Jump to content

[Επιλογή λειτουργικού] Windows Vista vs. Windows 7

Student
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω στην κατοχή μου τα Windows 7 Professional και τα Windows Vista Ultimate SP1 και θέλω να μου προτείνετε το καλύτερο για τον υπολογιστή μου.

Τα στοιχεία του υπολογιστή μου είναι:

Μνήμη: 1Gb

Σκληρός: 240Gb

Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor στα 2.20GHz.

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τα Windows 7 Professional χωρίς να τα έχω ενεργοποιήσει και μου φαίνονται αρκετά καλά. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι μόλις μπουν στο χρήστη κολλάνε για 5-10 λεπτά. Δηλαδή η taskbar δεν αποκρίνεται, αρκεί να λειτουργήσει, τα προγράμματα που έχω δεν εμφανίζονται αμέσως στην Έναρξη κ.α Και μου κάνει εντύπωσει επειδή έχω μέσα μόνο τα εξής προγράμματα:

• 1 WinZip
  • 2 Windows Live
  • 3 RegCure

Έχω χρησιμοποιήσει και τα Windows Vista Ultimate και το μόνο μείον που βρήκα είναι το αργό start up. Κατα τ'άλλα τρέχουν μια χαρά.

Τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιώ ή θα χρησιμοποιήσω στο νέο λειτουργικό θα είναι τα εξής:

• 1 WinZip
  • 2 RegCure
  • 3 Microsoft Office
  • 4 Mozilla Firefox (αν και βολεύομαι και με τον IE)
  • 5 Παιχνίδια (των Windows και ένα δικό μου)

Σας ευχαριστώ.. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Βαλε αλλη τοση μνημη και θα πηγαινει πολυ καλυτερα το μηχανημα σου.

+1 Οπως ειπε ο φιλος βαλε αλλο 1gb μνημη(δεν κοστιζει πολλα) και ασε τα 7.Ειναι πολυ καλυτερα απο τα vista.

Σαφώς τα windows 7 να προτιμήσεις

Αν τα windows 7 είναι 64μπιτα, τότε σύμφωνα με την microsoft θες τουλάχιστον 2GB ram.

Στην πράξη έχουν καλύτερη αποκρισιμότητα από 4GB ram και πάνω.

Πας για αγορά extra μνήμης τουλάχιστον.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις απαντήσεις σας. :)

Επειδή δεν έχω χρόνο αυτό τον καιρό και επειδή χρειάζομαι τον υπολογιστή, θα τον αφήσω με το 1Gb, θα κρατήσω τα Windows 7 και όσο αντέξει. :p

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Πρώτον τα Windows 7 είναι καλύτερο λειτουργικό από τα Vista, από όλες τις απόψεις. Δεύτερον καλύτερα να αποφεύγεις software του τύπου regcure που πειράζουν τη registry. Τρίτο και σημαντικό καλύτερα να σταματήσεις να πειραματίζεσαι συνέχεια με λειτουργικά. Πριν μερικούς μήνες είχες παρόμοιες απορίες κάνοντας την αντίθετη μετάβαση από τα Vista στα 7.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...