Jump to content

Κλεινει(ακαριαια) και ανοιγει μονο του το deskotp


blood_donor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, καλως σας βρηκα κατ' αρχας.

Λοιπον το προβλημα που εχω ειναι το εξης: Ανοιγω το pc αλλα πριν καλα ανοιξει κλεινει μονο του και ανοιγει, καμια φορα κανουν κανονικα εναρξη τα windows, προσπαθησα να κανω ελεγχο με τα antivirus μηπως ειναι ιος αλλα παλι τα ιδια, πηγα να κανω και φορματ αλλα το ιδιο, προσπαθεισα να το ανοιξω με safe mode αλλα δεν ειδα καμια διαφορα, ακομα και στο bios σβηνει να πω ομως οτι στο bios μενει ανοιχτος λιγο παραπανω με συγκρηση οταν κανει loading τα windows ή οταν ειναι στην επιφανεια εργασιας. Μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι?

Να σας πω κιολας οτι προχθες και εχθες εκανε κατι διακοπες ρευματος.

Link to comment
Share on other sites

Από αυτά που περιγράφεις είναι πολύ πιθανό οι διακοπές να δημιούργησαν πρόβλημα στο hardware. Έλεγξε αν δουλεύουν τα ανεμιστηράκια. Προσωπικά θα συνέχιζα στο τροφοδοτικό αλλά μην αγοράσεις καινούργιο πριν το ελέγξεις κάπως (βάζοντάς το σε κάποιο άλλο PC ή δοκιμάζοντας στο δικό σου ένα δανεικό).
Read The F...ing Manual First
Link to comment
Share on other sites

Κοιτα να δεις τι συμβαινει και πες μου πως γινεται αυτο γιατι θα τρελαθω εγω, οταν το pc ορθιο κλεινει, οταν ομως ειναι ξαπλωτος δουλευει μια χαρα αλλα δε μπορω να τον εχω ξαπλωτο γιατι δε χωραει! Τι φταιει μπορει να μου πει καποιος?
Link to comment
Share on other sites

Κοιτα να δεις τι συμβαινει και πες μου πως γινεται αυτο γιατι θα τρελαθω εγω, οταν το pc ορθιο κλεινει, οταν ομως ειναι ξαπλωτος δουλευει μια χαρα αλλα δε μπορω να τον εχω ξαπλωτο γιατι δε χωραει! Τι φταιει μπορει να μου πει καποιος?

 

Eλενξε τοτε τα καλωδια γιατι καποιο δεν κανει καλη επαφη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Λοιπον παιδια επανερχομαι, το πηγα σε τεχνικο μου ειπε οτι φταιει η μητρικη, αλλαξα μητρικη μονος μου γιατι μου ζητουσε πολλα ενω με 50 ευρω την αλλαξα μονος μου τα ειχα συνδεση ολα μια χαρα ουτε ενα λαθος, γιατι βρηκα την μητρικη που ειχα και πριν, εκανα φορματ για να ειναι το pc καθαρο, ολη τη μερα δουλεψε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα, την αλλη μερα τον ανοιγω και μολις αρχισα να περναω προγραμματα και το προ, μου το ξανα εκανε, για να δω τι φταει ξανα κανω φορματ, για μια μερα δουλευε μια χαρα, και μολις αρχησα να περναω παλι τα προγραμματα το ξανα εκανε, αμεσω το μυαλο μου πηγε στο σκληρο δισκο, κανω παλι φορματ αλλα αυτη τι φορα ολα τα προγραμματα τα περνουσα στον εξωτερικο σκληρο εκτος τα απαρετιτα δλδ drivers!! Αρχισα να δουλευω κανονικα το pc με ιντρερνετ με παιχνιδακια με ολα, κανενα προβλημα, κρατησε καπου στις 4 με 5 μερες και το ξανα εκανε, πριν κανω οτιδηποτε λεω να φυσιξω με πιστολακι που φτιαχνουν οι γυναικες τα μαλλια τους ολα τα καλλωδια αφου το pc το εχω καθαρησει και δεν εχει σκονη κανενα ανεμηστιρακι!!! παω να κανω παλι φορματ και κατα την εγκατασταση των windows κολλισε για ωρες το αφισα επιτηδες να δω τι παιζει γυρω στις 3 ωρες περιπου δε μπορουσα να περιμενω αλλο και πατησα το κουμπακι που κανει ρεσταρτ, και απο το τοτε κολλαει στον ελεγχο που κανει το bios, μαλιστα τραβηξα φωτο απο το κινητο για να δειτε που κολλαει και να μου πειτε τι φταιει εδω ειναι η φωτο, εβγαλα τη μπαταρια για λιγα δευτερα (περιπου 20sec) παλι το ιδιο, μετα για να δω αν φταιει ο σκληρος εβγαλα τελειως το σκληρο και προχωρησε κανονικα το bios σταματησε μονο στο σημειο που πρεπει να ρυθμησω την ωρα και την ημερομηνια, να πω επισης οτι πριν δεν εμπαινα καν στο bios!!! Λετε να φταει ο σκληρος?
Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται να έχεις πρόβλημα hardware. Εγώ θα έλεγχα με τη σειρά μνήμες, τροφοδοτικό, δίσκο.

Επίσης από την εικόνα που πόσταρες φαίνεται ότι έχεις απενεργοποιημένο τον έλεγχο SMART του δίσκου. Για αρχή θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το hiren's boot cd και να τρέξεις τα διαγνωστικά για τις μνήμες. Κατόπιν, ένα burn test και ένα hdd test. Άστα να δουλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα (ειδικά το τεστ μνήμης).

Link to comment
Share on other sites

Πως θα τα κανω αυτα ειμαι λιγο ασχετος με λογισμικο, θα πρεπει να τα κατεβασω και να τα καψω σε ενα cd?
Link to comment
Share on other sites

Απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου , αν ηταν μνημες θα πεταγε μπλε οθονη , επισης δεν θα περναγε Windows , σκληρος δισκος μια απο τα ιδια δεν θα εκανε τιποτα απλα στο bios δεν θα το εβρισκε , εγω πιστευω οτι ειναι τροφοδοτικο , ειτε καποιο βραχυκυκλωμα , ειτε ζοριζεται παραπανω και δεν μπορει να δωσει την ισχύ που πρεπει ειτε ειναι στα ορια οι ηλεκτρολιτικοι πυκνωτες..Οποτε κοιτα το τροφοδοτικο
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λοιπον ελεγξα το τροφοδοτικο μεσα απο το bios και βρηκα αυτες τις τιμες

Vcore: 1.596v

+3.00v: 3.354v

+5.00v: 5.256v

+12.00v: 12.135v

οι τιμες αλλαζαν αλλα με μικρη διαφορα και επεφταν ξανα σε αυτες!!!!

Να σας πω βεβαια οτι πεδευτηκα να γραψω τις τιμες γιατι εκλεινε διαρκως το pc το προβλημα εγινε χειροτερο και συχνοτερο!!!

Μακαρι να ειναι τροφοδοτικο!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...