Jump to content

Πρόταση:Δημιουργία ενότητας User Reviews

shodanjr_gr
 Κοινοποίηση

Να δημιουργηθεί ενότητα User Reviews;  

15 members have voted

1. 1. Να δημιουργηθεί ενότητα User Reviews;

• Ναι, συμφωνώ
      6
    • Όχι, διαφωνώ (εξηγήστε γιατί)
      8
    • Έχω να προτείνω το ακόλουθο...(ποστάρετε την πρότασή σας)
      1

Recommended Posts

Προφανώς το myphone και οι αγαπητοί συντάκτες δεν έχουν τον χρόνο ούτε τον τρόπο να δοκιμάζουν ΟΛΕΣ τις νέες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Γι'αυτό σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλό να δημιουργηθεί μία ενότητα που θα έχει ως αντικείμενο τις παρουσιάσεις προΐόντων όπως κινητά, PC hardware, console/computer games, gadgets κλπ από τους ίδους τους χρήστες.

Για κάθε προιόν θα υπάρχει ένα thread στο οποίο θα ποστάρονται οι παρουσιάσεις των χρηστών και τα σχόλια τους. Ίσως να μπορεί να προσθεθεί και κάποιος μηχανισμός αξιολόγησης από τους χρήστες ώστε να εξάγεται μία γενική βαθμολογία για το προΐόν όχι μόνον από τους reviewers αλλά και από τους αναγνώστες.

Επίσης η ενότητα θα χωρίζεται σε υποκατηγορίες όπως:

-Κινητά

-PC Hardware

-Console Games

-Computer Games

-Gadgets (MP3 players, etc)

-Electronics (TVs, Hifis etc)

-Lifestyle (αρώματα, ρούχα κλπ κλπ)

-Διάφορα

Προσωπικά μου φαίνεται ως μία πολύ καλή ιδέα.

Εσείς τι πιστεύετε;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ήδη γίνεται αυτό :!: :!: :!:

Άλλο αν οι χρήστες αποφεύγουν να το κάνουν! Δες στα review στην ενότητα Mydevices! :eek:

Και επί του θέματος, στην δημιουρ για δηλαδή ξεχωριστής ενότητας...

Όχι, όχι, όχι και ξανά όχι. :p Ο λόγος; Ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν την ενημέρωσή μου σε κάποιον ο οποίος... Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται... ;)

Προτιμώ την σημερινή κατάσταση που όπου δίπλα στις υποκειμενικές περιγραφές και αξιολογήσεις των χρηστών (χμ....) βλέπω άμεσα την αξιόπιστη περιγραφή του Myphone...

Άσε που θα γινόταν πόλεμος... Μην πιστέυετε τον τάδε είναι εγκάθετος κ.τ.λ...

Η μόνη περίπτωση που θα το δεχόμουν αυτό θα ήταν αν γινόταν σχετικός έλεγχος πριν την δημοσίευση... Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει χρόνος για αυτό... :worry:

Αυτή ήταν η ταπεινή μου προσωπική άποψη, αναμένουμε και τους αρμόδιους τώρα... :)

Μα προφανώς είναι στην κρίση του καθενός αν θα εμπιστευτεί κάποιο review. Το απαραίτητο disclaimer θα προβάλεται πριν ο χρήστης εισέλθει στην εν λόγω ενότητα. Και στο θέμα των πολέμων; Απλα κλειδώνονται οι παρουσιάσεις. Θα γίνονται χωρίς σχόλια. Και για μερικές συσκευές το myphone απλά δεν προλαβάίνει να κάνει review. Επίσης δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με πράγματα που δεν σχετίζονται με την τηλεφωνία.

Sto my devices ola einai apo msk kai mythozz (kai allous modes)!!

Prosopika pistevo oti to section afto den einai sosta organomeno kai me mperdevei polles fores kai etsi den to episkeptomai.

Kalitera tha itan na einai horismeno se markes.

Oso gia ta user reviews kalo tha itan na iparhoun se siskeves pou den ehoun idi ginei i den asholountai oi mods.Akoma kai se themata gadjet.Etsi tha iparhei ena evros eksidikefsis kai tha afksane kai tin episkepsimotita.

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (25 Φεβ. 2004 , 22:44)

Μα προφανώς είναι στην κρίση του καθενός αν θα εμπιστευτεί κάποιο review. Το απαραίτητο disclaimer θα προβάλεται πριν ο χρήστης εισέλθει στην εν λόγω ενότητα.

Μακάρι να ήταν τόσο απλό :p

Και στο θέμα των πολέμων; Απλα κλειδώνονται οι παρουσιάσεις. Θα γίνονται χωρίς σχόλια.

Δεν ενοώ αυτό, εννοώ ότι θα λέει κάποιος μην πιστεύετε ο νάλλο στην δίπλα παρουσίαση, λέει βλακειές... :wacko:

Και για μερικές συσκευές το myphone απλά δεν προλαβάίνει να κάνει review.

Έλεος :p (Ας είναι και πολυέλαιος :D ) Άνθρωποι είμαστε, και νομίζω τις δυο τελευταίες μέρες MsK, Mythozz και άλλοι έδωσαν τα ρέστα τους στις παρουσιάσεις... :eek:

Επίσης δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με πράγματα που δεν σχετίζονται με την τηλεφωνία.

Προφανώς...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Φεβ. 2004 , 23:38)

Μακάρι να ήταν τόσο απλό :p

Όσοι δεν μπορούν να κρίνουν, πρόβλημά τους....

Και τότε τι διαφορά θα έχει απο το... φόρουμ?

΄Οτι δεν θα ποστάρει μόνο ο Μάνος αλλά και οι χρήστες τις εμπειρίες/παρουσιάσεις από τα κινητά

Έλεος :p (Ας είναι και πολυέλαιος :D ) Άνθρωποι είμαστε, και νομίζω τις δυο τελευταίες μέρες MsK, Mythozz και άλλοι έδωσαν τα ρέστα τους στις παρουσιάσεις... :eek:

Δεν έχουν παρουσιαστεί όμως αρκετές συσκευές, και ιδιαίτερα παλαιότερες. Και εγώ μιλάω για παρουσιάσεις από hands-on εμπειρίες και όχι απλή παρουσίαση των specs.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (25 Φεβ. 2004 , 23:42)

Όσοι δεν μπορούν να κρίνουν, πρόβλημά τους....

Λάθος λογική, δεν είναι όλοι ειδήμονες, το αντίθετο! ;)

Οτι δεν θα ποστάρει μόνο ο Μάνος αλλά και οι χρήστες τις εμπειρίες/παρουσιάσεις από τα κινητά

Βιαστικέ! Δες το edit ;)

Για τα άλλα θα σου απαντήσουν πιο αρμόδιοι :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (25 Φεβ. 2004 , 23:42)

Δεν έχουν παρουσιαστεί όμως αρκετές συσκευές, και ιδιαίτερα παλαιότερες. Και εγώ μιλάω για παρουσιάσεις από hands-on εμπειρίες και όχι απλή παρουσίαση των specs.

Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Trobocop® κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σε Reviews. Αυτά που διαβάζεις αυτές τις 2 μέρες δεν είναι Reviews αλλά Previews. Στον τομέα των Previews έχουμε μια πληθώρα απο παρουσιάσεις. Αν τις θεωρείς λίγες θα προσπαθήσουμε να τις αυξήσουμε... :blink:

Στα Reviews κάνουμε παρουσίαση όσων συσκευών πέφτουν στα χέρια μας. Έχουμε πει δεκάδες φορές πάντως πως τα email μας είναι διαθέσιμα για να δεχτούμε τις δικές σας παρουσιάσεις, όπως εσείς τις θέλετε. Αν έχουν τη στοιχειώδη έκφραση για να είναι κατανοητές πολύ ευχαρίστως να τις ανεβάσουμε στο site.

Δεν έχω δεχτεί ούτε ΜΙΑ, όπως και ο Μάνος άλλωστε. Δεν προβλέπεται πάντως να γίνει κάποια αλλαγή, ή δημιουργία τέτοιας ενότητας, τουλάχιστον όχι τώρα. Τους λόγους τους ανέφερε σωστά ο Trobocop πάλι... ;)

P.S. Φυσικά στο θέμα των... ενοτήτων για ρούχα, αρώματα... δεν τίθεται θέμα. Oχι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Το site λέγεται Myphone... Απλά τα πράγματα. :D

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Καταρχήν, ήδη μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για κάποιο κινητό/gadget.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (25 Φεβ. 2004 , 22:49)

Prosopika pistevo oti to section afto den einai sosta organomeno kai me mperdevei polles fores kai etsi den to episkeptomai.

Kalitera tha itan na einai horismeno se markes.

Oso gia ta user reviews kalo tha itan na iparhoun se siskeves pou den ehoun idi ginei i den asholountai oi mods.Akoma kai se themata gadjet.Etsi tha iparhei ena evros eksidikefsis kai tha afksane kai tin episkepsimotita.

Μα, το MyDevices είναι ήδη χωρισμένο σε μάρκες (!). Στα υπόλοιπα που αναφέρεσαι, πιστεύω πως τα posts πολλών χρηστών στο forum, καλύπτουν αυτή την ανάγκη,

@Mythozz Προς Θεού μην με παρεξηγήτε, γνωρίζω ότι κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για το site. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε η δυνατότητα αποστολής review σε εσάς μέσω email, μάλλον θα συντάξω μία παρουσιασούλα για το V525 και θα σας την στείλω.

@Tn97 Aπλά θεώρησα πως αν υπήρχε μία ενότητα αποκλειστικά για αυτό το σκόπο θα ήταν πιο εύκολο για τους χρήστες του site να αναζητήσουν απόψεις για την συσκευή που τους ενδιαφέρει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (26 Φεβ. 2004 , 00:06)

@Mythozz Προς Θεού μην με παρεξηγήτε, γνωρίζω ότι κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για το site. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε η δυνατότητα αποστολής review σε εσάς μέσω email, μάλλον θα συντάξω μία παρουσιασούλα για το V525 και θα σας την στείλω.

Σε προλαβαίνω και σου λέω πως το V525 είναι ήδη έτοιμο σε Παρουσίαση, από τον RIP :D

Μόλις τελειώσει ο πανικός με τα Previews θα ανέβει. :D Αν θέλεις πάντως μπορείς να ετοιμάσεις όποιο άλλο δεν υπάρχει και να μου το στείλεις.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (26 Φεβ. 2004 , 00:09)

Σε προλαβαίνω και σου λέω πως το V525 είναι ήδη έτοιμο σε Παρουσίαση, από τον RIP :D

Μόλις τελειώσει ο πανικός με τα Previews θα ανέβει. :D Αν θέλεις πάντως μπορείς να ετοιμάσεις όποιο άλλο δεν υπάρχει και να μου το στείλεις.

Οκ, ελπίζω να του βάλατε καλό βαθμο :)

Θα δω τι θα κάνω, παίζουν πολλά κινητά στην οικογένια :)

Ναι πήρε καλο βαθμό. Καλύτερο και απο το Panasonic X60 της Vodafone πάλι. ;)

Sorry TN97..

Apla 3-4 fores pou epsahna na vro mia siskevi den tin vrika(A55 kai alli mia) kai apelpistika.Molis tora eida tin epilogi gia marka.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (26 Φεβ. 2004 , 00:06)

Aπλά θεώρησα πως αν υπήρχε μία ενότητα αποκλειστικά για αυτό το σκόπο θα ήταν πιο εύκολο για τους χρήστες του site να αναζητήσουν απόψεις για την συσκευή που τους ενδιαφέρει.

uparxei ki ena allo provlima me ta user reviews an exoun csexoristo diko tous xoro. polu fovamai oti sto telos tha vlepoume mia kakofonia apopseon pou tha dimiourgei perissotero paniko para sumperasmata.

sunisto na meinoume opos exei tora. ta user comments kala krummena piso ap'to kurio review.

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Polu fovamai oti 8a kanoun suxna thn emfanish tous reviews tupou: "polu moufa to kinhto auto,alla ti allo 8a mporouse kaneis na perimenei apo thn x etaireia"

Se alla sites pou eho dei den iparhei kanena provlima to antitheto malista..

Kai an iparhei thetiki apopsi apo tous admin kai distazoun gia to mpahalo pou mporei na ginei tote as dinoun aftoi egrisi prin dimosieftei kati.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (28 Φεβ. 2004 , 04:01)

Se alla sites pou eho dei den iparhei kanena provlima to antitheto malista..

Kai an iparhei thetiki apopsi apo tous admin kai distazoun gia to mpahalo pou mporei na ginei tote as dinoun aftoi egrisi prin dimosieftei kati.

Σωστή σκέψη αλλά μάλλον ούτε αυτό γίνεται... :p

Πρόσεξε ακολουθία συλλογισμού:

"Αχά! Το review μου απορρίφθηκε! :devil: Και γιατί ο αντμιν δεν το δημοσιέυσε, και φαίνεται ενοχλούσε η... αλήθεια (μου), και γιατί του έκαναν τις τάδε ορθογραφικές αλλαγές και... άλλαξε το νόημα, και γιατί του άλλου το review το δημοσίευσαν και ο άλλος το δοξάζει το πατατοκινητό και τρέχω τώρα να ανοίξω δέκα νέα θέματα για εκδίκηση..." :wacko: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (28 Φεβ. 2004 , 11:45)

Πρόσεξε ακολουθία συλλογισμού:

"Αχά! Το review μου απορρίφθηκε! :devil: Και γιατί ο αντμιν δεν το δημοσιέυσε, και φαίνεται ενοχλούσε η... αλήθεια (μου), και γιατί του έκαναν τις τάδε ορθογραφικές αλλαγές και... άλλαξε το νόημα, και γιατί του άλλου το review το δημοσίευσαν και ο άλλος το δοξάζει το πατατοκινητό και τρέχω τώρα να ανοίξω δέκα νέα θέματα για εκδίκηση..." :wacko: :whistle:

Αυτά τα κάνουν οι ανώριμοι και ψυχικά ασταθείς. Αν εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο δικό σου πρόβλημα, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν σκέφτονται όλοι έτσι και σε κάποιο βαθμό έχει δίκιο ο aggelopas.

Αν και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει μεγάλο μπλέξιμο. :( :(

Πάντως από την στιγμή που λειτουργεί σε άλλα site δεν βλέπω λόγω να μην λειτουργήσει και εδώ. Ιδιαίτερα από την στιγμή που η community έχει δείξε μεγάλη ωριμότητα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemonia (28 Φεβ. 2004 , 12:29)

Αυτά τα κάνουν οι ανώριμοι και ψυχικά ασταθείς. Αν εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο δικό σου πρόβλημα, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν σκέφτονται όλοι έτσι και σε κάποιο βαθμό έχει δίκιο ο aggelopas.

Αν και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει μεγάλο μπλέξιμο. :( :(

Δυστυχώς ένα μεγάλο φόρουμ σαν το myphone έχει αυτό το "προνόμιο", να συγκεντρώνει δηλαδή άτομα που ο μόνος σκοπός τους είναι να προκαλούν προβλήματα και καυβάδες... Είχαμε ένα τέτοιο κρούσμα πριν μερικές μέρες...

Τώρα για το άλλο που λες... κάτι μου θυμίζει ;) Πολύ εύκολα το λες για κάποιον που δεν τον ξέρεις ;) Φυσικά και δεν θα άνοιγα ποτέ θέμα για εκδίκηση, ούτε και το έχω κάνει ποτέ... ;)

Δυστυχώς για κάποιους άλλους είναι συνήθεια... Και όχι μόνο αυτό, αλλά και άλλα χαριτωμένα πράγματα όπως π.χ. να μπαίνουν μετά με νέα account και να υποστηρίζουν τους εαυτούς τους, και διάφορα άλλα τέτοια... ;)

Ευτυχώς όμως που αυτά τα μαύρα πρόβατα είναι σαφώς η μειοψηφία ;)

Και για αυτούς τους λόγους αγαπητή... lemonia ;) πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει...

Η δυνατότητα σύνταξης ενός πρόχειρου review δίπλα στο επίσημο review του myphone είναι αρκετή κατά την γνώμη μου...

Eπίσης εφόσον ο ίδιος ο mythozz προτρέπει τους χρήστες να γράψουν δικά τους review για να ανεβαίνουν προσωπικά δεν βλέπω τι παραπάνω θα μπορούσε να γίνει...

@ shodanjr_gr: http://www.myphone.gr: Innovating, not immitating!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (25 Φεβ. 2004 , 23:59)

Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Trobocop® κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σε Reviews. Αυτά που διαβάζεις αυτές τις 2 μέρες δεν είναι Reviews αλλά Previews. Στον τομέα των Previews έχουμε μια πληθώρα απο παρουσιάσεις. Αν τις θεωρείς λίγες θα προσπαθήσουμε να τις αυξήσουμε... :blink:

Στα Reviews κάνουμε παρουσίαση όσων συσκευών πέφτουν στα χέρια μας. Έχουμε πει δεκάδες φορές πάντως πως τα email μας είναι διαθέσιμα για να δεχτούμε τις δικές σας παρουσιάσεις, όπως εσείς τις θέλετε. Αν έχουν τη στοιχειώδη έκφραση για να είναι κατανοητές πολύ ευχαρίστως να τις ανεβάσουμε στο site.

Δεν έχω δεχτεί ούτε ΜΙΑ, όπως και ο Μάνος άλλωστε. Δεν προβλέπεται πάντως να γίνει κάποια αλλαγή, ή δημιουργία τέτοιας ενότητας, τουλάχιστον όχι τώρα. Τους λόγους τους ανέφερε σωστά ο Trobocop πάλι... ;)

P.S. Φυσικά στο θέμα των... ενοτήτων για ρούχα, αρώματα... δεν τίθεται θέμα. Oχι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Το site λέγεται Myphone... Απλά τα πράγματα. :D

O Mythozz απάντησε και όσα λέει τα προσυπογράφω και εγώ.

Εάν θέλετε, μπορείτε να στείλετε κάποιο review και αν πληρεί τα κριτήρια, ευχαρίστως να ανέβει.