flandra Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 [ATTACH]58753[/ATTACH] σημερινή κ απο μένα. ολο από themer launcher. Το συγκεκριμένο θέμα ονομάζεται classic city Και βρίσκεται στον themer Στην κατηγορία all themes. Πολύ ωραία!!!!Ποια γραμματοσειρά είναι στην ώρα, στη status bar? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Πολύ ωραία!!!!Ποια γραμματοσειρά είναι στην ώρα, στη status bar? Λέγεται SJicecrream και λόγω του ότι έχω LG Και δεν μπορώ να βάλω γραμματοσειρές από το google play, Την έχω κατεβάσει από την εφαρμογή που έχουν τα lg για γραμματοσειρες wallpapers κ.α που λέγεται smartworld Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 [ATTACH]Σημερινή Θα μπορούσες το Wallpaper?? :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Θα μπορούσες το Wallpaper?? :) [ATTACH] Ευχαρίστως :) Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Λέγεται SJicecrream και λόγω του ότι έχω LG Και δεν μπορώ να βάλω γραμματοσειρές από το google play, Την έχω κατεβάσει από την εφαρμογή που έχουν τα lg για γραμματοσειρες wallpapers κ.α που λέγεται smartworld Και εγώ LG έχω. Θα τη βρω. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 και η δική μου για το κλείσιμο της εβδομάδας.... σε Apex Launcher με εικονίδια δικά μου.... http://i967.photobucket.com/albums/ae153/thabull/41266F794E88_Xperia%20Z1_0__zpsvuxxqt8j.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (το ξέρω ότι δεν είναι εδώ το σωστό σημείο)... ρε παιδιά... όλα καλά με το nova και εγώ θα το ήθελα καθότι ελαφρύ και αξιόπιστο, αλλά δε σας εκνευρίζει ότι δε μπορούν να ταξινομηθούν οι εφαρμογες και φάκελοι με δικό μας τρόπο παρά μόνο αλφαβητικά? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 και η δική μου για το κλείσιμο της εβδομάδας.... σε Apex Launcher με εικονίδια δικά μου.... http://i967.photobucket.com/albums/ae153/thabull/41266F794E88_Xperia%20Z1_0__zpsvuxxqt8j.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (το ξέρω ότι δεν είναι εδώ το σωστό σημείο)... ρε παιδιά... όλα καλά με το nova και εγώ θα το ήθελα καθότι ελαφρύ και αξιόπιστο, αλλά δε σας εκνευρίζει ότι δε μπορούν να ταξινομηθούν οι εφαρμογες και φάκελοι με δικό μας τρόπο παρά μόνο αλφαβητικά? Σαφέστατα και γι αυτό πήρε την θέση του ο Apex, που σε αυτή την φάση είναι και lag free έναντι του Nova. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εδω και δικια μου..Ακομα την εχω σε φαση beta και την κανω σιγα σιγα.. [ATTACH]58788[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Εδω και δικια μου..Ακομα την εχω σε φαση beta και την κανω σιγα σιγα.. [ATTACH]58788[/ATTACH] Πολλή καλή φιλαράκι...!!!! δώσε και καμιά πληροφορία...!;) ποιος είναι ο Launcher ? Edited March 30, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Πολλή καλή φιλαράκι...!!!! δώσε και καμιά πληροφορία...!;) ποιος είναι ο Launcher ? Εγω εχω αλλη ερωτηση; Ειναι real το κινητο στα screenies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Lightning launcher ειναι..Το κινητο το εχω φτιαξει στο ps touch android οπως ολο το θεμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Lightning launcher ειναι..Το κινητο το εχω φτιαξει στο ps touch android οπως ολο το θεμα :p Ωραίος... Λεω και εγω υπάρχει τέτοιο κινητό και αγνοώ την ύπαρξη του....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ωραίος... Λεω και εγω υπάρχει τέτοιο κινητό και αγνοώ την ύπαρξη του....:lol: Μάλλον μπερδευτηκατε ,η συσκευή που εχει ο φιλος ο carcia και παρουσιάζει το θέμα του ειναι το Meizu MX4 Pro http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399274 Πάντως πολυ ωραίο θεμα ,οπως και κάποια άλλα σου που έχω δει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Εγώ μιλώ και με video.....:lol: http://s28.postimg.org/xr6z8auul/Screenshot_2015_03_31_16_07_27.png free image host Edited March 31, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.srbodroid.longshadow Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ μιλώ και με video.....:lol: Γεια σου πατριδα........ ;) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ μιλώ και με video.....:lol: http://s28.postimg.org/xr6z8auul/Screenshot_2015_03_31_16_07_27.png free image host Ποιο είναι το weather widget ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ μιλώ και με video.....:lol: http://s28.postimg.org/xr6z8auul/Screenshot_2015_03_31_16_07_27.png free image host Καλησπερα φιλε.Μπορουμε να εχουμε το πακετο των εικονιδιων; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 10 χαρακτήρες [ATTACH]58856[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 10 χαρακτήρες [ATTACH]58856[/ATTACH] Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο που βλέπω αλλά δεν έχω αξιωθεί να ρωτήσω ποτε? Γιατί στο ποστ σου γράφει "10 χαρακτηρες"? στέλνεις από κάποια εφαρμογή η Είναι τύπος υπογραφης? Έχω δει πολλα ποστ παιδιών από το φορουμ Μου γράφει το ιδιο!!! Α! Και ωραία οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο που βλέπω αλλά δεν έχω αξιωθεί να ρωτήσω ποτε? Γιατί στο ποστ σου γράφει "10 χαρακτηρες"? στέλνεις από κάποια εφαρμογή η Είναι τύπος υπογραφης? Έχω δει πολλα ποστ παιδιών από το φορουμ Μου γράφει το ιδιο!!! Α! Και ωραία οθόνη! Το μικρότερο όριο χαρακτήρων είναι 10 για να σε αφήσει να δημοσιεύσεις . Οπότε αν δεν έχεις να γράψεις γράφεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπερα φιλε.Μπορουμε να εχουμε το πακετο των εικονιδιων; Φτιαγμένα από εμένα....ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το μικρότερο όριο χαρακτήρων είναι 10 για να σε αφήσει να δημοσιεύσεις . Οπότε αν δεν έχεις να γράψεις γράφεις αυτό. Σωστά δεν το είχα σκεφτεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φτιαγμένα από εμένα....ΕΔΩ Σε ευχαριστω πολυ,να΄σαι καλα.Πολυ ωραια δουλεια. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ποιο είναι το weather widget ; :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tennumbers.animatedwidgetsfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts