looneygirl Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Πολύ ωραία όλα. Για να γίνουν θέλει root το κινητό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Πολύ ωραία όλα. Για να γίνουν θέλει root το κινητό??? Όχι ρε φίλε, έναν launcher κατεβάζεις και και κάποια εφαρμογή όπως zooper η uccw Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Της στιγμης.. Εικονιδια stark hd widget colorfoul Την τροποποιησα λιγο Edited September 23, 2013 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Να ρωτήσω κάτι χαζό μιας και είμαι καινούργια. Τα εικονίδια που τα βρίσκεται και πως αλλάζουν? Υπάρχουν πουθενά οδηγοί. Δεν είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Να ρωτήσω κάτι χαζό μιας και είμαι καινούργια. Τα εικονίδια που τα βρίσκεται και πως αλλάζουν? Υπάρχουν πουθενά οδηγοί. Δεν είμαι root. Δεν χρειαζεται να εισαι ροοτ κατα κυριο λογο για να αλλαξεις μονο εικονιδια. Απλως κατεβαζεις εναν launcher απο το play store (πχ nova launcher). Στις ρυθμισεις του nova θα βρεις μια κατηγορια που λεγεται εμφανιση και αισθηση-->Θεμα εικονιδιων. Εικονιδια μπορεις να κατεβασεις απο το play store. Εμενα μου αρεσουν πολυ τα nox icons. Ελπιζω να βοηθησα.:) Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 να και η δικια μου εχθες http://img841.imageshack.us/img841/4121/7io.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 και η δικια μου σημερα http://img818.imageshack.us/img818/9460/m3ze.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Και μια δική μου μετά από καιρό http://img.tapatalk.com/d/13/09/25/ezumu4a7.jpg Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά. Ποιος launcher είναι αυτός? Edited September 25, 2013 by gnikosr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Minimal και λειτουργική:D Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Minimal και λειτουργική:D Ωραίο wallpaper! Δίνει βάθος! Το μοιράζεσαι; Πραγματικά απορώ το κουράγιο σου. Πως αλλάζεις κάθε εβδομάδα homescreen; Πως το κάνεις;;; Εγώ θα τα είχα παρατήσει και θα έβαζα μια απλή και τέλος. Μπράβο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ωραίο wallpaper! Δίνει βάθος! Το μοιράζεσαι; Πραγματικά απορώ το κουράγιο σου. Πως αλλάζεις κάθε εβδομάδα homescreen; Πως το κάνεις;;; Εγώ θα τα είχα παρατήσει και θα έβαζα μια απλή και τέλος. Μπράβο.... Βεβαίως φίλε μου. Κάθε εβδομάδα:lol:Με προσβάλεις!!!!Πανω απο δυο μέρες με ίδιο homescreen δεν έχω μείνει:p Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Βεβαίως φίλε μου. Κάθε εβδομάδα:lol:Με προσβάλεις!!!!Πανω απο δυο μέρες με ίδιο homescreen δεν έχω μείνει:p Αν αλλάζεις τόσο συχνά homescreens να φανταστω τι θα γίνεται με custom roms.... Τις έχεις δοκιμάσει όλες;;; :-P Για launchers δεν το συζητάω... Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις αφήσει κανέναν! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλημέρα παιδιά. Ποιος launcher είναι αυτός? Κανείς βρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Κανείς βρε παιδιά? εχω δοκιμασει παρα πολλους αλλα ποτε κατι τετοιο. πιστευω πως ειναι καποιος γνωστος (nova,apex κτλ) με υψηλο grid, βγαλμενο dock και πολυ αλλαγμενος. μιας και ο τυπος εχει custom rom, μπορει να εχει κανει μεγαλες αλλαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εχω δοκιμασει παρα πολλους αλλα ποτε κατι τετοιο. πιστευω πως ειναι καποιος γνωστος (nova,apex κτλ) με υψηλο grid, βγαλμενο dock και πολυ αλλαγμενος. μιας και ο τυπος εχει custom rom, μπορει να εχει κανει μεγαλες αλλαγες. Οκ. ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Οκ. ευχαριστώ φίλε Α! Δεν σε ρώτησα. Αυτή την φωτογραφία που την βρήκες; από κάνα βίντεο; Μήπως αναφέρεται και δεν το πρόσεξες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Και μια δική μου μετά από καιρό Αυτα τα εικονίδια που τα βρίσκω???? Edited September 25, 2013 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αυτα τα εικονίδια που τα βρίσκω???? Ειναι από Play Store. Αυτα είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xynapse.modern_android_icon_pack Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Α! Δεν σε ρώτησα. Αυτή την φωτογραφία που την βρήκες; από κάνα βίντεο; Μήπως αναφέρεται και δεν το πρόσεξες... Ναι από βίντεο. Αυτό εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Νέα με ολίγον μπλε Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventouza1 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εχω δοκιμασει παρα πολλους αλλα ποτε κατι τετοιο. πιστευω πως ειναι καποιος γνωστος (nova,apex κτλ) με υψηλο grid, βγαλμενο dock και πολυ αλλαγμενος. μιας και ο τυπος εχει custom rom, μπορει να εχει κανει μεγαλες αλλαγες. Δεν ξέρω ποιός launcher είναι, αλλά σίγουρα τα widget ειναι από επάνω προς τα κάτω: eye in the sky, dash clock widget. Μετά έχει στη σειρά κάποιους φακέλους με αυτά τα minimal εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Note 2, Nova Launcher. Nova prime μου αρέσει πάρα πολύ.... μπορείς σε παρακαλώ να μοιραστείς μαζί μου πληροφορίες σχετικά με εικονίδια, wallpaper (το λατρεύω) και τι είναι η ημερομηνία/ώρα? Ευχαριστώ ! Edited September 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 μου αρέσει πάρα πολύ.... μπορείς σε παρακαλώ να μοιραστείς μαζί μου πληροφορίες σχετικά με εικονίδια, wallpaper (το λατρεύω) και τι είναι η ημερομηνία/ώρα? Ευχαριστώ ! τωρα ειδα οτι μου 'χεις γραψει κι εδω, σου απαντησα στο π.μ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 τωρα ειδα οτι μου 'χεις γραψει κι εδω, σου απαντησα στο π.μ.;) τα σέβη μου και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου :) Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts