dimitrissa Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Χριστουγεννιατικη διάθεση :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 πολυ καλα wallpapers Τρομερο ειναι .Απλο και δυναμικο. Το καιρο τον φτιαχνεις με την εφαρμογη zooper που μου ειχες αναφερει και σε προηγουμενο ποστ?Ειδη εχω τωρα την pro εκδοση γιατι θελω οταν παταω την ωρα (η κατι αλλο ) να ανοιγουν καποιες εφαρμογες. Τωρα μπορω να βαλω ενα συμβολο καιρου αλλα μονο ενα και αυτο για σημερα. Επισης δεν γραφει κατι απο κατω οπως θερμοκρασιες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 παιδια αυτη εδω η εφαρμογη λεει «μοιραζεται» homecreens. δεν την εχω δοκιμασει και δεν ξερω τι παιζει αλλα θελει root. ριξτε μια ματια. μπορει να μας βολεψει εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Έχω πάθει πλάκα με τις homescreens που βλέπω τελευταία.. ειδικά με τις minimal που ανεβαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι! Επίσης έχω από χθες που ασχολούμαι με το zooper.. αγόρασα το pro και όπως το βλέπω, μάλλον θα χαιρετήσω το αγαπημένο μου uccw.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τρομερο ειναι .Απλο και δυναμικο. Το καιρο τον φτιαχνεις με την εφαρμογη zooper που μου ειχες αναφερει και σε προηγουμενο ποστ?Ειδη εχω τωρα την pro εκδοση γιατι θελω οταν παταω την ωρα (η κατι αλλο ) να ανοιγουν καποιες εφαρμογες. Τωρα μπορω να βαλω ενα συμβολο καιρου αλλα μονο ενα και αυτο για σημερα. Επισης δεν γραφει κατι απο κατω οπως θερμοκρασιες κλπ. Ναι με αυτο Αν κατεβασεις το αρχειο http://briefcase.pathfinder.gr/file/adi32/2976/623882 μπορεις να το ξεζιπαρεις και να το βαλεις μεσα στο φακελο Zooperwidget/templates και μετα μπαινεις στο Zooper πατας open SD card templates Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 μπαινεις στο Zooper πατας open SD card templates Που ακριβώς υπάρχει αυτή η επιλογή στο zooper γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.. Έχω το free. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Που ακριβώς υπάρχει αυτή η επιλογή στο zooper γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.. Έχω το free. Στο free δεν γίνεται . Μια καινούργια . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/nexus-5-mockupbig_zpsbdd9febc.png Edited December 24, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μια καινούργια Εξαιρετική Μιχάλη για ακόμα μια φορά, έχεις πάρει φόρα όπως φαίνεται ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Στο free δεν γίνεται . Άρα το free άχρηστο στην ουσία. Μόνο τα προεγκατεστημένα; uccw και πάλι uccw.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Χριστουγεννιατικη διάθεση :) Συγγνώμη φίλε μου το πρόγραμμα καιρού ποιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εξαιρετική Μιχάλη για ακόμα μια φορά, έχεις πάρει φόρα όπως φαίνεται ;-) Ευχαριστώ Λάζαρε ,τελευταία εχω φάει κόλλημα ,που θα πάει θα περάσει :lol: Άρα το free άχρηστο στην ουσία. Μόνο τα προεγκατεστημένα; uccw και πάλι uccw.. Πιστεύω οτι το pro αξίζει τα λεφτά του ,αν και το zooper το θεωρώ λίγο μπέρδεμα σε σχέση με το uccw . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Παιδιά εγω δουλεύω μονο zooper pro και μου φαίνεται παρα πολυ ευκολο. ΤΟ uccw μονο για εικονιδια καιρου γιατι στο zooper είναι λιγο δύσκολο να τα κανεις λειτουργικά. Και φυσικα το zooper είναι πολυ ποιο γρηγορο απο το ultimate. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους:D:D Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Συγγνώμη φίλε μου το πρόγραμμα καιρού ποιο είναι; Ez Weather. :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/nexus-5-mockup2_zpscdb97885.png Μιχάλη η lockscreen είναι widgetlocker? Αν ναι μπορώ να έχω τον slider? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μιχάλη η lockscreen είναι widgetlocker? Αν ναι μπορώ να έχω τον slider? Ναι widgetlocker ειναι ,ορίστε το zip https://www.dropbox.com/sh/4f2oweneeoqeesk/3RLcl37zz1/SoftDream_Widgetlocker.zip Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Χριστουγεννιατικη διάθεση :) Μπορείς να μοιραστείς το wallpaper; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μπορείς να μοιραστείς το wallpaper; :) Ορίστε :) http://img.tapatalk.com/d/13/12/25/y8y2y5ud.jpg Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Επιστροφή στις ρίζες...touchwiz και δεν είμαι καλά :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Revenge Z με remoded Nova launcher!!! Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ez Weather. :) Να σαι καλά φίλε μου! Ευχαριστώ, και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Stock sense 5, με το πολύ ωραίο EZ Weather που αναφέρθηκε πριν. Καλά Χριστούγεννα! http://i44.tinypic.com/4i272f.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Η δικιά μου homescreen, με τη χρήση του Themer Beta. Νομίζω ότι συνολικά υπερέχει του Buzz Launcher.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ναι με αυτο Αν κατεβασεις το αρχειο http://briefcase.pathfinder.gr/file/adi32/2976/623882 μπορεις να το ξεζιπαρεις και να το βαλεις μεσα στο φακελο Zooperwidget/templates και μετα μπαινεις στο Zooper πατας open SD card templates Ευχαριστω για ακομα μια φορα. Αφου εκατσα κανενα 3ωρο :lol: να τα φερω στο μεγεθος της οθονης μου (πρψτη φορα επαφη με την εφαρμογη) θελω να σε ρωτησω πως επιλεγεις την ημερα να βγαινει σε Αγγλικά(πχ την Τεταρτη) γιατι σε Ελληνικα δεν μπορω να αλλαξω γραμματοσειρα,και δεύτερον πως μπορεις την μπαρα με τα εικονιδια απο το wifi,3g,οθονη κλπ να ειναι τοσο χαμηλα στα κουμπια.Εμενα δεν κατεβαινει με αποτελεσμα να εχω γεμισει την οθονη μονο με την ωρα-καιρο και την μπαρα που ανεφερα. Καλες Γιορτες σε ολους μας με υγεια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 θελω να σε ρωτησω πως επιλεγεις την ημερα να βγαινει σε Αγγλικά(πχ την Τεταρτη) γιατι σε Ελληνικα δεν μπορω να αλλαξω γραμματοσειρά Δημιούργησε ένα φάκελο fonts στην εσωτερική μνήμη και βάλε εκεί μέσα τις γραμματοσειρές που θες. Έτσι τις αναγνωρίζει το zooper και το uccw. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ευχαριστω για ακομα μια φορα. Αφου εκατσα κανενα 3ωρο :lol: να τα φερω στο μεγεθος της οθονης μου (πρψτη φορα επαφη με την εφαρμογη) θελω να σε ρωτησω πως επιλεγεις την ημερα να βγαινει σε Αγγλικά(πχ την Τεταρτη) γιατι σε Ελληνικα δεν μπορω να αλλαξω γραμματοσειρα,και δεύτερον πως μπορεις την μπαρα με τα εικονιδια απο το wifi,3g,οθονη κλπ να ειναι τοσο χαμηλα στα κουμπια.Εμενα δεν κατεβαινει με αποτελεσμα να εχω γεμισει την οθονη μονο με την ωρα-καιρο και την μπαρα που ανεφερα. Καλες Γιορτες σε ολους μας με υγεια ... Εμενα βγαινει στα Αγγλικα γιατι το κινητο ειναι στην Αγγλικη γλωσσα Αλλα αμα βαλεις στο φακελο τις γραμματοσειρες που θελεις οπως ειπε κι ο φιλος απο πανω θα ειναι οκ Αν εχεις Ελληνικο μενου στο κινητο και θες να εχεις Αγγλικα στα widgets νομιζω εχει μια επιλογη μεσα στο Zooper για να βγαινουν ολα στα Αγγλικα Για το αλλο νομιζω πως πρεπει να πρεπει να αλλαξεις τον αριθμο στηλων και γραμμων του APEX Εγω το εχω 5χ5 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts