Nikos1972 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 [ATTACH]27078[/ATTACH] [ATTACH]27079[/ATTACH] [ATTACH]27080[/ATTACH] Και οι δικές μου iPhone είναι, ή απλά σου αρέσει το UI του iOs; Ωραίο. Η εφαρμογη του καιρού ποια είναι αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Φέρε wallpaper και widget ώρας όπως είσαι..:D Θέμα του one more clock είναι η ώρα. Κι εδώ το wall.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) iPhone είναι, ή απλά σου αρέσει το UI του iOs; Ωραίο. Η εφαρμογη του καιρού ποια είναι αν επιτρέπεται; Ειναι to JOYOS, android rom που εχει γινει αντιγραφή στην εμφάνιση και ολα τα μενου και λειτουργίες του iphone H rom ειναι μονο Αγγλικα και κινέζικα, εγω την μετάφρασα στα Ελληνικα ,για την ακριβεια εχω μεταφράσει το 90% , και συνεχίζω . Αλλα οπως ειναι και τωρα μια χαρα ειναι τα Ελληνικά, αφου τα λιγα που εμειναν Αγγλικα ειναι κάποια που σπανια μπορει να χρησιμοποιήσει καποιος οπως ρυθμίσεις vpn κτλ. Εδω ειναι ενα βίντεακι που δειχνει live την rom, βεβαια αυτη ειναι στα αγγλικα Και μερικες εικονες ακομα απο το κινητο [ATTACH]27089[/ATTACH] [ATTACH]27086[/ATTACH] [ATTACH]27087[/ATTACH] [ATTACH]27088[/ATTACH] Ο καιρος ειναι το fancy widgets 3.55 Edited September 23, 2012 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ειναι to JOYOS, android rom που εχει γινει αντιγραφή στην εμφάνιση και ολα τα μενου και λειτουργίες του iphone H rom ειναι μονο Αγγλικα και κινέζικα, εγω την μετάφρασα στα Ελληνικα ,για την ακριβεια εχω μεταφράσει το 90% , και συνεχίζω . Αλλα οπως ειναι και τωρα μια χαρα ειναι τα Ελληνικά, αφου τα λιγα που εμειναν Αγγλικα ειναι κάποια που σπανια μπορει να χρησιμοποιήσει καποιος οπως ρυθμίσεις vpn κτλ. Εδω ειναι ενα βίντεακι που δειχνει live την rom, βεβαια αυτη ειναι στα αγγλικα Και μερικες εικονες ακομα απο το κινητο [ATTACH]27089[/ATTACH] [ATTACH]27086[/ATTACH] [ATTACH]27087[/ATTACH] [ATTACH]27088[/ATTACH] Ο καιρος ειναι το fancy widgets 3.55 Άθλιο απλά,αν ήθελα interface iphone,θα έπαιρνα το γνήσιο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Άθλιο απλά,αν ήθελα interface iphone,θα έπαιρνα το γνήσιο Σε ακποιους αρεσει η εμφανιση του iphone αλλα θελουν τις δυνατοτητες του android. Αλλωστε στο market υπαρχει launcher windows 7. Γουστα ειναι αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 [ATTACH]27090[/ATTACH] Λίγο stock κατάσταση Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 εδω..ετσι θα φαινονται στο pc σχεδον οσο εντυπωσιακα φαινονται και στο κινητο, γιατι πολλες φορες χανουν. :D http://dribbble.com/shots/531012-HTC-One-X-Free-PSD-Template Ωραίος , ευχαριστώ. Τώρα νομίζω , πως είναι λίγο καλύτερα έ? :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27095 Sensation XE - ViperS 1.3 AIO v20 Apex launcher Pro Holo Blue theme for Apex Edited September 23, 2012 by maglaras Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Οι δικές μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Οι δικές μου Εξαιρετικό. Εχω 2 ερωτησεις: τα βασικα 4 εικονιδια, (αυτα που ειναι χαμηλα, τηλέφωνο, επαφες κλπ) πως μπορείς να τα αλλαξεις και πως μπορεις να τα κανεις 5 (από 4 που ειναι). Χρειαζεται καποια άλλη εκδοση android (εχω 2.3) ή χρειάζεται ντε και καλα root. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εξαιρετικό. Εχω 2 ερωτησεις: τα βασικα 4 εικονιδια, (αυτα που ειναι χαμηλα, τηλέφωνο, επαφες κλπ) πως μπορείς να τα αλλαξεις και πως μπορεις να τα κανεις 5 (από 4 που ειναι). Χρειαζεται καποια άλλη εκδοση android (εχω 2.3) ή χρειάζεται ντε και καλα root. Ευχαριστω Τίποτε από τα δύο φίλε μου. Χρειάζεσαι κάποιον launcher, εγώ χρησιμοποιώ τον nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Τίποτε από τα δύο φίλε μου. Χρειάζεσαι κάποιον launcher, εγώ χρησιμοποιώ τον nova. Πως άλλαξες τα χρώματα πάνω πάνω στην Status Bar(είναι πορτοκαλί:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Πως άλλαξες τα χρώματα πάνω πάνω στην Status Bar(είναι πορτοκαλί:)) Έχω βάλει custom rom την codename android 3.6.0 η οποία είναι η πιο παραμετροποιήσιμη custom jelly bean rom. Στα settings αλλάζεις ένα κάρο πράγματα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Άθλιο απλά,αν ήθελα interface iphone,θα έπαιρνα το γνήσιο Nα λείπουν παρακαλώ τέτοιου είδους αγενείς χαρακτηρισμοί. :mad: Κάποιοι έκαναν δουλειά, και όπως λέει και ο mik_tech έκαναν τον κόπο να μεταφράσουν τη rom και για τους υπόλοιπους Έλληνες που τους αρέσει, και μπράβο και συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Αν δε σ'αρέσει εσένα η rom να μην τη βάλεις, τέτοιου είδους σχόλια δεν προσφέρουν τίποτα. Ευχαριστώ. Edited September 25, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 http://img.tapatalk.com/d/12/09/26/5aza5y9a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) ειναι ο ADW?βγαζει τετοιους φακελους? ρε παιδια αφου ποσταρετε γιατι δεν γραφετε τι ειναι...περιμενετε να ρωτησουμε? Edited September 26, 2012 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 ειναι ο ADW?βγαζει τετοιους φακελους? ρε παιδια αφου ποσταρετε γιατι δεν γραφετε τι ειναι...περιμενετε να ρωτησουμε? ετσι ....οποιος ποσταρει βρε παιδια ας γραφει απο τι αποτελειται η οθονη του ..εχετε δει παρομοια θεματα σε ξενα site? τελεια...παντα ειμαστε η εξαιρεση,,, Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 ειναι ο ADW?βγαζει τετοιους φακελους? ρε παιδια αφου ποσταρετε γιατι δεν γραφετε τι ειναι...περιμενετε να ρωτησουμε? Είναι ο αγοραστος, adw ex και σε αυτή την έκδοση μπορείς να κάνεις φακέλους στην επιφάνεια εργασίας όμως μόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Είναι ο αγοραστος, adw ex και σε αυτή την έκδοση μπορείς να κάνεις φακέλους στην επιφάνεια εργασίας όμως μόνο.Ειναι ελαφρυς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Ειναι ελαφρυς? Δεν το λες και zeam, αλλα ναι ειναι ελαφρυς και παει σφαιρα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Είναι ο αγοραστος, adw ex και σε αυτή την έκδοση μπορείς να κάνεις φακέλους στην επιφάνεια εργασίας όμως μόνο. Ακριβως. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 ειναι ο ADW?βγαζει τετοιους φακελους? Eνημερωτικά, κι ο Nova τέτοιους φακέλους έχει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Stock ROM rooted... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 [ATTACH]27167[/ATTACH] Sensation XE Τελευταία CMX Nova launcher Touchwiz 5 theme Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Νεο screenshot Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts