johnnyman25 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Nova launcher prime 12x8 grid Dark moon icons Weather timeline Wallpaper from ZEDGE The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Nova launcher prime 12x8 grid Dark moon icons Weather timeline Wallpaper from ZEDGE The power of 10 Πάρα πολύ ωραία!!! Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις το wallpaper??? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Ορίστε η παραγγελία σας! :) https://postimg.org/image/xg8hrb9dh/ The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Ορίστε η παραγγελία σας! :) https://postimg.org/image/xg8hrb9dh/ The power of 10 Ταχύτατος!!! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ταχύτατος!!! Ευχαριστώ!!!Παρακαλώ πολύ :) The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλησπέρα, τι έκανες πάλι βρε Γιάννη. :) εξαιρετική δουλειά για ακόμα μια φορά :D Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Ορίστε η παραγγελία σας! :) https://postimg.org/image/xg8hrb9dh/ The power of 10Το έκλεψα κ εγώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Παιδια συγγνωμη για το μεγαλο μεγεθος,το ειχα ανεβασει απο tapatalk.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Μετά από πάρα πολύ καιρό !!! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Υπαρχει καπου ενας οδηγος βημα βημα για zooper klwp και γενικα για theming χωρις root ? Για Klwp Γνωμη μου ειναι οτι με το Zooper δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολεισαι.Ειναι παρατημενο απο τους Devs εδω και 2 χρονια σχεδον,ουτε ενημερωσεις ουτε τιποτα. Klwp ή Kwgt με απιστευτες δυνατοτητες. Edited October 2, 2017 by chris_pro Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Για σήμερα..... Φωτό δική μου (με το S7 μου), Metal free εικόνες, xWidget ρολόι και καιρός.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Για Klwp Γνωμη μου ειναι οτι με το Zooper δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολεισαι.Ειναι παρατημενο απο τους Devs εδω και 2 χρονια σχεδον,ουτε ενημερωσεις ουτε τιποτα. Klwp ή Kwgt με απιστευτες δυνατοτητες. Σευχαριστώ πολύ φίλε! Ξεκινάω διάβασμα! Να και η δικιά μου homescreen και lock screen. Στη lockscreen η εικόνα είναι δικιά μου. Στη homescreen η εικόνα είναι από το Zedge και τα εικονίδια ονομάζονται KAIP. https://cloud.tapatalk.com/s/59d2b22e687ac/Screenshot_20171003-003520.jpg? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Για Klwp Γνωμη μου ειναι οτι με το Zooper δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολεισαι.Ειναι παρατημενο απο τους Devs εδω και 2 χρονια σχεδον,ουτε ενημερωσεις ουτε τιποτα. Klwp ή Kwgt με απιστευτες δυνατοτητες. θα δωσω κι εγω αλλη μια ευκαιρια στο klwp, γιατι κι εγω ειμαι καλυμμενος με zooper pro, βεβαια με χαλαει που δεν αναβαθμιζεται πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 θα δωσω κι εγω αλλη μια ευκαιρια στο klwp, γιατι κι εγω ειμαι καλυμμενος με zooper pro, βεβαια με χαλαει που δεν αναβαθμιζεται πλεον. Με το klwp όταν αρχίσει κάποιος να το μαθαίνει σιγά σιγά κάνει παπάδες!!! :D :D :D Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 πιο stock δε γινεται. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 S8+ αλά pixel2screener_1507197286358 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Αυτο το Tapatalk............:D Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Minimal background, klwp Screenshot 7.10.17 by No Feels, on Flickr Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Απο το τάμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Sunday's Fav................ wallpaper (δικό μου template), zooper widget, flight εικονίδια Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Μια νέα από μένα. The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μια νέα από μένα. The power of 10 καλήήήήήήήήήήή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Θέλω το wallpaper αν μπορείς johnny!!! Σε φουλ ανάλυση. Μη το βάλεις από Tapatalk :p Κάπως έτσι πχ https://postimages.org/el/ Edited October 10, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Θέλω το wallpaper αν μπορείς johnny!!! Σε φουλ ανάλυση. Μη το βάλεις από Tapatalk :p Κάπως έτσι πχ https://postimages.org/el/Ορίστε! https://postimg.org/image/29qxgi8st7/ Το τράβηξα screenshot με κενή οθόνη διότι το wallpaper είναι από το pitch black substratum theme και δεν έχει download. Πιστεύω σε κάλυψα! :) The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts