klog_1 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ωραία-ωραίο :p Για πές μου λίγο, ποιο widget είναι αυτό που δείχνει τις ημέρες? Κάτσε να το θυμηθώ γιατί το μυαλό μου έχει γίνει κουρκούτι με το άπειρο ψάξιμο αυτές τις ημέρες.... OneSeven https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryclops.dwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jcnljbG9wcy5kd2lkZ2V0Il0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ωραίος , ευχαριστώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ορίστε και μία δικιά μου προσπάθιεα: http://img42.imageshack.us/img42/2159/20120326001055.jpghttp://img818.imageshack.us/img818/5521/20120326001043.jpghttp://img96.imageshack.us/img96/9348/20120326001100.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Ορίστε και μία δικιά μου προσπάθιεα: Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για τον καιρό; Edited March 26, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Ορίστε και μία δικιά μου προσπάθιεα: Ποιο είναι το widget με τις ενημερώσεις των φόρουμ;; Edited March 26, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το widget του καιρού είναι το android weather https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather ενώ το άλλο widget είναι το minimal reader όπου σου βγάζει τα rss feeds στα οποία έχεις εγγραφεί(εγώ απλά το εχω συγχρονήσει με το Google reader και μου βγάζει τα feeds στα οποία εχω εγγραφεί εκεί) Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Ορίστε και μία δικιά μου προσπάθιεα: το ημερολογιο/εορτολογιο ? thanks Edited March 26, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το εορτολόγιο είναι αυτό εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiMoSsid Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Οι πρώτες προσπάθειες και απο μένα Συγχωρέστε μου την αδυναμία στην 13 Καλησπέρα! Τα widgets για την παράθεση κειμένου και τον καιρό ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλησπέρα! Τα widgets για την παράθεση κειμένου και τον καιρό ποια είναι; BeWeather Daily Quotes 4U :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Απλή και με βολεύει. Sony xperia S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Απλή και με βολεύει. Sony xperia S Πολύ ωραίος:) Το widget δίπλα από τη μπαταρία είναι ο στοκ του S; Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Δε μπορούσα να κάνω edit.. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Πολύ ωραίος:) Το widget δίπλα από τη μπαταρία είναι ο στοκ του S; Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4 Οχι.Ειναι το Elixir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 οριστε κα τα δικα μου δεν εχω βαλει κανενα widget μονο και μονο για να απολαμβανω την Eva οταν αλλαξω wallpaper θα ανεβασω και με widgets Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 οριστε κα τα δικα μου δεν εχω βαλει κανενα widget μονο και μονο για να απολαμβανω την Eva οταν αλλαξω wallpaper θα ανεβασω και με widgets Βρε μπαγάσα..!! το λουκέτο τι ξεκλειδώνει...????;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) οριστε κα τα δικα μου δεν εχω βαλει κανενα widget μονο και μονο για να απολαμβανω την Eva οταν αλλαξω wallpaper θα ανεβασω και με widgets Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι Edited March 27, 2012 by klog_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Βρε μπαγάσα..!! το λουκέτο τι ξεκλειδώνει...????;) και εγω αυτο αναρωτιομουν τωρα:rolleyes: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 και σε εμας την eva Please! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 και σε εμας την eva Please!voila :) απολαυστε υπεθυνα:lol: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Nothing fancy.. Simple stuff Tapatalked from my Galaxy Note Edited March 27, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Η δικιά μου homescreen στο note μου!! ------------------------------------------------ Νέα homescreen,δεν είναι πολύ καλύτερη?? Edited March 28, 2012 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Η δικιά μου homescreen στο note μου!! ------------------------------------------------ Νέα homescreen,δεν είναι πολύ καλύτερη?? Ωραίος:) Αυτό που λέει ενεργές εφαρμογές ποιο widget είναι; Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ωραίος:) Αυτό που λέει ενεργές εφαρμογές ποιο widget είναι; Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4 Ευχαριστω!Αυτο το widget ειναι του κινητου,αλλα νομιζω υπαρχουν στο market παρομια widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmasal Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παίδες καλημέρα και από εμένα... Έχω να μπω πολύ καιρό. Θυμάμαι από παλιά που κάποιοι ρωτούσαν συνέχεια πως γίνεται να πάρεις ενα screenshot στο κινητό. Λοιπόν, βρήκα κάτι τελείως τυχαία στο δικό μου το κινητό. Πατήστε το button που κλείνει το κινητό ( δεν το αφήνετε ) και μετά το home button!!! Αυτό ήταν, η φωτό έχει αποθηκευτεί μέσα στις φωτογραφίες σας. Εδώ θα πρέπει να ενημερώσω οτι έχω το HTC DESIRE HD με Sence 3.0 Android 2.3.5 και το βασικότερο όλων, το κινητό ΔΕΝ είναι rooted. Το συγκεκριμένο tip το έχω δοκιμάσει μόνο στη δικιά μου συσκευή, δεν γνωρίζω εάν δουλεύει και σε άλλες. Το λογικότερο είναι οτι θα πρέπει να λειτουργεί σε όλες γιατί μάλλον είναι λειτουργία του Android Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αυτό ποιο πριν ( δεν εχω ψάξει :p ). Εάν ναι sorry απλά υπέθεσα οτι θα βοηθήσει και είπα να το μοιραστώ μαζί σας Happy Screanshoting - sharing.... Παράθεση Knowledge >= Power OR Power >= Knowledge Ποιό είναι το σωστό τελικά....?!?!!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts