mariodj Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μετά απο επεξεργασία και αφαίρεση των κουκίδων στο άσπρο φόντο, την ανέβασα ποιο καθαρή..!;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 πολυ πρακτικο για το experia mini ....................... αντε καλη Χρονια σε ολους ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Πού θα βρω homescreens; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Πού θα βρω homescreens; :O Τί ακριβώς εννοείς; Που θα βρεις τα wallpapers ή κάτι άλλο; Γιατί τη homescreen τη φτιάχνεις ουσιαστικά μόνος σου... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 http://img9.imageshack.us/img9/176/screenshot2012010112344.png Minimalistic text για ολα τα γραμματα και simi clock για το εικονιδιο του καιρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 http://img9.imageshack.us/img9/176/screenshot2012010112344.png Minimalistic text για ολα τα γραμματα και simi clock για το εικονιδιο του καιρου. μου αρεσει πολυ το wallpaper..πιο ειναι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 μου αρεσει πολυ το wallpaper..πιο ειναι? Το ανεβασα εδω, δε θυμαμαι σε ποια εφαρμογη το βρηκα, νομιζω στη wallbase. Ειναι ιδανικο για amoled οθονες. http://img507.imageshack.us/img507/2181/012ugd.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Τιποτα το σπουδαιο αλλα για την ωρα στολιζει την οθονη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristeidisv Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Από μια άδεια οθόνη , ειναι πολύ καλύτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Τιποτα το σπουδαιο αλλα για την ωρα στολιζει την οθονη μου. το widget με χρονο ομιλιας ποιο ειναι?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Cosmote info και το βρισκεις στο μαρκετ.Κανει μονο για συνδεσεις.Υπαρχει νομιζω και για Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Cosmote info και το βρισκεις στο μαρκετ.Κανει μονο για συνδεσεις.Υπαρχει νομιζω και για Vodafone. για καρτα οχι ε?? υπαρχει κανενα??? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 myWhatsup για What's up Cosmote και myCU για Vodafone CU.Για Wind δεν το εχω ψαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Τιποτα το σπουδαιο αλλα για την ωρα στολιζει την οθονη μου. εισαι ρουτ...εδω περα βρισκω τελεια wallpapers παντως:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Οντως Γιωργο!οριστε και το wallpaper για οποιον το θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Το καλύτερο που έχω δει μέχρι σήμερα......:rolleyes: που το βρίσκω..!!!;) http://s14.directupload.net/images/120101/4mf82vsy.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Quit Now! λεγεται και το βρισκεις δωρεαν στο μαρκετ Μαριε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Quit Now! λεγεται και το βρισκεις δωρεαν στο μαρκετ Μαριε. εγώ που το έχω κόψη από τον Μάιο (8 μήνες τώρα) πως γυρίζω πίσω των χρόνω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 my homescreen... BeWeather Pro Power Control Plus myWhatsup Make Your Clock Widget Pure Grid calendar widget Scrollable News τα εικονίδια είναι custom και την status bar την βρήκα στο xda... τα εικονίδια και η status bar εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392472 Το wallpaper πολυ ωραιο... απο που το πηρες? Θα μπορουσες ισως να το ανεβασεις σε full size? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Μαριε εσυ του οριζεις την ημερομηνια απο τις ρυθμισεις.Ψαξτο λιγο και θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Τιποτα το σπουδαιο αλλα για την ωρα στολιζει την οθονη μου. χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ημερολογιο και εορτολογιο ποια ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 εγώ που το έχω κόψη από τον Μάιο (8 μήνες τώρα) πως γυρίζω πίσω των χρόνω..? Μαριε εσυ του οριζεις την ημερομηνια απο τις ρυθμισεις.Ψαξτο λιγο και θα το βρεις. ανοίγεις την εφαρμογή, πας preferences, your details, date(date of last smoked cigarette), βάζεις την ημερομηνία που έκοψες το κάπνισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 S2 CalendarWidget ειναι το ημερολογιο και εορτολογιο ειναι το smooth calendar στο οποιο περασα τις γιορτες στο Gmail και μετα τις συγχρονισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Η homescreen ειναι σχεδον ιδια με κατι που ειχα κανει παλιοτερα με κατι μικροαλλαγες. Τεσπα, ειναι μια σελιδα για την ενημερωση μου, μετα η αρχικη, μετα μια με καιρο και συντομευσεις και η τελευταια γενικων καθηκοντων :p τη πρώτη εικόνα με ποιο πρόγραμμα την έφτιαξες? Edited January 2, 2012 by Villis Aφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 http://img3.imageshack.us/img3/1188/shot000002xv.th.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts