Prof.Wizard Δημοσιεύτηκε February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 24, 2004 Οι ενότητες που υπάρχουν ήδη είναι πολύ ικανοποιητικές, αλλά σε περιπτώσεις "release frenzy" δείχνουν την αδυναμία τους. Παίρνοντας ως αφορμή ένα πρόσφατο post του miaοw περί "υπερφόρτωσης πληροφορίας" θέτω ως πρόταση να δημιουργήσουμε μία νέα μόνιμη στήλη (πέρα από τις Ελλάδα, Κόσμος, Συσκευές, Απόψεις) news. Να είναι η "Λειτουργικά Συστήματα". Απ'τη στιγμή που έχει ανοίξει τόσο πολύ η αγορά των Symbian κινητών και πλέον μπήκε σοβαρά και η Microsoft, νομίζω είναι καιρός να έχουμε κάπου μαζεμένα όλα τα νέα που μιλάνε για τα OS κινητών, τα GUI τους (πχ UIQ), τις εμπορικές συμφωνίες των εταιριών, κλπ. Σε μέρες όπως η 3GSM Conference και η CeBIT, οι παρουσιάσεις είναι τόσες πολλές που ο αναγνώστης χάνει την μπάλα, ιδιαίτερα για τα αντικείμενα λογισμικού. Με μια νέα αποκλειστική ενότητα κάποιος θα μπορεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη των OS και των εφαρμογών τους. Τι λέτε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Ναι, θα είναι μια καλή αρχή. Και θα πρέπει να αναπτυχθεί περισσότερο...με απώτερο σκοπό μια Κοινότητα "Δομημένης Πληροφορίας" και όχι ένα "Frenzy- Part II" ;) :) :happy: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Κάτι, σχετικό, έκανε ο R.I.P. στο "SX1 - Forum". Αναφέρει, δε, ότι την μέθοδο του "άγραφου πίνακα" (δική μου ερμηνεία), θα την καθιερώσει, εφαρμόζοντας την τεχνική της "επανεκκίνησης, μετά την συμπλήρωση 40 σελίδων (δική μου ερμηνεία, πάλι...αλλά δεν παρερμηνεύω...) Αφήνει, επίσης, να εννοηθεί, ότι κάθε part του thread που θα "κλειδώνεται" θα υφίσταται και ένα σχετικό "καθάρισμα" από "σκουπίδια" (εγώ το ερμηνέυω έτσι..καλή τη πίστη και καλώς εννοούμενο...για την ψυχική και "γνωστική" ισορροπία,, ημών των Μελών της Κοινότητας...) :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. February 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (24 Φεβ. 2004 , 21:57) Κάτι, σχετικό, έκανε ο R.I.P. στο "SX1 - Forum". Αναφέρει, δε, ότι την μέθοδο του "άγραφου πίνακα" (δική μου ερμηνεία), θα την καθιερώσει, εφαρμόζοντας την τεχνική της "επανεκκίνησης, μετά την συμπλήρωση 40 σελίδων (δική μου ερμηνεία, πάλι...αλλά δεν παρερμηνεύω...) Αφήνει, επίσης, να εννοηθεί, ότι κάθε part του thread που θα "κλειδώνεται" θα υφίσταται και ένα σχετικό "καθάρισμα" από "σκουπίδια" (εγώ το ερμηνέυω έτσι..καλή τη πίστη και καλώς εννοούμενο...για την ψυχική και "γνωστική" ισορροπία,, ημών των Μελών της Κοινότητας...) :) Αυτό βασικά έρχεται πολύ κοντά στην άλλη μου την πρόταση για δημιουργία wiki... αλλά κανείς δε μίλησε! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (24 Φεβ. 2004 , 23:02) Αυτό βασικά έρχεται πολύ κοντά στην άλλη μου την πρόταση για δημιουργία wiki... αλλά κανείς δε μίλησε! :cry: Sorry Friend, but, occasionally, I can be "Super Slow Mo[tion]" :lol: ... "Wiki" stands for: ? :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. February 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (24 Φεβ. 2004 , 22:21) "Wiki" stands for: ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=19012 Δες αναλυτικά κι αν θες πάρε μέρος στην συζήτηση-μονόλογο... :( -------------------------------------- Πάντως μια ακόμα ενότητα News θα ήταν χρήσιμη ΙΜΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (25 Φεβ. 2004 , 00:35) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=19012 Δες αναλυτικά κι αν θες πάρε μέρος στην συζήτηση-μονόλογο... :( -------------------------------------- Πάντως μια ακόμα ενότητα News θα ήταν χρήσιμη ΙΜΟ. ΠΡΙΝ :( ΜΕΤΑ :) "...γραψε - γράψε...", κάτι θα μείνει και κάτι θα γίνει... Από το άλλο thread "έρχομαι"...όντως...ΠΙΚΡΑ...αλλά, επαναλαμβάνω και ας γίνω κουραστικός (...δεν με ενδιαφέρει...δεν βρίζω, ούτε προσβάλλω οποιονδήποτε, καθοιονδήποτε τρόπο...): H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ. ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΒΙΤΣΙΟ". ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΨΗΣ (ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ) ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ), ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (οι "φωνές" δεν υποδηλώνουν "τσαντίλα", αλλά "απόγνωση"). :worry: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Παιδιά σας βλέπουμε και σας διαβάζουμε όταν μπορούμε. Αυτή τη στιγμή όλο το site δουλέυει πυρετωδώς για να σας προσφέρει νέα, παρουσιάσεις κινητών τηλεφώνων (8 Blueprints σε 2 μέρες) απο το 3GSM World Congress. Αυτές τις ημέρες όλος ο κόσμος τρέχει να προλάβει τις εξελιξεις, και εμείς να σας προσφέρουμε όλα όσα διαβάζετε στην πρώτη σελίδα. Γιαυτό το λόγο πρέπει να δώσουμε βάρος σε αυτά... και όχι στο wiki faq ή τη νέα κατηγορία νέων... τα οποία είναι καλά σαν ιδέες αλλα μπορούν να περιμένουν. 2-3 μέρες ακόμα :) Αυτά που γίνονται στις Κάννες, και στη CeBIT σε 3 βδομάδες θα μας απασχολούν για έναν χρόνο εδώ μέσα... ¨Ετσι τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία. Υπομονή και ο MsK σαν Admin θα απαντήσει κάποια στιγμή. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 και προς τι η απόγνωση (που κατ' εμέ δεν δικαιολογεί τα caps) Έχει δείξει ποτέ το φόρουμ ότι δεν ακούει τις γνώμες των μελών; Στις περισσότερες προτάσεις για βελτίωση (στον σχολιασμό) και στα περισσότερα τεχνικα προβλήματα (bug reports) υπευθυνος να απαντήσει είναι ο MsK, ο οποιος πέρα από αυτά έχει να ανεβάσει άρθρα και νέα, να εκτελέσει τις βασικές υποχρεώσεις του site administrator και έχει και μια προσωπική ζωή/δουλειά. Αν λοιπόν δεν απαντάει, σημαίνει ότι πνίγεται, οι υπόλοιποι mods δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζουν τα θέματα αυτά, απλά δεν είναι αρμόδιοι ;) edit : ουπς τώρα είδα και το ποστ του mythozz. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 @Mythozz ;) Θεωρώ την Κοινότητα, απαραίτητο στοιχείο της εν γένη ενημέρωσής μου, σε καθημερινή βάση. Εκτιμώ, αφάνταστα την προσπάθεια όσων συμμετέχουν στο M&R της και στην ανανέωσή της. Μόνο άνθρωποι με φαντασία και καλώς εννοούμενο εγωϊσμό μπορούν να διατηρήσουν ζωντανό αυτόν τον οργανισμό...και είναι σίγουρο ότι θα τον κρατήσουν. Εμείς, παίζουμε το ρόλο μας...εν μέρη της μύγας (τσίμπα - τσίμπα) :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (25 Φεβ. 2004 , 21:40) και προς τι η απόγνωση (που κατ' εμέ δεν δικαιολογεί τα caps) Έχει δείξει ποτέ το φόρουμ ότι δεν ακούει τις γνώμες των μελών; Στις περισσότερες προτάσεις για βελτίωση (στον σχολιασμό) και στα περισσότερα τεχνικα προβλήματα (bug reports) υπευθυνος να απαντήσει είναι ο MsK, ο οποιος πέρα από αυτά έχει να ανεβάσει άρθρα και νέα, να εκτελέσει τις βασικές υποχρεώσεις του site administrator και έχει και μια προσωπική ζωή/δουλειά. Αν λοιπόν δεν απαντάει, σημαίνει ότι πνίγεται, οι υπόλοιποι mods δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζουν τα θέματα αυτά, απλά δεν είναι αρμόδιοι ;) edit : ουπς τώρα είδα και το ποστ του mythozz. Η απόγνωση είναι σχήμα λόγου και δεν αποτελεί μομφή ;) Πιστεύω ότι το προηγηθέν post μου σε καλύπτει :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (25 Φεβ. 2004 , 21:44) Η απόγνωση είναι σχήμα λόγου και δεν αποτελεί μομφή ;) Πιστεύω ότι το προηγηθέν post μου σε καλύπτει :) νομίζω συνενοηθήκαμε ;) :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (25 Φεβ. 2004 , 21:52) νομίζω συνενοηθήκαμε ;) :) :happy: τείνει στο άπειρο... Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αν αναλογιστεί κανείς τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα των λειτουργικών συστημάτων (στα κινητά και όχι μόνο), τότε η πρόταση του Προφέσορα φαίνεται απόλυτα λογική. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 An kai den είμαι αρμόδιος να απαντήσω θεωρώ ένα τέτοιο διαχωρισμό μάλλον αχρείαστο, προς το παρόν τουλάχιστον... Ρ;iχτε μια ματία στην κατηγορία συσκευές όπου υπάγονται ta OS... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=7 και μετρήστε τα νέα που σχετίζονται με αυτά... Δεν νομίζω ότι είναι τόσα ώστε να φτιαχτεί ειδική κατηγορία για αυτά... :!: Και μην κοιτάτε που είναι οι μέρες τέτοιες! :!: Μια χαρά είναι έτσι, περισσότερες κατηγορίες μπέρδεμα θα φέρνανε, εξάλλου στο κάτω μέρος του κάθε θέματος έχει και "σχετικά θέματα"... Εξάλλου μετά από αυτό τι θα ακολουθούσε; Με την ίδια λογική χρειάζονται και πολλοί άλλοι διαχωρισμοί! Άλλωστε πριν λίγο καιρό αντίστοιχη πρόταση για διαίρεση του computing σε software και hardware δεν έγινε δεκτή με το ίδιο σκεπτικό, βέβαια δεν είναι ακριβώς οι ίδιες περιπτώσεις... :whistle: Αναμένουμε... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Σαν Moderator της Περιοχής των Νέων, προσωπικά πιστεύω πως η ενότητα "Συσκευές" όπως είναι αυτή την στιγμή καλύπτει ικανοποιητικά τις εξελίξεις τόσο σε θέματα hardware, όσο και σε θέματα software. Την αποστολή της, που είναι η ενημέρωση των μελών του MyPhone για τις τελευταίες εξελίξεις ανά τον κόσμο, η εν λόγω Περιοχή την εκπληρώνει ικανποιητικότατα και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Για τους ίδιους λόγους που εξέθεσε ο Trobocop®, δεν είμαι της άποψης πως τα "Λειτουργικά Συστήματα" αναπτύσσονται με τόσο γοργούς ρυθμούς, ούτε έχουμε κάποια συνεχόμενη ροή νέων ώστε να χρειάζεται η δημιουργία ξεχωριστής περιοχής για αυτά. Φυσικά, εάν στο μέλλον γίνει πιο επιτακτική τέτοια ανάγκη, εδώ θα είμαστε για να επανεξετάσουμε το θέμα. Φυσικά, εννοείται πως την τελική απόφαση θα την λάβει ο Admin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBanned Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (25 Φεβ. 2004 , 23:44) Σαν Moderator της Περιοχής των Νέων, προσωπικά πιστεύω πως η ενότητα "Συσκευές" όπως είναι αυτή την στιγμή καλύπτει ικανοποιητικά τις εξελίξεις τόσο σε θέματα hardware, όσο και σε θέματα software. Την αποστολή της, που είναι η ενημέρωση των μελών του MyPhone για τις τελευταίες εξελίξεις ανά τον κόσμο, η εν λόγω Περιοχή την εκπληρώνει ικανποιητικότατα και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Για τους ίδιους λόγους που εξέθεσε ο Trobocop®, δεν είμαι της άποψης πως τα "Λειτουργικά Συστήματα" αναπτύσσονται με τόσο γοργούς ρυθμούς, ούτε έχουμε κάποια συνεχόμενη ροή νέων ώστε να χρειάζεται η δημιουργία ξεχωριστής περιοχής για αυτά. Φυσικά, εάν στο μέλλον γίνει πιο επιτακτική τέτοια ανάγκη, εδώ θα είμαστε για να επανεξετάσουμε το θέμα. Δεν είναι μόνο όμως νέα σχετικά με το Symbian και τα Windows CE που μπορούνε να καλύπτονται σε μια τέτοια ενότητα. Είναι και πολλά άλλα που θα μπορούσαν: εμπορικές συμφωνίες των Symbian/Microsoft, GUIs (Seriesx0, UIQ, themes), νέες πρωτοποριακές εφαρμογές-παιχνίδια. Γενικώς, χρειαζόμαστε μια ενότητα για "Software" νέα... αν δεν σ'αρέσει η ονομασία "Λειτουργικά Συστήματα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Egw auto pou exw na proteinw gia to tropo dhmosieushs twn newn einai lg mia eidhsh pou afora thn cote na mpainei sto forum ths etaireias wste na einai ola mazemena.Einai suxno to fainomeno ena 8ema na sxoliazetai se 2 threads ena sto ellada kai ena sto forum ths antistoixhs etaireias. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Φεβ. 2004 , 22:53) Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Egw auto pou exw na proteinw gia to tropo dhmosieushs twn newn einai lg mia eidhsh pou afora thn cote na mpainei sto forum ths etaireias wste na einai ola mazemena.Einai suxno to fainomeno ena 8ema na sxoliazetai se 2 threads ena sto ellada kai ena sto forum ths antistoixhs etaireias. Συμφωνώ απόλυτα. :up: Για νέα ενότητα στα νέα δε νομίζω ότι είναι απαραίτητη μια και σπάνια υπερφορτώνονται. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Φεβ. 2004 , 22:53) Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Egw auto pou exw na proteinw gia to tropo dhmosieushs twn newn einai lg mia eidhsh pou afora thn cote na mpainei sto forum ths etaireias wste na einai ola mazemena.Einai suxno to fainomeno ena 8ema na sxoliazetai se 2 threads ena sto ellada kai ena sto forum ths antistoixhs etaireias. Στην πρώτη σελίδα όμως την είδηση την βλέπουν όλοι, και κυρίως οι περιστασιακοί μη-συστηματικοί επισκέπτες του site. Άλλωστε πολλοί μπαίνουν μόνο για να διαβάσουν νέα, όχι για να τα σχολιάσουν... Αυτό που θα μπορούσε να γίνεται είναι ίσως να κλειδώνεται κάποιο από τα δύο θέματα αντίστοιχα με σχετικό λινκ στο κλειδωθέν για το άλλο. Άλλωστε και στα νέα κλειδώνονται κάποια από αυτά όταν υπάρχει κάποια είδηση-συνέχεια κάποιας άλλης... κλασικό παράδειγμα οι εκρήξεις μπαταριών στα Nokia όπου είχαμε καταιγισμό ειδήσεων για μια περίοδο.... ( :p ) Πολύ σωστή η επισήμανση πάντως antonis_wrx! ;) Oψόμεθα... :worry: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts