Jump to content

Laptop - USB - Netmod

NV_ORTON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο προχτές μου παρουσιάστηκε το εξης πρόβλημα στο laptop και δεν μπορώ να δώσω λύση.

Λοιπόν έχω συνδεδεμένο το Netmod σε μια απο τις USB και δουλεύω μια χαρά. Κλείνω το μηχάνημα το μεσημέρι και παω για μια πράσινη να δροσιστώ. Το απόγευμα ανοίγω το laptop παω να βάλω το καλώδιο και μου λέει Άγνωστη Συσκευή. Παω να κάνω εγκατάσταση ξανά και δεν το αναγνωρίζει με τίποτε.

Δοκίμασα όλες τις USB με το Netmod αλλά παντού τζίφος. Άλλες συσκευές που δοκίμασα τις ''είδε'' μια χαρά. Άλλαξα και καλώδιο στο Netmod αλλά και πάλι τίποτε.

Έχει κανείς να προτίνει καμιά ακόμη ιδέα πριν πετάξω το Netmod της Intrakom απο τον 4ο όροφο?

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

Κι εμένα το κάνει μερικές φορές το USB Netmod, είτε σε laptop είτε σε desktop PC. Όποτε το κάνει αποσύνδεσέ το από το PC, ρίξε κανά δυο reset στο Netmod και ξανασύνδεσέ το. Επίσης δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers και firmware version από το site της Intracom

( http://netmod.intracom.gr )

this signature is under heavy construction

Τελικά αφού δοκίμασα drivers, καινούργια καλώδια κτλ κτλ, είπα να δοκιμάσω και ένα άλλο netmod. Και το πρόβλημα λύθηκε.

Τώρα περιμένω τον ΟΤΕ να έρθει σπίτι να μου αλλάξει το παλιόκουτο της Ιντρακομ. Το καλό είναι οτι δίνουνε SIEMENS και ALCATEL τώρα οπότε ελπίζω οτι δεν θα υπάρξουν και μελλοντικά προβλήματα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια

+

Γειά χαρά :)

Το πρόβλημα που ανέφερες εμφανίζεται σε μερικά netmod όταν χρησιμοποιείς σύνδεση usb. Ακόμα και το νέο που δοκίμασες μπορεί να στο εμφανίσει κάποια στιγμή ξαφνικά.

Από τη δική μου εμπειρία το πρόβλημα λύνεται μόνο χρησιμοποιώντας τη σειριακή πόρτα. Ετσι κι αλλιώς δεν μειονεκτεί σε κάτι ουσιώδες.

:)

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Πιθανόν να μην έχει σειριακή στο Laptop.

NV_ORTON είπες ότι τώρα αντί για netmod σου δίνουν κάποιο αντίστοιχο προϊόν Siemens ή Alcatel?????

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Το laptop μου δεν έχει σειριακή πόρτα όντως. Οπότε μόνο το USB εκτός και αν συνδέσω το netmod στο desktop και μέσω δυκτίου μπω ιντερνετ. Και κάνει ένα θόρυβο το desktop... :whistle: :whistle:

Απο τον ΟΤΕ μου είπαν οτι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μου φέρουνε "ασπρο κουτί της ΙΝΤΡΑΚΟΜ" (έτσι το ανέφερε ο τεχνικός του ΟΤΕ) αλλά κάτι ανάλογο σε SIEMENS - ALCATEL. Φυσικά με ρώτησε αν έχω πρόβλημα και θέλω ΙΝΤΡΑΚΟΜ. Γέλασα λιγάκι και του είπα απότομα... O X I .

Αύριο που θα έρθουν σπίτι να το περάσουν θα σας πω νέα. Καθός και φώτος αν είναι κάτι καλό

+