pafimal Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Kαλησπερα και απο εμενα http://i1282.photobucket.com/albums/a523/pafimal/Screenshot_2014-01-27-22-11-04_htknote320140127_221151_zps5562c63a.png Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 New! Καινούργιο φόντο και icon pack. Τα ξήλωσα όλα από την βασική μου home screen και άφησα μόνο ένα widget-ακι http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/191/wtj1.png Τέλεια!!! Μπορείς να ανεβασει1 το wallpaper σου;; Το battery icon στο notification bar απο ποια εφαρμογη ειναι;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Σορυ λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τέλεια!!! Μπορείς να ανεβασει1 το wallpaper σου;; Το battery icon στο notification bar απο ποια εφαρμογη ειναι;; Το battery icon είναι από την εφαρμογή battery widget reborn To wallpaper το βρήκα από την εφαρμογή Backgrounds HD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 New! Καινούργιο φόντο και icon pack. Τα ξήλωσα όλα από την βασική μου home screen και άφησα μόνο ένα widget-ακι http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/191/wtj1.png Ποιο icon pack χρησιμοποίησες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ποιο icon pack χρησιμοποίησες; Minimal Flat Icon Pack xda play store Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Έβγαλα το menu button, και χρησιμοποιώ gesture προς τα πάνω για το μενού.. Για το τηλέφωνο διπλό χτύπημα.. Αν γινόταν και διάφανη η μπάρα πάνω θα ήμουν ευτυχισμένος!! :p:lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Aν και δεν ήθελα να αλλάξω οθόνη, έπαιζα με τον Go Launcher και μου άλλαξε το wallpaper.. Ε δεν ήθελα και πολύ.. :p Απλά, λιτά και όμορφα!! :D Πολύ όμορφη.. Για πες μας τα στοιχεία που χρησιμοποίησες. ;) Τα widgets και τα icons είναι από τον black bear Blanc και τα εικονίδια WiFi και signal από ένα θέμα στο xda "candy shop" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μια καινούρια πάντα σε minimal γραμμή[ATTACH]40607[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τα widgets και τα icons είναι από τον black bear Blanc και τα εικονίδια WiFi και signal από ένα θέμα στο xda "candy shop" Tέλεια.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Καλημέρα! ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 [ATTACH]40649[/ATTACH]και ένα από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosMouz Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κατι νεο κ απο εμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Kαλησπερα και απο εμενα http://i1282.photobucket.com/albums/a523/pafimal/Screenshot_2014-01-27-22-11-04_htknote320140127_221151_zps5562c63a.png Μετά από πολύ καιρό που παρακολουθώ το θέμα, λόγω ιδιότητας, ομολογώ ότι είναι μια από τις ωραιότερες home screen που θυμάμαι. Μπράβο! Μερικές πληροφορίες για το πως φτιάχνεται θα τις εκτιμούσα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Επιστροφή στην προηγούμενη-αγαπημένη μου[ATTACH]40713[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Update.... Ποιο είναι το widget με τις πληροφορίες ram, battery κτλ? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uiopqwer Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Να και η δικιά μου στο Galaxy Core [ATTACH]40714[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ποιο είναι το widget με τις πληροφορίες ram, battery κτλ? Δεν έχει πληροφορίες για την ram. Είναι based στα widgets του black bear blanc για αυτό και δεν μπορώ να το δώσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Μετά από πολύ καιρό που παρακολουθώ το θέμα, λόγω ιδιότητας, ομολογώ ότι είναι μια από τις ωραιότερες home screen που θυμάμαι. Μπράβο! Μερικές πληροφορίες για το πως φτιάχνεται θα τις εκτιμούσα. :) Καλημέρα Ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια, το όλο θέμα έχει φτιαχτεί με PS δλδ το wallpaper κατα τα αλλα beutiful widget για τον καιρο και uccw για το ρολοι,χρησιμοποιωντας desktop visualizer γαι τις συντομευσεις που ειναι μερος του wallpaper με ενα blank.png εικονιδιο για να φαινονται ολα τα εικονιδια που ειναι πανω στο wall Edited January 31, 2014 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 10 χαρρρρρ [ATTACH]40801[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) 10 χαρρρρρ Νίκο η status είναι με xposed ή custom ? Με Gravity δεν μπορώ να εχω full day name . Edited February 1, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Νίκο η status είναι με xposed ή custom ? Με Gravity δεν μπορώ να εχω full day name . Με SlimKat είναι. Με Gravity δε γίνεται. Έχω ζητήσει στον developer να βάλει full clock customization όπως τη Slim πολλές φορές και μου απαντάει ότι δεν είναι στις προτεραιότητες του. Νίκο, τέλεια. Αλλά νομίζω δεν ταιριάζει στο στρογγυλό background στους φακέλους. Βάλε ένα ωραίο τετράγωνο πλαίσιο. Ψάξε nova folder icons. Πάνω αριστερά το 95GB τι είναι; χρήση Internet; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ναι slimkat. Ούτε εμένα μου άρεσαν οι φάκελοι αλλά δεν το έψαξα πολύ. Θα δω αυτό που λες. Είναι 9.5, δε φαίνεται καλά στο screenshot :p. Είναι ο ελεύθερος χώρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Τι είναι το slim cut ; Δουλεύει με όλες τις ρομ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Slimkat λέγεται η ROM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts