chris_pro Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Άλλη μία καινούργια Το ρολόι φτιαγμένο με zooper?Πολύ ωραίο;) Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Το ρολόι φτιαγμένο με zooper?Πολύ ωραίο;) Ναι κάνει θαύματα, σε ευχαριστώ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 1η προσπάθεια με zooper. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 1η προσπάθεια με zooper. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα. Ωραίο είναι ρε συ. Απλο και καλό. Τα εικονίδια είναι τα axis; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ωραίο είναι ρε συ. Απλο και καλό. Τα εικονίδια είναι τα axis; Επειδή βλέπω να έχουν τη σκιά, πιστεύω ότι είναι τα Axis. Πολύ όμορφα, και με πολύ καλό developer, ο οποίος θα δίνει από εδώ και στο εξής 15 νέα εικονίδια κάθε Παρασκευή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Εκτός από τα axis υπάρχουν και τα nox σε πιο φωτεινό στιλ για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Επειδή βλέπω να έχουν τη σκιά, πιστεύω ότι είναι τα Axis. Πολύ όμορφα, και με πολύ καλό developer, ο οποίος θα δίνει από εδώ και στο εξής 15 νέα εικονίδια κάθε Παρασκευή. Αυτό είναι που λέμε υποστήριξη. Αξίζει καθε cent λοιπόν Εκτός από τα axis υπάρχουν και τα nox σε πιο φωτεινό στιλ για όποιον ενδιαφέρεται. Και αυτά πολυ ωραία. Δεν τα είχα προσέξει. Ήρθε η ωρα να παμε σε κατι τετράγωνο :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 1η προσπάθεια με zooper. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα. Το ρολοι το εφτιαξες μονος σου; πολυ ομορφο Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Και γω μια νέα... Καιρό είχα να αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Time date.https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zooper.zwpro Icons.http://prax-08.deviantart.com/art/Boolean-1-1-166457851 Wallpaper.http://wallbase.cc/wallpaper/672413 Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Για όσους τους αρέσει το retro feeling! Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλό μήνα... έχω φτιάξει ένα ρολόι με zooper αλλά αργεί να ενημερωθεί ..ξεκλειδώνω την οθόνη και μετά απο αρκετη ώρα πάει στην σωστή ώρα. Έχω τικαρει στο zooper την επιλογή που λέει να ενημερώνετε και όταν η οθόνη ειναι κλειστή αλλά και πάλι τίποτα.. είμαι με mga stock rooted SGS4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Καλημέρα και καλό μας μήνα!! Μία αρχική οθονούλα και από εμένα. Edited October 1, 2013 by vassaki Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλημέρα και καλό μήνα!!:happy: Απλά τα πράγματα, όπως πάντα!! :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Τα εικονίδια στάνταρ στην θέση τους. Όλα τα άλλα άλλαξαν. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 New Month, New Homescreen... χαχαχαχαχα http://s18.postimg.org/668ptnzd1/screen_20131001_1112.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 New Month, New Homescreen... χαχαχαχαχα http://s18.postimg.org/668ptnzd1/screen_20131001_1112.jpg ωραιος! το icon pak ειναι το click ui ετσι? μου φαινεται πως πρεπει να το αγορασω αμεσα.. Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Τα εικονίδια στάνταρ στην θέση τους. Όλα τα άλλα άλλαξαν. :-) Ξερω ότι είναι uccw αλλά δεν μπορω να το βρω. Πες μου φίλε μου σε παρακαλώ πιο ειναι το search τις Google? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ξερω ότι είναι uccw αλλά δεν μπορω να το βρω. Πες μου φίλε μου σε παρακαλώ πιο ειναι το search τις Google? Εγώ να δεις πόσο καιρό το έψαχνα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vish.iridescentfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ωραιος! το icon pak ειναι το click ui ετσι? μου φαινεται πως πρεπει να το αγορασω αμεσα.. Yeap, το click ui.... εχει πολυ ζωντανα χρωματα το ατιμο.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εγώ να δεις πόσο καιρό το έψαχνα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vish.iridescentfree Να είσαι καλά. Ευχαριστώ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Αυτή είναι η καινούργια αρχική οθόνη μου. Χρησιμοποιώ launcher8 pro, transparent clock widget, το cosmic flow για live wallpaper και τα υπόλοιπα είναι απλά αποτέλεσμα της δημιουργικότητας μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μου ήρθε σήμερα ο κωδικός ενεργοποίησης του themer launcher. Καλό σαν ιδέα αλλά θέλει να το συνηθησεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μου ήρθε σήμερα ο κωδικός ενεργοποίησης του themer launcher. Καλό σαν ιδέα αλλά θέλει να το συνηθησεις... τι λες τωρα.... εγω το εκανα προχτες βραδυ αργα και ημουν 70.000 και τωρα 54.000 πρωτος πρωτος μπηκες στην ουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εμένα μου λέει your code has been sent αλλά κωδικός δεν υπάρχει. Ούτε στα σπαμ. Από τι email σας ήρθε να κάνω ένα search στο mail μου...; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts