jkap Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Χμμμ ενδιαφερουσα!! Εκτος απο το wallpaper που θα επρεπε να το ειχες ανεβασει ηδη:p, για δωσε λεπτομερειες για το πως την εφτιαξες. Μου αρεσαν οι εφαρμογες ετσι οπως τις εχεις κατω δεξια μαζεμενες και δεν πιανουν ολη την οθονη! Για το wallpapper όντως ήταν μεγάλη παράληψη. :p Οι εφαρμογές κάτω δεξιά είναι skins για το uccw. Όλα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Για το wallpapper όντως ήταν μεγάλη παράληψη. :p Οι εφαρμογές κάτω δεξιά είναι skins για το uccw. Όλα εδώ Τετοιες παραληψεις καλο θα ηταν να αποφευγονται:p:lol: Ok φιλε! Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ένα update από μένα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 http://img163.imageshack.us/img163/3498/screenshot2012120713222.png http://img545.imageshack.us/img545/1012/screenshot2012120713223.png Nova launcher, theme CM GO Launcher 1η εικόνα: beautiful widgets,be weather pro 2η εικόνα: elixir widgets,tapatalk,eortologio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Nova Launcher Beautiful widgets Elixir widgets Pure Calendar widget (agenda) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Η χθεσινή μου δημιουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Να και μια δικια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Να και μια δικια μου Wallpaper? :-D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μια καινούργια που έφτιαξα χτες, ασπρόμαυρη σε ασπρόμαυρο razr. Και η κόκκινη που είχα. Βάζω και μια μαυρη...:) Ποια απο τις 3 να κρατήσω? Help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Wallpaper? :-D Here you are .. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Και μια δικιά μου Το θέλω... Ποιος θα μου το στείλει;;;:):)Πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Here you are .. :-) Ευχαριστω :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Οι αρχικές οθόνες στο 4Χ μου χάρη στο Multi Picture Live Wallpaper και σε κάποια wallpapers που έφτιαξα ώστε να είναι όλα οργανωμένα και με στυλ windows mobile: http://rapidhdd.com/images/707903Untitled-1.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Οι αρχικές οθόνες στο 4Χ μου χάρη στο Multi Picture Live Wallpaper και σε κάποια wallpapers που έφτιαξα ώστε να είναι όλα οργανωμένα και με στυλ windows mobile: Τρομερή εφαρμογή το multi picture live wallpaper και σε tablet είναι ακόμα πιο ωραία. Well done! Edited December 11, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Το θέλω... Ποιος θα μου το στείλει;;;:):)Πολύ καλό. Δές εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Να 'μαι κι εγώ :) SGS με JB 4.1.2 (SB 3.1) και ADW Launcher. Τα εικονίδια είναι τα Pixly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 καινουρια διμιουργια ελαφρως "κλεμενη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Νέο στιγμιότυπο, πιο σκούρο αυτή την φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Νέο στιγμιότυπο, πιο σκούρο αυτή την φορά. Widget ωρας και καιρου;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 adw black icon pack & york's white adw theme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Widget ωρας και καιρου;:D One more clock κι έχει μέσα κάμποσα θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrip Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 μια νυχτερινή απόπειρα αν και με χαλάνε τα πολύχρωμα εικονίδια στη dock αλλά πειράματα κάνουμε θα αλλαχτούν κι αυτά, νύχταξα :lol: http://i.imgur.com/IYiqnl.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Νέο στιγμιότυπο, πιο σκούρο αυτή την φορά. Πολύ όμορφη είναι, μπορείς να ανεβάσεις το wallpapper? έχω αδυναμία στα ασπρόμαυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Πολύ όμορφη είναι, μπορείς να ανεβάσεις το wallpapper? έχω αδυναμία στα ασπρόμαυρα Έφτασεεε :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Νέο στιγμιότυπο, πιο σκούρο αυτή την φορά. ποιο widget ειναι αυτο για την ωρα και ημερομηνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts