nikoskat Δημ. July 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Μια από τα ίδια..!!! δείχνει πως έχει εγκατασταθεί.... αλλά δεν..!!!:( μα εχετε LG, λογικα ειναι ηδη εγκατεστημενη εφαρμογη με το ιδιο ID. δεν εχει ιδια εμφανιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 μα εχετε LG, λογικα ειναι ηδη εγκατεστημενη εφαρμογη με το ιδιο ID. δεν εχει ιδια εμφανιση; αυτο ειναι το θεμα οτι το αλλο ειναι ποιο ωραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 αυτο ειναι το θεμα οτι το αλλο ειναι ποιο ωραιο πάντως στο optimus black αυτό το widget είναι το ίδιο με το 3D, ίσως επειδή έχουν την ίδια έκδοση (την 2) του stock launcher της LG. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) Παλικάρια θέλω αν γίνετε τα φώτα σας. Έχω ενα Nexus S με CyanoGen 7 και χρησιμοποιώ το WidgetLocker και για Launcher έχω τον Launcher Pro. Μου αρέσει γιατί ειναι παραμετροποιήσιμο ( WidgetLocker). Έχω όμως κάποια θεματάκια. 1) για να ξεκλειδώσει η οθόνη πρεπει να πάω την μπάρα 2 φορές προς το unlock 2) όταν πέρνω τηλέφωνο με το που τερματίζω την κλήση κατευθείαν κλειδώνει η οθόνη με αποτέλεσμα όταν το ξεκλειδώσω να είναι στο τελευταίο μενού που ήμουν.(ακόμα και άν πάρω εγώ τηλ θα μείνει στο μενού με τα Contacts) Και κάτι ακόμα για την CyanoGen 7. Αν βγάλω το WidgetLocker η οθόνη μου απλά κλέινει και δεν κλειδώνει ποτέ παρόλο που έχω βάλει κάποιο απο τα κλειδώματα της CyanoGen 7. Thanks in Advance!!! Edited July 29, 2011 by billis_kou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Παλικάρια θέλω αν γίνετε τα φώτα σας. Έχω ενα Nexus S με CyanoGen 7 και χρησιμοποιώ το WidgetLocker και για Launcher έχω τον Launcher Pro. Μου αρέσει γιατί ειναι παραμετροποιήσιμο ( WidgetLocker). Έχω όμως κάποια θεματάκια. 1) για να ξεκλειδώσει η οθόνη πρεπει να πάω την μπάρα 2 φορές προς το unlock 2) όταν πέρνω τηλέφωνο με το που τερματίζω την κλήση κατευθείαν κλειδώνει η οθόνη με αποτέλεσμα όταν το ξεκλειδώσω να είναι στο τελευταίο μενού που ήμουν.(ακόμα και άν πάρω εγώ τηλ θα μείνει στο μενού με τα Contacts) Και κάτι ακόμα για την CyanoGen 7. Αν βγάλω το WidgetLocker η οθόνη μου απλά κλέινει και δεν κλειδώνει ποτέ παρόλο που έχω βάλει κάποιο απο τα κλειδώματα της CyanoGen 7. Thanks in Advance!!! 1. αν και δεν καταλαβα, κοιτα μηπως πρεπει να ενεργοποιησεις το root helper ή καπως ετσι μηπως βοηθησει. 2. νομιζω εχει επιλογη για το αν θα σε παει στο τελευταιο μενου ή στη homescreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 http://tapatalk.com/mu/d5f93f39-39b6-d61c.jpg Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 [ATTACH]21431[/ATTACH][ATTACH]21430[/ATTACH] Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 αυτο μ'αρεσει πιο πολυ :grin: http://img856.imageshack.us/img856/8782/310711d2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 http://img233.imageshack.us/img233/6488/sc20110731184110.png http://img148.imageshack.us/img148/2218/sc20110731184634.png http://img163.imageshack.us/img163/695/sc20110731184123.png Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Stock... χμ.. περίπου :) http://img718.imageshack.us/img718/1400/artpresentation.png Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Stock... χμ.. περίπου :) Πως το έκανες να φαίνεται έτσι το background; Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Πως το έκανες να φαίνεται έτσι το background; Λίγο πιο συγκεκριμένος? Ποιο background, του κινητού ή του presentation? Και πως "έτσι"? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Λίγο πιο συγκεκριμένος? Ποιο background, του κινητού ή του presentation? Και πως "έτσι"? Το δεύτερο μάλλον να φαίνεται το κινητό μαζί με το screenshot. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Το δεύτερο μάλλον να φαίνεται το κινητό μαζί με το screenshot. Photoshop! (ή οποιοδήποτε άλλο software για image manipulation). Από κει και πέρα, είτε κατεβάζεις έτοιμο template, είτε φτιάχνεις ένα δικό σου από έτοιμη φωτό και τοποθετείς το screen σου Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 [ATTACH]21431[/ATTACH][ATTACH]21430[/ATTACH] Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk καλημερα.ποιο weather widget χρησιμοποιεις φιλε μου.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Stock... χμ.. περίπου :) /IMG] ποιο ρολόϊ χρησιμοποιείς; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 ποιο ρολόϊ χρησιμοποιείς; Είναι το κλασικό analog clock widget που περιλαμβάνεται στις CM7 rom, με αυτό το θέμα Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Είναι το κλασικό analog clock widget που περιλαμβάνεται στις CM7 rom, με αυτό το θέμα Αυτό το θέμα μπορώ να το βάλω εγώ στο κινητό μου...? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Αυτό το θέμα μπορώ να το βάλω εγώ στο κινητό μου...? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Καλημέρα, Αν η rom σου περιλαμβάνει το Theme Chooser app (πχ CyanogenMod) τότε ναι μπορείς! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Go launcher χρησιμοποιώ και το widget του καιρού είναι από το go weather. Η notification bar είναι κρυμμένη, μ'ένα gesture προς τα πάνω ξαναεμφανίζεται. Πρέπει να αλλάξω και τα εικονίδια των εφαρμογών κάποια στιγμή. Edited August 3, 2011 by kill_noob Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Καλημέρα, Αν η rom σου περιλαμβάνει το Theme Chooser app (πχ CyanogenMod) τότε ναι μπορείς! Sent from my Desire HD using Tapatalk Χμμμ.... Δεν ξέρω αν το περιλαμβάνει....! Η ρομ είναι αυτή στην υπογραφή μου... Κ δεν είναι η CyanogenMod πάντως...! Είναι η rcmix 2.0 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Χμμμ.... Δεν ξέρω αν το περιλαμβάνει....! Η ρομ είναι αυτή στην υπογραφή μου... Κ δεν είναι η CyanogenMod πάντως...! Είναι η rcmix 2.0 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συγνώμη ήμουν από tapatalk και δεν μπορούσα να δω signature! Έχεις Sense rom και δυστυχώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το theme. :( Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 παιδια δεν ηξερα που να γραψω...μπορω καπου να βρω σε gif το nexus wallpaper? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Συγνώμη ήμουν από tapatalk και δεν μπορούσα να δω signature! Έχεις Sense rom και δυστυχώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το theme. :( Ναι το είδα για αυτό το έγραψα από κάτω μετά...! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 θεματα μονο με MIUI ROMS ...τιποτα αλλο! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts