navi55 Δημοσιεύτηκε March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2010 Έχω τα windows 7 ultimate x64 σε dvd αλλά δεν κάνει boot ο υπολογιστής από το dvd με αυτά τα windows. Οι ρυθμίσεις από το bios είναι οκ. Αν βάλω το cd των xp κάνει boot κανονικά. Τί μπορεί να φταίει? Έχω αυτή τη μητρική. Λέτε να φταίει αυτό? Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ κι όλας να κάνω εγκατάσταση μέσα από τα windows.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 γιατι δν μπορεις απο μεσα?? το dvd ειναι bootable?? αν και δν ξερω αν πεζει ρολο. Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μέσα από τα windows πατάω install και δεν κάνει τίποτα!! Το dvd πρέπει να είναι bootable.. Υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω να bootάρει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Δοκίμασε το dvd σε άλλο pc πρώτα για να δούμε αν φταίει το δισκάκι ή ο υπολογιστής. Αν δεν μπουτάρει ούτε σε άλλο pc, είτε δεν είναι bootable είτε φταίει κάτι άλλο. Άλλη σκέψη είναι να κάψεις το dvd σε χαμηλότερη ταχύτητα π.χ. 4x [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Στα Windows 7 είναι πρόβλημα τα non-bootable CDs ( ακόμα και στα γνήσια )... Bootαρε στο Windows που έχεις τώρα, βάλε το CD και πάτα να κάνεις εγκατάσταση από εκεί. Αυτό έχω κάνει εγώ... Επίσης δες αυτό ( Create Bootable USB Flash Drive for Windows 7 or Vista Netbook Install ) ( δοκιμασμένο ) ή ( how to make windows 7 bootable dvd ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Πατάω να κάνει εγκατάσταση και δεν προχωράει.. Επίσης η ταχύτητα που το είχα γράψει ήταν 4χ και δεν έβγαλε κάποιο σφάλμα κατά την εγκατάσταση. Τελικά βρήκα τί έφταιγε.. είχα κάνει μέσα από το iso αντιγραφή τα αρχεία στο dvd γι' αυτό δεν έκανε boot. Άνοιξα λοιπόν το iso με το power iso τα ξαναέγραψα σε άλλο dvd και βλέπω είναι οκ.. bootάρει, αν και ακόμα δεν δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση. Επίσης προτιμώ να έχω ένα dvd με windows που να μπορώ να κάνω εγκατάσταση με boot από dvd σε περίπτωση που ο σκληρός είναι τελείως άδειος κλπ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Μα φυσικά.... πρέπει να καις το iso ως iso και όχι απλά τα αρχεία που έχει μέσα. Το iso περιέχει και το boot sector, πραγμα που χάνεις άν κάνεις απλά extract τα αρχεία και τα κάψεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts