Roccat Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παίρνοντας πράγματα από εδώ και από εκεί από το mycolorscreen.. Παλεύω να τη κάνω βολική και λίγο "περίεργα όμορφη" :-P Το ημερολόγιο φυσικά το άδειασα για ευνόητους λόγους και τα web, tools κτλ είναι φάκελοι στη δεύτερη σελίδα του dock. Ποιος widget ειναι ο καιρος παρακαλω ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Άψογος όπως πάντα. Η πρώτη και η δεύτερη εικόνα είναι η ίδια homescreen και απλά κάτι πάτησες στο widget του καιρού; Απλά το εικονίδιο xda δεν ταιριάζει τόσο με τα υπόλοιπα, δηλαδή πήγε εκεί το μάτι μου κατευθείαν. Το εικονίδιο μπαταρίας στη status bar δε μου αρέσει που προεξέχει. Γιατί δε χρησιμοποιείς Circle ή μικρότερο μέγεθος στο ποσοστό για να χωράει μέσα στο εικονίδιο; Btw, τι φοράς; PAC 4.4.2; Γιατί τα θες σε εικόνες; Αφού με Nova Prime αν πατάς επεξεργασία πάνω σε μια εφαρμογή σου βγάζει να διαλέξεις μεμονωμένο εικονίδιο από κάθε icon pack που έχεις εγκατεστημένο. Για τον εορτασμό των 1000 post μου :lol:, ορίστε και οι δικές μου που τις έχω έτσι άθικτες εδώ και 1-2 βδομάδες. Και σε βίντεο εδώ. Διευκρίνηση: Τα μικρά κολληματάκια οφείλονται στην ποιότητα του βίντεο και όχι στο Nexus 5. Δεν το προλαβαίνει κανείς. Είναι πιο γρήγορο κι απ' τη σκιά του! :p http://s12.postimg.org/smp8mntxp/n5_homescreens.png Άπο τις αγαπημένες μου. Μπορείς να ανεβάσεις dropbox το Uccw theme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 πως περνάς άλλα εικονίδια στον Nova launcher ? Ποια διαδρομή ακολουθείς ? Δεν έχω κατορθώσει να βάλω άλλα (όσα και αν κατέβασα )πέρα από το να κατεβάσω από το play store κάποια με εφαρμογή. Δεν είμαι root . Πας στις ρυθμίσεις. Εμφανιση και αίσθηση και εκει ειναι τα πακετα που εχεις εγκαταστησει. Αν τώρα εχεις τα εικονίδια σκετα τα περνάς ενα ενα στις εφαρμογες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Γιατί τα θες σε εικόνες; Αφού με Nova Prime αν πατάς επεξεργασία πάνω σε μια εφαρμογή σου βγάζει να διαλέξεις μεμονωμένο εικονίδιο από κάθε icon pack που έχεις εγκατεστημένο. εεε δεν τα θελω για καποιον launcher απλα θεωρησα πως εδω θα παρω πιο γρηγορα και πιο σωστη απαντηση, μιας και ασχολειστε με αυτα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εεε δεν τα θελω για καποιον launcher απλα θεωρησα πως εδω θα παρω πιο γρηγορα και πιο σωστη απαντηση, μιας και ασχολειστε με αυτα :happy: Ψαξε σε αρχεια .png Περασε τα στο τηλεφωνο στις φωτογραφίες σου. Και μετα με εναν launcher αλλαξε τα. Πες μας ακριβως τι θελεις να κανεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ειπα να κανω κατι αλλο. Μεχρι τωρα δεν αλλαζα. Η πρωτη ειναι η βασικη μου. Με δυο φακελους και ενα zooper widget. Η δςυτερη ειναι περισσοτερο τα social. Δεν εβαλα το tapatalk γιατι δεν μου καθόταν καλα. Τα εικονίδια ειναι απο το πακετο. Jollijola. Nova launcher. Θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις τα ονόματα εφαρμογών/φακέλων από τον launcher και να βάλεις ένα πιο σκούρο wallpaper για να υπάρχει αντίθεση και να ξεχωρίζουν τα εικονίδια. Άπο τις αγαπημένες μου. Μπορείς να ανεβάσεις dropbox το Uccw theme? Ευχαριστώ! Ορίστε. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις τα ονόματα εφαρμογών/φακέλων από τον launcher και να βάλεις ένα πιο σκούρο wallpaper για να υπάρχει αντίθεση και να ξεχωρίζουν τα εικονίδια. Ευχαριστώ! Ορίστε. Αν σου πω γιατι εχω τα ονοματα θα κλαψεις. Οταν το παιρνει το γυναικείο φύλο να μπει ιντερνετ κλπ χάνεται και ετσι δεν ακουω γκρινια χαχαχα. Το wallpaper αλλαζει συχνα οποτε θα το κοιτάξω. Εβγαλα και το widget του falcon και εβαλα και εκει την ημερομηνια, μεχρι να μπει ενα σκουρο wallpaper. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πας στις ρυθμίσεις. Εμφανιση και αίσθηση και εκει ειναι τα πακετα που εχεις εγκαταστησει. Αν τώρα εχεις τα εικονίδια σκετα τα περνάς ενα ενα στις εφαρμογες. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. μήπως δεν έγινα κατανοητός Στην Εμφάνιση και αίσθηση, έχω βρει τα στοκ ή ότι κατέβασα από play store . Εάν κατεβάσω καποιο zip με εικονίδια (όπως αυτά που προτείνονται από τους συμφορμίτες ) πως τα περνάω ? Θα ήθελα ένα γίνεται όλα μαζί να αλλάξουν . Αλλά και ένα - ένα ποια είναι ή διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. μήπως δεν έγινα κατανοητός Στην Εμφάνιση και αίσθηση, έχω βρει τα στοκ ή ότι κατέβασα από play store . Εάν κατεβάσω καποιο zip με εικονίδια (όπως αυτά που προτείνονται από τους συμφορμίτες ) πως τα περνάω ? Θα ήθελα ένα γίνεται όλα μαζί να αλλάξουν . Αλλά και ένα - ένα ποια είναι ή διαδικασία? Στον νοβα πατας παρατεταμενα τα εικονιδια στο μενου που βγαζει εχει επεξεργασία. Πατωντας στο εικονιδιο σε βγαζει να επιλεξεις απο συλογη ή απο τα πακετα πιυ ηδη κατεβασες. Αυτο γιβεται στα εικονιδια που εχεις στην επιφανεια. Αν θες να αλλαξεις εικονιδιο εφαρμογης απο το συρτάρι εφαρμογών, στον νοβα, πατας παρατεταμενα την εφαρμογη σε πεταει στις homescreen και πανω αριστερα εχει επεξεργασία. Ελπιζω να σε βοηθησα και να τα εγραψα καλα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. μήπως δεν έγινα κατανοητός Στην Εμφάνιση και αίσθηση, έχω βρει τα στοκ ή ότι κατέβασα από play store . Εάν κατεβάσω καποιο zip με εικονίδια (όπως αυτά που προτείνονται από τους συμφορμίτες ) πως τα περνάω ? Θα ήθελα ένα γίνεται όλα μαζί να αλλάξουν . Αλλά και ένα - ένα ποια είναι ή διαδικασία? Όλα μαζί από zip ή φάκελο με εικόνες δε γίνεται. Μόνο αυτό που είπε ο tpal. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Στον νοβα πατας παρατεταμενα τα εικονιδια στο μενου που βγαζει εχει επεξεργασία. Πατωντας στο εικονιδιο σε βγαζει να επιλεξεις απο συλογη ή απο τα πακετα πιυ ηδη κατεβασες. Αυτο γιβεται στα εικονιδια που εχεις στην επιφανεια. Αν θες να αλλαξεις εικονιδιο εφαρμογης απο το συρτάρι εφαρμογών, στον νοβα, πατας παρατεταμενα την εφαρμογη σε πεταει στις homescreen και πανω αριστερα εχει επεξεργασία. Ελπιζω να σε βοηθησα και να τα εγραψα καλα Όλα μαζί από zip ή φάκελο με εικόνες δε γίνεται. Μόνο αυτό που είπε ο tpal. Ευχαριστώ . Θα το ακολουθήσω τις οδηγίες σας και θα επανέλθω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ολο φτιαγμενο με zooper.Minimal οσο μπορουσα:D Ρολοι και χαρτης οποιος τα θελει να δωσω τα templates ετοιμα. Λειτουργικο για ολες τις χωρες του κοσμου. http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/2014-01-16-09-33-02_DcAnote320140116_093413_zps3e790ee2.png Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ολο φτιαγμενο με zooper.Minimal οσο μπορουσα:D Ρολοι και χαρτης οποιος τα θελει να δωσω τα templates ετοιμα. Λειτουργικο για ολες τις χωρες του κοσμου. Φανταστική είναι!! Μπράβο!! :D;) Εγώ θέλω το wallpaper μιας και δεν χρησιμοποιώ το zooper.. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Φανταστική είναι!! Μπράβο!! :D;) Εγώ θέλω το wallpaper μιας και δεν χρησιμοποιώ το zooper.. :p https://www.dropbox.com/s/47bdezaw94utdx5/%5B32%5D.jpg Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ολο φτιαγμενο με zooper.Minimal οσο μπορουσα:D Ρολοι και χαρτης οποιος τα θελει να δωσω τα templates ετοιμα. Λειτουργικο για ολες τις χωρες του κοσμου. Εγώ λέω να τα δώσεις όλα (και όχι μόνο το wallpaper). Πολύ ωραία φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Απλά το εικονίδιο xda δεν ταιριάζει τόσο με τα υπόλοιπα, δηλαδή πήγε εκεί το μάτι μου κατευθείαν. Το εικονίδιο μπαταρίας στη status bar δε μου αρέσει που προεξέχει. Γιατί δε χρησιμοποιείς Circle ή μικρότερο μέγεθος στο ποσοστό για να χωράει μέσα στο εικονίδιο; Btw, τι φοράς; PAC 4.4.2; Ακολούθησα τις συμβουλές σου και γενικά το άλλαξα λίγο σ' ευχαριστώ! Για κάποιο λόγο βέβαια μεταμορφώνεται η φωτογραφία δεν ξέρω γιατί.. Παλιά Pac 4.3. Εξαιρετικές οι δικές σου, ήδη στήνω walls και σαν τα δικά σου για να υπάρχουν, πολύ όμορφες! @tpal @chris_pro Επίσης εξαιρετικές επιλογές! @Roccat Είναι φτιαγμένο με το Zooper pro από ένα θέμα Simple Sea, επειδή δεν είμαι σπίτι τώρα αν χρησιμοποιείς Zooper πες μου να το ανεβάσω αργότερα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εγώ λέω να τα δώσεις όλα (και όχι μόνο το wallpaper). Πολύ ωραία φίλε Χαρτης.https://www.dropbox.com/s/ffthifgycju3nxq/elegant_full_1.zw Εαν θελετε αλλο χρωμα χαρτη.Γκρι.https://www.dropbox.com/s/26kiwwh41nfk2y0/bmp-c858d40c-424b-4287-92d5-3a1eb4628c5c.jpg Ο κωδικος για την μπαταρια.Οταν αποφορτιζεται γραφει percent,και οταν φορτιζεται charging.$#BSTATN#=2?#BSTAT#:Percent$ Ρολοι.https://www.dropbox.com/s/q0v1hegwehjrzie/Analog%20white%20clock.zw Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ειπα να κανω κατι αλλο. Μεχρι τωρα δεν αλλαζα. Η πρωτη ειναι η βασικη μου. Με δυο φακελους και ενα zooper widget. Η δςυτερη ειναι περισσοτερο τα social. Δεν εβαλα το tapatalk γιατι δεν μου καθόταν καλα. Τα εικονίδια ειναι απο το πακετο. Jollijola. Nova launcher. το icon pack που μπορούμε να το βρούμε; στο play store Δεν βρήκα κάτι Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 το icon pack που μπορούμε να το βρούμε; στο play store Δεν βρήκα κάτι Εχεις πμ... Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ακολούθησα τις συμβουλές σου και γενικά το άλλαξα λίγο σ' ευχαριστώ! Για κάποιο λόγο βέβαια μεταμορφώνεται η φωτογραφία δεν ξέρω γιατί.. Παλιά Pac 4.3. Εξαιρετικές οι δικές σου, ήδη στήνω walls και σαν τα δικά σου για να υπάρχουν, πολύ όμορφες! @tpal @chris_pro Επίσης εξαιρετικές επιλογές! @Roccat Είναι φτιαγμένο με το Zooper pro από ένα θέμα Simple Sea, επειδή δεν είμαι σπίτι τώρα αν χρησιμοποιείς Zooper πες μου να το ανεβάσω αργότερα. Χρησιμοιποιω και zooper, οποτε αν σου ειναι ευκολο ανεβασε το. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μια κι από εμένα! [ATTACH]39997[/ATTACH] Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Εκανα ορισμένες τροποποιήσεις στην lock screen και τις οθονιες μου. http://s29.postimg.org/7qwtv5kcj/Screenshot_2014_01_16_18_24_57.jpghttp://s7.postimg.org/5jmcy4jzb/Screenshot_2014_01_16_18_24_47.jpghttp://s28.postimg.org/7hz9587jt/Screenshot_2014_01_16_18_24_42.jpg Edited January 16, 2014 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ολο φτιαγμενο με zooper.Minimal οσο μπορουσα:D Ρολοι και χαρτης οποιος τα θελει να δωσω τα templates ετοιμα. Λειτουργικο για ολες τις χωρες του κοσμου. http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/2014-01-16-09-33-02_DcAnote320140116_093413_zps3e790ee2.png H επόμενη homesreen μου, όταν βαρεθώ αυτή που έχω τώρα...Πραγματικά υπέροχη...Μπράβο Χριστόφορε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Όλα από BBB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εκανα ορισμένες τροποποιήσεις στην lock screen και τις οθονιες μου. Ζήλεψα! :D Wallpaper; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts