paris_89 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 @NickName98: Πολύ όμορφες αλλά πάνω από όλα λειτουργικές όπως μου αρέσουν και εμένα. Πες μου σε παρακαλώ πως έφτιαξες τις κατηγορίες/επικεφαλίδες, και ποιος είναι ο musiv player. Τα εικονίδια είναι το flatro UI και το widget μπαταρίας το battery widget reborn? (btw: Thanks για την υπενθύμιση. ξεκίνησε το Community :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 @NickName98: Πολύ όμορφες αλλά πάνω από όλα λειτουργικές όπως μου αρέσουν και εμένα. Πες μου σε παρακαλώ πως έφτιαξες τις κατηγορίες/επικεφαλίδες, και ποιος είναι ο musiv player. Τα εικονίδια είναι το flatro UI και το widget μπαταρίας το battery widget reborn? (btw: Thanks για την υπενθύμιση. ξεκίνησε το Community :p ) ειναι με uccw και αυτο τα εικονιδια ειναι απο το click ui οπως και το wallpaper για μουσικη το nexmusic και σωστα, για μπαταρια το battery widget reborn. οποια αλλη διευκρινυση θες πες μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Οι οθόνες στο note 8 μου :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Από τα αριστερά προς τα δεξιά οι 3 homescreen μου, με την βοήθεια του NickName98. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Από τα αριστερά προς τα δεξιά οι 3 homescreen μου, με την βοήθεια του NickName98. Είσαι ωραίος ;-) Έκανα μια μικρή αλλαγή. Βρήκα ένα ωραίο ρολογακι για το uccw που είχε μοιραστεί πολύ παλιά ένα άτομο από εδώ και μου άρεσε. Έβγαλα τη μπαταρία όμως. Έχω μια αποριουλα λίγο άσχετη.. Τι dpi έχει η συσκευή που χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχω το HTC One X. Οπότε είναι 312 ppi (720*1280). DPI δεν ξέρω να σου πω. Χρησιμοποιώ Nova Prime (αν αυτό βοηθάει), οπότε αν μου πεις που μπορώ να βρω το νούμερο ευχαρίστως να σου πω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Νέο στιγμιότυπο, μιας που βρήκαμε ωραία εικονίδια καινούργια. :-D Ο καιρός είναι ο fancy widgets pro. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ποιο είναι αυτό με τις ταινίες; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ποιο είναι αυτό με τις ταινίες; Το widget που δειχνει τα επομενα επεισοδεια απο τις σειρες λες; To SeriesGuide ειναι! Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Άλλαξα λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το widget που δειχνει τα επομενα επεισοδεια απο τις σειρες λες; To SeriesGuide ειναι! πολυ καλο! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Δυο φρεσκα Edited January 5, 2014 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δυο φρεσκα Ποια toggles είναι αυτά; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ποια toggles είναι αυτά; Power toggles λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ακριβώς αυτά Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Άλλαξα λίγο.. Χρονια πολλα σε όλους και καλή χρονιά. Λιγες πληροφορίες για την καταπληκτική αυτή screen μπορούμε να έχουμε? Και αν ειναι τπτ UCCW ή Zooper να τα έχουμε για να την αναπαράγουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Δυο φρεσκα Το ρολογάκι από το πρώτο ποιο είναι; Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το UCCW; Το έβαλα, και βρήκα ένα σωρό έτοιμα skins στο PlayStore. Με όσα δοκίμασα όμως, είχα θέμα με τα ελληνικά fonts. Βγάζει ένα τυποποιημένο ΑΣΧΗΜΟ font, ενώ στα αγγλικά βγάζει κάτι καλλιγραφικά κλπ. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί με κάποιο editing του skin; Ή θα πρέπει να συμβιβαστώ/αλλάξω την γλώσσα του skin στα αγγλικά; Edited January 8, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το ρολογάκι από το πρώτο ποιο είναι; με το zooper pro τα εχω φτιαξει μονος μου Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Τι λέτε?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Τι λέτε?.. Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Troll :) [ATTACH]39478[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Το 5/5s δε πιάνει 4G? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Πιάνει αλλα το ping το νιώθω ίδιο, οπότε δώρο άδωρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Νέο μέλος στην οικογένειά . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Nexus_7_2013_zpscfb48868.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το UCCW; Το έβαλα, και βρήκα ένα σωρό έτοιμα skins στο PlayStore. Με όσα δοκίμασα όμως, είχα θέμα με τα ελληνικά fonts. Βγάζει ένα τυποποιημένο ΑΣΧΗΜΟ font, ενώ στα αγγλικά βγάζει κάτι καλλιγραφικά κλπ. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί με κάποιο editing του skin; Ή θα πρέπει να συμβιβαστώ/αλλάξω την γλώσσα του skin στα αγγλικά; Μπορεί να διορθωθεί κάνοντας επεξεργασία το ανάλογο skin αλλάζοντας το font. Αλλά για να το δεις στα ελληνικά θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα φάκελο fonts και μέσα να βάλεις ελληνικές γραμματοσειρές χύμα στην εσωτερική μνήμη. @overpower και @m7ixalis εξαιρετικές! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts