overpower Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Απο το themer ειναι. Google it! Το ξέρω αλλά μιας και κολλημένος με Nova, Κυριακή κιόλας σήμερα κάθομαι και ψάχνω τα zw αρχεία να παίξω σαν παιδί κι εγώ :-P Πολύ όμορφη η δική σου παρεμπιπτόντως! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κλασική απλότητα μέχρι να περάσουμε στις πιο βαριές μόντες. :p To wallpaper προέρχεται από την εφαρμογή Backrounds HD. Τα εικονίδια είναι DcIkonz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 .......... εξαιρετική... mooore info? :D Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Το ξέρω αλλά μιας και κολλημένος με Nova, Κυριακή κιόλας σήμερα κάθομαι και ψάχνω τα zw αρχεία να παίξω σαν παιδί κι εγώ :-P Πολύ όμορφη η δική σου παρεμπιπτόντως! Μήπως βρήκες τα αρχεία;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Και η δική μου :)[ATTACH]44703[/ATTACH] Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μήπως βρήκες τα αρχεία;;; Μπορεις να ψαξεις στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Και μια δική μου, είχα καιρό να βάλω [ATTACH]44704[/ATTACH] Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/DFG_2014-05-06-13-42-33_zps1945fcf9.png Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μήπως βρήκες τα αρχεία;;; Εξαρτάται, σε ποια Homescreen αναφέρεσαι :p Σε κάθε αλλαγή Homescreen στο βίντεο αναφέρει και το όνομα της, αν δεν θες να περάσεις τον Themer πηγαίνεις στο mycolorscreen και ψάχνεις το όνομα της. Λογικά εκεί θα βρεις και τα αρχεία. Εγώ ακόμη πειραματίζομαι, με πολλά πράγματα κρυμμένα (βίντεο).. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Και η δική μου :)[ATTACH]44703[/ATTACH] Wallpaper;; :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) Wallpaper;; :D Ορίστε, ολόκληρο. Στο printscreen είναι ορατό το αριστερό μέρος του. Υ.Γ. Για κάποιον λόγο, όταν έκανα επισύναψη του αρχείου από το tapatalk, δεν το ανέβασε στην κανονική του ανάλυση, έτσι ανέβασα τώρα το κανονικό από τον υπολογιστή. Edited May 6, 2014 by fishfemale Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Οχι και τοσο ανοιξιατικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 http://i.imgur.com/tfYAHXQ.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 nikoskat απλά respect! Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 @nikoskat , το widget με την ωρα και τον καιρο ποιο ειναι? πραγματικα πολυ ομορφη η οθονη σου! Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Απλά πράγματα.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ευχαριστώ παιδιά., zooper είναι και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 [ATTACH] Και απο το m8. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 [ATTACH]44209[/ATTACH] οθοναρα Wallpaper? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ευχαριστώ παιδιά., zooper είναι και πάλι. Zooper είναι αλλά δεν σε βλέπω να το ανεβάζεις πουθενά και αγχώνομαι. :cool: Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Απλά πράγματά[ATTACH]44877[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Απλά πράγματά[ATTACH]44877[/ATTACH] Wallpaper αν μπορείς ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ubuntu style :-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μια νέα μαζί με το νέο Note 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts