one_tree_hill Δημοσιεύτηκε April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2010 Εδώ και λίγο καιρό, το laptop μου έχει αρχίσει να κολλάει παντού. Στην αρχή νόμιζα πως, ήταν το antivirus, το απεγκατέστησα και τίποτα. Έχω κάνει πόσα reboots, πάλι τίποτα. Στο sidebar, ο μετρητής CPU δε δείχνει κάτι υψηλό και έχω κλείσει όλες τις διεργασίες που δεν είναι απαραίτητες. Έχω επίσης καθαρίσει την cache του Opera, διαγράψει τον κάδο ανακύκλωσης (όλα τα αρχεία του) και απεγκαταστήσει προγράμματα. Έχω 3GB μνήμη σα μηχάνημα και 500GB σκληρό. Δε θέλω να κάνω φορμάτ, καθώς έχω πάρα πολλούς drivers και προγράμματα και δε μπορώ να τα ξαναβρώ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 δυστυχως η μονη λυση ειναι ενα φορματ. τα συμπτωματα αυτα γιατρευονται μονο με φορματ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Σωστα...πρεπει να μαθεις να κανεις σωστα μπακ απ καθε τι που εχεις στο μηχανημα,,απο drivers μεχρι αρχεια,,,αν το μαθεις αυτο τοτε το καθε φορματ θα ειναι ευκολη υποθεση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Registry Repair? Πιάνει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Κανε ενα scan το μηχανημα σου με ενα αξιοπιστο προγραμμα... Καθαρισε και τη registry απο διαφορες βλακιες που θα εχει μεσα. Το format ειναι η τελευταια λυση.... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 registry repair,καθαρισμος κατς κτλ πιανουν μονο αν συντηρεις το μηχανημα σου απο την αρχη,,,,μην περιμενεις θαυματα.... ξεκινα μπακ απ και φροντιζε να μην το παραμελεις....δυστηχως τα windows σε αναγκαζουν να ασχολεισαι με το ιδιο το λειτουργικο αντι να κανεις απλα τη δουλεια σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Από αυτά που γράφεις υποθέτω ότι το λειτουργικό είναι τα Windows Vista, αλλά καλύτερα θα ήταν να το αναφέρεις. Όπως και να έχει, η λύση είναι να προσέχεις τι software εγκαθιστάς στο μηχάνημα σου και γενικά να εγκαθιστάς μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Επίσης πρέπει να επιλέγεις πιο περιγραφικούς τίτλους. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Τελικά, με ένα registry scan-repair, ο υπολογιστής τρέχει κανονικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts