Jump to content

[Off-topic] Microsoft Windows 7

adomax
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω βαλει τα 7 και εχω και τα vista ταυτοχρονα.

πως μπορω να περασω απο τα vista στα 7 το ιστορικο και τους σελιδοδεικτες?

που βρισκονται να τα βαλω σε ενα στικακι να τα περασω ?

και κατι αλλο που θα βρω language pack με ελληινικα?

ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα αγαπημένα και τα cookies του Internet Explorer θα πας File > Import & Export.

Όσο αφορά το πακέτο γλώσσας που θέλεις, φαντάζομαι πως εννοείς αυτό που αλλάζει τα κείμενα του γραφικού περιβάλλοντος των Windows.

Αν ναι, αυτή τη δυνατότητα τη παρέχει μόνο οι εκδόσεις Ultimate & Enterprise των 7. Εφόσον έχεις την εν λόγω έκδοση στο Windows Update θα σου εμφανίσει όλα τα πακέτα γλωσσών προς κατέβασμα.

Αν έχεις κάποια από τις υπόλοιπες εκδόσεις δεν έχεις τη δυνατότητα αυτή. Όχι τουλάχιστον με επίσημο τρόπο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Για τα αγαπημένα και τα cookies του Internet Explorer θα πας File > Import & Export.

Όσο αφορά το πακέτο γλώσσας που θέλεις, φαντάζομαι πως εννοείς αυτό που αλλάζει τα κείμενα του γραφικού περιβάλλοντος των Windows.

Αν ναι, αυτή τη δυνατότητα τη παρέχει μόνο οι εκδόσεις Ultimate & Enterprise των 7. Εφόσον έχεις την εν λόγω έκδοση στο Windows Update θα σου εμφανίσει όλα τα πακέτα γλωσσών προς κατέβασμα.

Αν έχεις κάποια από τις υπόλοιπες εκδόσεις δεν έχεις τη δυνατότητα αυτή. Όχι τουλάχιστον με επίσημο τρόπο.

ευχαριστω,firefox εχω πιστευω να γινει οπως λες

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω βαλει τα 7 και εχω και τα vista ταυτοχρονα.

πως μπορω να περασω απο τα vista στα 7 το ιστορικο και τους σελιδοδεικτες?

που βρισκονται να τα βαλω σε ενα στικακι να τα περασω ?

και κατι αλλο που θα βρω language pack με ελληινικα?

ευχαριστω

Αν θελεις εναν FF ακριβως ιδιο και στα δυο χρησιμοποίησε το MozBackup

Αν θελεις εναν FF ακριβως ιδιο και στα δυο χρησιμοποίησε το MozBackup

Σωστα,,,,, και αν θες να συχρονιζονται αυτοματα οι σελιδοδεικτες κτλ καθε φορα που τους τροποποιεις στο ενα λειτουργικο χρησιμοποιησε το προσθετο Xmarks....Πολυ πολυ χρησιμο αν εχεις dual boot ή αν θες να εχεις ολους τους σελιδοδεικτες κτλ σε οποιοδηποτε πισι χωρις να τα περνας με το φλασακι καθε φορα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Σωστα,,,,, και αν θες να συχρονιζονται αυτοματα οι σελιδοδεικτες κτλ καθε φορα που τους τροποποιεις στο ενα λειτουργικο χρησιμοποιησε το προσθετο Xmarks....Πολυ πολυ χρησιμο αν εχεις dual boot ή αν θες να εχεις ολους τους σελιδοδεικτες κτλ σε οποιοδηποτε πισι χωρις να τα περνας με το φλασακι καθε φορα..

+ lastpass :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Σε γενικές γραμμές ισχύουν αυτά που έγραψαν τα παιδιά.

Τα αρμόδια topic για τους δύο πιο δημοφιλείς browsers είναι:

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

Internet Explorer

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...