Sofos_5 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Γίνεται πάντως νομίζω.. Φτιάχνεις ένα φάκελο που θες, του βάζεις για εικονίδιο ένα blank.png, μεταφέρεις το άλλο widget πίσω και βάζεις από πάνω του τον φάκελο! Συνήθως αυτό κάνω με το uccw ή με Photoshoped wallpapers. Και μετά βάζω από πάνω τους φακέλους του nova και τους κάνω full transparent (να θυμάσαι που τους αφήνεις όμως γιατί μετά δεν θα τους βρίσκεις!) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εχω και εγώ το LMT αλλά δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση για να διατηρείται στην οθόνη κάποιο χρόνο (όπως φαίνεται και στη φωτό σου) και μετά να κάνω την επιλογή που θέλω . Είμαι με stock ρομ. Μήπως φταίει αυτό? Κι εγώ με στοκ είμαι αλλά δεν έχει να κάνει. Διάβασε τις τελευταίες σελίδες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150, ζητάνε διάφορα από τον dev να προσθέσει, οπότε μπορεί να υπάρξει η ρύθμιση που λες. Μέχρι τότε για να πάρεις screenshot, θα προσπαθήσεις 3-4 φορές μέχρι να το πετύχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Nova Prime LMT Eye in the sky (weather widget) Feedly Any.Do Uccw Simple calendar widget Evernote BlackOps2Icons από BBB Edited February 8, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Κι εγώ με στοκ είμαι αλλά δεν έχει να κάνει. Διάβασε τις τελευταίες σελίδες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150, ζητάνε διάφορα από τον dev να προσθέσει, οπότε μπορεί να υπάρξει η ρύθμιση που λες. Μέχρι τότε για να πάρεις screenshot, θα προσπαθήσεις 3-4 φορές μέχρι να το πετύχεις. Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το ψάξω στο xda,γιατί είδα έχει βγάλει καινούρια έκδοση που μπορεί να το περιλαμβάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Nova Prime LMT Eye in the sky (weather widget) Feedly Any.Do Uccw Simple calendar widget Evernote BlackOps2Icons από BBB το LMT ειναι στο 3ο screenshot; εχει αλλαξει τοσο πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Δυο οθονες κι απο μενα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Nova Prime LMT Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 το LMT ειναι στο 3ο screenshot; εχει αλλαξει τοσο πολυ; Ναι, έχει κάνει άλματα από update σε update είναι η αλήθεια.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλημέρα , τι είναι το LMT? Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλημέρα , τι είναι το LMT? Εφαρμογή για συντομεύσεις σε στυλ πίτας όπως στον default browser μας. Link : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Μια ακόμα με ΒΒ7 Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Πολύ όμορφη! Φόντο και icons? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Πολύ όμορφη! Φόντο και icons? Ορίστε το wallpaper, τα icons Round white λέγονται. Στο xda τα είχα βρει,αλλά δε θυμάμαι το λινκ. Θα το τσεκαρω κ θα σε ενημερωσω. Edit:ορίστε κ τα icons http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1810455 Edited February 10, 2013 by mayumura Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Nova Dcikonz Uccw widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 ένα απλό home screen [ATTACH]30022[/ATTACH] Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Go launcher ex Uccw Edited February 13, 2013 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Σε nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Nova Prime UCCW Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ελπίζω να την κρατήσω για καιρό γιατί μου πήρε πολύ για να τις φτιάξω. Nova Uccw FancyWidgets SmoothCalendar APW WidgetLocker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Η δική μου ! Edited February 14, 2013 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Η δική μου ! Background please!! :D Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ελπίζω να την κρατήσω για καιρό γιατί μου πήρε πολύ για να τις φτιάξω. Nova Uccw FancyWidgets SmoothCalendar APW WidgetLocker Πολυ ωραια φιλος!! Τα icons που χρησιμοποιεις ποια ειναι? Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Background please!! :D Δικός μας είσαι; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ελπίζω να την κρατήσω για καιρό γιατί μου πήρε πολύ για να τις φτιάξω. Nova Uccw FancyWidgets SmoothCalendar APW WidgetLocker Απορώ γιατί ακόμα δεν έχεις ποσταρει το τελευταίο wallpaper xaxaxa Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Απορώ γιατί ακόμα δεν έχεις ποσταρει το τελευταίο wallpaper xaxaxa Θα το κάνω εγώ, αν δεν σε πειράζει :D[ATTACH]30123[/ATTACH] Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts