FrenzyGr Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 wallpaper:)? Το προγραμμα που χρησημοποιο για Ringtones και wallpappers λεγεται Zedge εχει παρα πολυ ωραια πραγματα :) Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Οντως το zedge εχει πολυ ωραιες εικονες! Το ιδιο χρησιμοποιω και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 ^Deadly_Sin^ θα ηθελα να μου πεις στη Homescreen σου που εχει φοντο το πληκτρολογιο, πως εβαλες τις εφαρμογες πανω απο καθε πληκτρο; Ειναι πολυ ευκολο, το μονο που θα χρειαστεις ειναι αυτη η εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.bii.android.app.dskvzr . Σου επιτρεπει να κανεις μια συντομευση για καποια εφαρμογη με οτι εικονιδιο θελεις εσυ. Τα εικονιδια που εχω στη συγκεκριμενη (που ειναι λεξεις βασικα) ειναι αυτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=812947 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyros1 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 το widget για τον καιρο ποιο ειναι; τελικα ποιο ειναι widget ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 καλησπερα. η πρωτη μου προσπαθεια με android :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 καλησπερα. η πρωτη μου προσπαθεια με android :) το backround πιο ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 το backround πιο ειναι? οριστε :) απο dailymobile αν θυμαμαι καλα το βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 thanks..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 thanks..:D Κ στο zedge υπάρχει! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 http://img837.imageshack.us/img837/5875/galaxynexusframe130312.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 http://img837.imageshack.us/img837/5875/galaxynexusframe130312.jpg Μπραβο μωρε "συντεκνε" Νικο απλο και ωραιο , εσυ και καποια αλλα παιδια εδω μεσα κανετε πολυ καλη δουλεια στην εμφανιση της homscreen Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Μπραβο μωρε "συντεκνε" Νικο απλο και ωραιο , εσυ και καποια αλλα παιδια εδω μεσα κανετε πολυ καλη δουλεια στην εμφανιση της homscreen σ' ευχαριστω μωρε κοπελι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 το wallpaper με τοο κουκλακι..δεν θυμαμαι το ονομα του:lol: επισης την homescreen πως την εφτιαξες ετσι..με photoshop? εννοω μεσα στο κινητο και αυτα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 το wallpaper με τοο κουκλακι..δεν θυμαμαι το ονομα του:lol: επισης την homescreen πως την εφτιαξες ετσι..με photoshop? εννοω μεσα στο κινητο και αυτα να το, muppet show. :grin: http://img3.imageshack.us/img3/7889/cookiesps.jpg ναι ειναι αρχειο photoshop που εχει ετοιμο το κινητο σαν πλαισιο και βαζεις μεσα το screenshot, ε μετα προσθεσα απλα και το wallpaper απο πισω. για τα περισσοτερα κινητα υπαρχει τετοιο αλλα δεν ξερω που! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 http://img837.imageshack.us/img837/5875/galaxynexusframe130312.jpg μηπως μπορεις να μου πεις πιο ειναι το widget του καιρου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 μηπως μπορεις να μου πεις πιο ειναι το widget του καιρου? beweather, δωρεαν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 vα βάλω και εγώ τη δική μου σαν νέος στο android. :) Είναι ακόμα under construction :p γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα για χρώματα, και ίσως προτιμήσω ένα πιο minimal background Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 vα βάλω και εγώ τη δική μου σαν νέος στο android. :) Είναι ακόμα under construction :p γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα για χρώματα, και ίσως προτιμήσω ένα πιο minimal background απλό και καλό..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δύο από τις τελευταίες επιφάνειες που έτρεχα τώρα τελευταία. Και λέω έτρεχα, γιατι κάθε δύο ημέρες αλλάζω φόντο και launcher. :lol: Να μην μπορώ να κρατήσω ρε παιδί μου μία εβδομάδα το ίδιο και πάντα ξαναγυρνάω σε Launcher Pro τελικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) να και το δικο μου :) Edited March 18, 2012 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Ρολοΐ, καιρος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Ρολοΐ, καιρος;;; ειναι το Beautiful Widgets και εχω βαλει ως ζωντανη ταπετσαρια το beautiful live weather...για να αλλξεις το ρολοι εχει πολλα θεματα εγω τα κατεβασα καπου απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=684580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 ειναι το Beautiful Widgets και εχω βαλει ως ζωντανη ταπετσαρια το beautiful live weather...για να αλλξεις το ρολοι εχει πολλα θεματα εγω τα κατεβασα καπου απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=684580 Κ η πληροφορίες για τη μπαταρία; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Μάλλον είναι το go power master. Free από το market Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Μάλλον είναι το go power master. Free από το market Σωστός!thnx! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts