kustom.widget και να φτιαξεις ενα full screen widget πολυ ευκολα προσθετωντας εικονες με links για την καθε εφαρμογη Καλημερα.Δηλαδη εικονες οπως ειναι παραπανω βρισκουμε στο google; Και πως γινεται να παταμε πχ. μια φωτο και να μπαινει η εφαρμογη;:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Καλημερα.Δηλαδη εικονες οπως ειναι παραπανω βρισκουμε στο google; Και πως γινεται να παταμε πχ. μια φωτο και να μπαινει η εφαρμογη;:( ναι βρισκεις εικονες και μετα οριζεις με το κλικ να ανοιγει η εφαρμογη που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Μετά από καιρό.... 3K SR Black εικονίδια, zooper widget για ώρα (αυτό δουλεύει ακόμη) XWidget για καιρό (beautiful teal weather, πειραγμενο λίγο από εμένα) Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Για σήμερα... ρολόι: xWidget (δικό μου), καιρός: xWidget εικονίδια: Light Sensation Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Yellow on black icons Widgets με KWGT Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cali Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Kwgt ανακατευασμενο από εμένα Καιρός transparent clock&weatherhttps://i.postimg.cc/HsBXHr1n/Screenshot-20181114-181338-Samsung-Experience-Home.jpg Παράθεση Laptop Dell xps13 7390 Oneplus 7pro,oneplus 8pro S Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα! Πριν κάποια χρόνια είχα αγοράσει μια εφαρμογή όπου έδειχνε ζωντανά τον καιρό στην οθόνη, πχ αν χιόνιζε έξω τότε χιόνιζε και στην οθόνη, αν έβρεχε έξω έβρεχε και στην οθόνη. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή στο store . Ξέρετε κάποια παρόμοια; Διευκρίνηση. Δεν θέλω να δείχνει τον καιρό με δικά τους wallpaper. Στην εφαρμογή που είχα έβαζα εγώ ότι wallpaper ήθελα. Send from Samsung Note 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Mi8 New minimal home screen how to screenshot on windows Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα! Πριν κάποια χρόνια είχα αγοράσει μια εφαρμογή όπου έδειχνε ζωντανά τον καιρό στην οθόνη, πχ αν χιόνιζε έξω τότε χιόνιζε και στην οθόνη, αν έβρεχε έξω έβρεχε και στην οθόνη. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή στο store . Ξέρετε κάποια παρόμοια; Διευκρίνηση. Δεν θέλω να δείχνει τον καιρό με δικά τους wallpaper. Στην εφαρμογή που είχα έβαζα εγώ ότι wallpaper ήθελα. Send from Samsung Note 9 Εμένα το κάνει το Beautiful Widgets που έχω τα τελευταία 5-6 χρόνια :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα! Πριν κάποια χρόνια είχα αγοράσει μια εφαρμογή όπου έδειχνε ζωντανά τον καιρό στην οθόνη, πχ αν χιόνιζε έξω τότε χιόνιζε και στην οθόνη, αν έβρεχε έξω έβρεχε και στην οθόνη. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή στο store . Ξέρετε κάποια παρόμοια; Διευκρίνηση. Δεν θέλω να δείχνει τον καιρό με δικά τους wallpaper. Στην εφαρμογή που είχα έβαζα εγώ ότι wallpaper ήθελα. Αυτό που λες το είχε (από την μάνα του) το κντ μου LG G Flex 2 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Καλημερα Η δική μου homescreen με nova και klwp σε Galaxy s8 (τα χρώματα αλλάζουν κάθε 20 λεπτά, κόκκινο, μπλε, κίτρινο, και animations σε visibility) Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Ωραία minimal αισθητική.... Για δώσε περισσότερες πληροφορίες, κυρίως για την αλλαγή των χρωμάτων που λες.... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Ωραία minimal αισθητική.... Για δώσε περισσότερες πληροφορίες, κυρίως για την αλλαγή των χρωμάτων που λες....Θα πρέπει να χρησιμοποιείς klwp για να μπορείς να το κάνεις, αν έχεις klwp πες να σου πω, και μπορείς να το κάνεις σε οτιδήποτε και όχι μόνο σ αυτά που το έχω κάνει εγω Και ένα βίντεο για τα animations(έχει πολλές επιλογές σε animations) τα οποία δουλεύουν όταν επιστρέφω στην αρχική οθόνη η στο ξεκλειδωμα Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Για σήμερα Zooper widget (ρολοί και βάση), xWidget (καιρός) εικονίδια Ortus Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts