Ekotas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Προκαλώντας την τύχη μου με το μαυρόγατο :) Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μια ωραια χειμερινη.. Φοβερή! Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legions Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 samsung galaxy note 2,Καλή Χρονιά..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 samsung galaxy note 2,Καλή Χρονιά..... :) Ωραία, εορταστική, αλλά κατά την γνώμη μου δεν ταιριάζει αυτό το widget καιρού με το γρασίδι. Καλή χρονία και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 https://www.box.com/shared/jwgak0ff2arz9nh7a7k1 Ω ναι, έχω μια homescreen :). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Με την βοήθεια σας και με λίγο ψάξιμο δικό μου αυτή είναι η νέα μου home sreen: Edited December 30, 2012 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ίδιο setup (Nova Prime - Beautiful Widgets) με νέο wallpaper. Καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Φοβερή! Link? Apex launcher Dcikonz icon theme Wallpaper απο τα εκπληκτικα που βρηκα στην εφαρμογη wallbase Widget clock minimalistic text :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ίδιο setup (Nova Prime - Beautiful Widgets) με νέο wallpaper. Καλή χρονιά σε όλους. Το wallpaper μπορεις να το ανεβασεις ? Ευχαριστω. Καλη χρονια με υγεια σε ολους μας! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Το wallpaper μπορεις να το ανεβασεις ? Ευχαριστω. Καλη χρονια με υγεια σε ολους μας! Ορίστε φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλημέρα Χρόνια Πολλά και να έχουμε όλοι μας μια υπέροχη χρονιά!! Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Προκαλώντας την τύχη μου με το μαυρόγατο :) Το widget δεξιά με τις πληροφορίες συστήματος ποιο είναι; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Το widget δεξιά με τις πληροφορίες συστήματος ποιο είναι; Καλή Χρονιά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qaW0yIl0. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Νεο setup απλο αλλα με αρκετα likes απο φιλους μεχρι στιγμης, προσωρινα επεστρεψα και στον Nova launcher. Καλη χρονια σε ολους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλη χρονια παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλή χρονιά σε όλους Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Να και η δικη μου...Καλη χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Το κινητό της υπογραφής Ρολόι στην lockscreen Clock JB+ Theme Blue Infinitum Widget καιρού BeWeather Icon pack και wallpaper Lustre To do widget Tasks και το Slider Widget στην τελευταία οθόνη Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Να και η δικη μου...Καλη χρονια! Πολύ όμορφη, δώσε μας καμια πληροφορία ακόμα, εκονίδια? ημερολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Πολύ όμορφη, δώσε μας καμια πληροφορία ακόμα, εκονίδια? ημερολόγιο? Ρολοι: minimalistic text καιρος: beweather Ημερολογιο:extdatewidgetxl εικονιδια μερικα απο το..paris Go launcher Edited January 2, 2013 by compass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλη χρονια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αν και με τοση ασπριλα θα σογ καταναλωνει την μπαταρια σφαιρα,ειναι πανεμορφη η homescreen σου! Ελα δωσε info... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Απίστευτα widgets.. :cool: Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αν και με τοση ασπριλα θα σογ καταναλωνει την μπαταρια σφαιρα,ειναι πανεμορφη η homescreen σου! Ελα δωσε info... Η χαρά της amoled, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ.... Ωραίο και διαφορετικό στήσιμο από τα συνηθισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 το είχα περάσει, και δεν θυμάμαι των καιρό...!!! ξέρει κανείς...???? http://s14.directupload.net/images/130103/lyid37vl.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts