Jump to content

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ WINDOWS 7 ΣΤΟ PC MOY ??

anastas95
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το παρακατω συστημα και θελω να κανω φορματ και σκεφτομαι να μην ξαναεγκαταστησω τα XP και να βαλω τα Windows 7 και θελω να μου πειτε αν θα εχει κανενα προβλημα :cool:

intel pentium D 930 3.00 ghz

ram 1024 mb

καρτα γραφικων NVIDIA GeForce 9500 gt

:help::help::help::help::help::help::help:

That is Mahogany!

Εχω το παρακατω συστημα και θελω να κανω φορματ και σκεφτομαι να μην ξαναεγκαταστησω τα XP και να βαλω τα Windows 7 και θελω να μου πειτε αν θα εχει κανενα προβλημα :cool:

intel pentium D 930 3.00 ghz

ram 1024 mb

καρτα γραφικων NVIDIA GeForce 9500 gt

:help::help::help::help::help::help::help:

Mπορείς αλλά καλό θα ήταν να προσθέσεις τουλάχιστον άλλο 1gb ram για να τρέχουν πιο άνετα.

Θα είσαι μια χαρά. Βέβαια ένα Gb ακόμα θα ήταν ό, τι καλύτερο. Επίσης, πριν κάνεις φορμάτ, κατέβασε το Windows 7 Upgrade Advisor για να' σαι 100% σίγουρος. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Με 1GB RAM καλύτερα να το ξανασκεφτείς...!:ninja:

Πρόσθεσε άλλο ένα GB για να είσαι εντάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Tα 2GB γενικά είναι απαραίτητα για μηχανήματα με Windows 7. Ωστόσο το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι αρκετά παλιό και στη θέση σου θα προτιμούσα τα Windows xp.

Υπάρχει αρμόδιο topic για τα Windows 7: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250460

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...