westban Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Το σημερινό επεισόδιό " οι κρυμμένοι " ήταν σχεδόν αληθινή ιστορία και είχε συμβεί στην Κρήτη νομίζω πρίν απο 10 χρόνια περίπου και είχε γίνει ακουστεί πολύ αν και πέρασε στα ψιλά βέβαια έγκλημα δεν υπήρξε απλώς πολλοί λέγανε για το σοκ να ίάσεις δηλαδή τον μέλλοντα άντρα σου με τον κουμπάρο και να φοράει και το νυφικό τουλάχιστον να τον πιάσεις με άλλη γυναίκα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Το σημερινό επεισόδιό " οι κρυμμένοι " ήταν σχεδόν αληθινή ιστορία και είχε συμβεί στην Κρήτη νομίζω πρίν απο 10 χρόνια περίπου και είχε γίνει ακουστεί πολύ αν και πέρασε στα ψιλά βέβαια έγκλημα δεν υπήρξε απλώς πολλοί λέγανε για το σοκ να ίάσεις δηλαδή τον μέλλοντα άντρα σου με τον κουμπάρο και να φοράει και το νυφικό τουλάχιστον να τον πιάσεις με άλλη γυναίκα..... lol νομιζα ήταν απίθανα σενάρια... την καημένη την νύφη... ΣΟΚ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 (edited) δεν κατάφερα να δω το σημερινό επεισόδιο...κρίμα και πρέπει να ήταν καλό...τι λέτε ρε παιδιά για νυφικα και κουμπάρους;lol Edited April 12, 2010 by cute_eyes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 δεν κατάφερα να δω το σημερινό επεισόδιο...κρίμα και πρέπει να ήταν καλό...τι λέτε ρε παιδιά για νυφικα και κουμπάρους;lol Ήταν λίγο "κάπως" το επεισόδιο :ninja: Καλό μεν αλλά δεν έχουμε συνηθίσει τέτοια στην ελληνική τηλεόραση. Άμα το δεις θα καταλάβεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 δεν κατάφερα να δω το σημερινό επεισόδιο...κρίμα και πρέπει να ήταν καλό...τι λέτε ρε παιδιά για νυφικα και κουμπάρους;lol χοντρικά... ένα ζευγάρι παντρευότανε και η γυναίκα ήταν και έγκυος... το βραδυ πριν το γάμο έγιναν τα μπάτσελορ νύφης και γαμπρού... γυρνώντας η μέλλουσα νύφη σπίτι βρήκε τον μέλλοντα άντρα της να φοράει το νυφικό της και να παιρνει &!%@ στον κουμπάρο.... :wacko: :blink: απίστευτα πράγματα λέμε... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Επεισόδιο από τα παλιά. Το καλύτερο by far μέχρι στιγμής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 χοντρικά... ένα ζευγάρι παντρευότανε και η γυναίκα ήταν και έγκυος... το βραδυ πριν το γάμο έγιναν τα μπάτσελορ νύφης και γαμπρού... γυρνώντας η μέλλουσα νύφη σπίτι βρήκε τον μέλλοντα άντρα της να φοράει το νυφικό της και να παιρνει &!%@ στον κουμπάρο.... :wacko: :blink: απίστευτα πράγματα λέμε... :D την εχω ακούσει αυτή την ιστορία από συγγενείς στη κρήτη αλλά δεν θυμάμαι να είχε κανένα φονικό μέσα...όπως είναι και το ύφος της σειράς...τεσπα θα το δω σήμερα το απόγεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Gkr41 παίζει να είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου :p Φοβερό επεισόδιο. Από τα κορυφαία του είδους! Γενικότερα αφουγκράζομαι θετικά μηνύματα σχετικά με το επεισόδιο... Νομίζω ότι τελικά άρεσε επειδή σόκαρε, όπως άρεσε και το πρώτο επεισόδιο... Μερικές παρατηρήσεις... Δεν μας έχει συνηθίσει ο Κοκκινόπουλος σε ιστορίες με γκέι. Και τώρα που το έκανε, επέλεξε μια ιστορία γεμάτη με ρατσιστικά μηνύματα. 3 γκέι μας έδειξε, και οι 3 κατέληξαν δοφονημένοι... Αυτό σαν μήνυμα είναι επικίνδυνο για τους αποδέκτες του. Και ποιοί είναι οι αποδέκτες; Η ελληνική κοινωνία. Με ό,τι συνεπάγεται στο θέμα "γκέι". Ένα μέγα σκηνοθετικό&σεναριακό φάουλ ήταν το σκηνικό με το νυφικό. Ένας εκ του γκέι ζευγαριού εμφανίστηκε με νυφικό καβάλα στον άλλο. Θα ήταν απολύτως λογικό αν αυτός ο τύπος ήταν πιο...."αδερφή". Αντ' αυτού ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Αλμπάνης ήταν ένας σοβαρότατος και μελαγχολικός άνθρωπος που δεν δικαιολογεί όλη αυτή την "κίνηση". Προφανώς ο Κοκκινόπουλος θέλοντας να αποδώσει την αληθινή ιστορία, επιθυμούσε να βάλει κι αυτό το σκηνικό που όντως συνέβη. Σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να χειριστεί αλλιώς το χαρακτήρα του Αλμπάνη. Όσοι δεν το είδαν εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 ναι καλο το επεισοδιο χαλια η παπαληγουρα (οπως παντα) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Gkr41 παίζει να είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου :p Φοβερό επεισόδιο. Από τα κορυφαία του είδους! Γενικότερα αφουγκράζομαι θετικά μηνύματα σχετικά με το επεισόδιο... Νομίζω ότι τελικά άρεσε επειδή σόκαρε, όπως άρεσε και το πρώτο επεισόδιο... Μερικές παρατηρήσεις... Δεν μας έχει συνηθίσει ο Κοκκινόπουλος σε ιστορίες με γκέι. Και τώρα που το έκανε, επέλεξε μια ιστορία γεμάτη με ρατσιστικά μηνύματα. 3 γκέι μας έδειξε, και οι 3 κατέληξαν δοφονημένοι... Αυτό σαν μήνυμα είναι επικίνδυνο για τους αποδέκτες του. Και ποιοί είναι οι αποδέκτες; Η ελληνική κοινωνία. Με ό,τι συνεπάγεται στο θέμα "γκέι". Ένα μέγα σκηνοθετικό&σεναριακό φάουλ ήταν το σκηνικό με το νυφικό. Ένας εκ του γκέι ζευγαριού εμφανίστηκε με νυφικό καβάλα στον άλλο. Θα ήταν απολύτως λογικό αν αυτός ο τύπος ήταν πιο...."αδερφή". Αντ' αυτού ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Αλμπάνης ήταν ένας σοβαρότατος και μελαγχολικός άνθρωπος που δεν δικαιολογεί όλη αυτή την "κίνηση". Προφανώς ο Κοκκινόπουλος θέλοντας να αποδώσει την αληθινή ιστορία, επιθυμούσε να βάλει κι αυτό το σκηνικό που όντως συνέβη. Σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να χειριστεί αλλιώς το χαρακτήρα του Αλμπάνη. Όσοι δεν το είδαν εδώ Ναι, όντως παράδοξο :p Για να μη χαλάσω την παράδοση, θα διαφωνήσω άλλη μια φορά σχετικά με τις παρατηρήσεις σου. Εγώ θα έλεγα πως δείχνοντας τα όσα πέρασαν οι 2 από τους 3 γκέι, μάλλον περισσότερο σε έκαναν να τους καταλάβεις/συμπονέσεις, παρά να τους αντιπαθήσεις/σιχαθείς/whatever. Κάθε άλλο παρά ρατσιστικό το βλέπω αυτό, ειδικά στο θέμα με το Μαρίνο. Όσο θύμα ήταν η νύφη, τόσο ήταν και ο γαμπρός και γι' αυτό το βλέπω υπερβολικό που τον έσπρωξε έμμεσα αυτή στο να καθαρίσει τον άλλο. Και γι' αυτό το λόγο μου φάνηκε καλό το επεισόδιο, επειδή οδήγησε σε τέτοιους προβληματισμούς, όπως τα παλιά της 10ης Εντολής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ναι ηταν πολυ καλο το επεισοδιο με ωραια ιστορια. Ισως η πιο "ακαταλληλη" ελληνικη σειρα στα χρονικα του mega. Δε μου ρχεται αλλη περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Καταλαβαίνω αυτό που λες Gkr41. Όταν όμως την επομένη του επεισοδίου, άκουγα να το σχολιάζουν και να λένε "καλά να πάθουν, τέτοιοι που ήταν τους άξιζε...", εύλογο δεν είναι να πιστεύω ότι η κοινωνία μας το εξέλαβε ως ρατσιστικό; Εσύ κι εγώ και κάποιοι άλλοι δεν μείναμε στην πρώτη ανάγνωση... Δυστυχώς πολλοί δεν μπήκαν στον κόπο να σκεφτούν παραπάνω από το προφανές. Και φυσικά δεν ευθύνεται ο εκάστοτε δημιουργός αλλά η πλειοψηφία του κοινού που δεν ξέρει να βλέπει και να κρίνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Εγγύηση για το επόμενο επεισόδιο,η παρουσία του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Αρμένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Καταλαβαίνω αυτό που λες Gkr41. Όταν όμως την επομένη του επεισοδίου, άκουγα να το σχολιάζουν και να λένε "καλά να πάθουν, τέτοιοι που ήταν τους άξιζε...", εύλογο δεν είναι να πιστεύω ότι η κοινωνία μας το εξέλαβε ως ρατσιστικό; Εσύ κι εγώ και κάποιοι άλλοι δεν μείναμε στην πρώτη ανάγνωση... Δυστυχώς πολλοί δεν μπήκαν στον κόπο να σκεφτούν παραπάνω από το προφανές. Και φυσικά δεν ευθύνεται ο εκάστοτε δημιουργός αλλά η πλειοψηφία του κοινού που δεν ξέρει να βλέπει και να κρίνει ;) Έτσι όπως το θέτεις ναι. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι περνάει ρατσιστικά μηνύματα, αλλά οτι δυστυχώς εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τέτοιες καταστάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Ένα μέγα σκηνοθετικό&σεναριακό φάουλ ήταν το σκηνικό με το νυφικό. Ένας εκ του γκέι ζευγαριού εμφανίστηκε με νυφικό καβάλα στον άλλο. Θα ήταν απολύτως λογικό αν αυτός ο τύπος ήταν πιο...."αδερφή". Αντ' αυτού ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Αλμπάνης ήταν ένας σοβαρότατος και μελαγχολικός άνθρωπος που δεν δικαιολογεί όλη αυτή την "κίνηση". Προφανώς ο Κοκκινόπουλος θέλοντας να αποδώσει την αληθινή ιστορία, επιθυμούσε να βάλει κι αυτό το σκηνικό που όντως συνέβη. Σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να χειριστεί αλλιώς το χαρακτήρα του Αλμπάνη. Μπα, δε συμφωνώ. Μια χαρά πειστικά ήταν όλα. Και ο Αλμπάνης πολύ καλός στο ρόλο του και ο χαρακτήρας του αρκετά ρεαλιστικός. Και γενικά θα έλεγα οτι γινόταν αρκετά συμπαθής παρόλο που ήταν "κότα" και υποχείριο του άλλου, έβλεπες ότι είχε καλά αισθήματα και υπέφερε για την αδικία προς την κοπέλα. Όσο για το νυφικό, ε ναι ρε σεις - συγγνώμη αλλά εγώ αυτή την ιστορία (πιάνει η νύφη το γαμπρό με νυφικό πάνω στον κουμπάρο) την έχω ακούσει πάνω από μία φορές και -προφανώς- για να φτάσει μια κοπέλα μέχρι το γάμο με κάποιον χωρίς να υποψιαστεί τίποτα σημαίνει οτι αυτός δε φέρεται ως χαρωπή πεταλουδίτσα αλλά έχει ένα αρκετά αντρικό (είτε απ' τη φύση του, είτε προσποιητό) στυλ. ναι καλο το επεισοδιο χαλια η παπαληγουρα (οπως παντα) Γιατί από που αλλού την ξέρουμε αυτή? Δε μου θύμιζε κάτι η φάτσα της ...έχει παίξει και σε παλιότερα του Κοκκινόπουλου? Edited April 17, 2010 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Γιατί από που αλλού την ξέρουμε αυτή? Δε μου θύμιζε κάτι η φάτσα της ...έχει παίξει και σε παλιότερα του Κοκκινόπουλου? :lol: Πρωταγωνίστρια στο Γ-4 του Άλφα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Από τα πιο ακραία επεισόδια οι Βελουδένιες... Σοκαριστικό, αν μη τι άλλο. Μια νέα εκδοχή του επεισόδιου "Σε πρώτο βαθμό" από την 10η εντολή :p (αξεπέραστη Τσάβαλου). Υπόδειγμα καλής τηλεόρασης. Σε αυτό το επεισόδιο ο Κοκκινόπουλος απέδειξε ότι μια ιστορία όσο "άρρωστη" και αποδοκιμαστική να είναι, μπορεί να περάσει στην tv με τρόπο "νορμάλ". Άψογο σκηνοθετικά, υποκριτικά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η Νικολαϊδου, όπως και ο Αρμένης. Και ασφαλώς το 18,6% ήταν λίγο για το μέγεθος του αποτελέσματος όταν υπάρχουν χαζοσίριαλ που κάνουν 30αρια. Προφανές ότι δεν ξέρουμε να εκτιμάμε την καλή τηλεόραση ;) Όσοι δεν το είδαν εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Ωραίο το επεισόδιο. Ειρήνη Μπαλτά από τις αγαπημένες παρουσίες και θα ήθελα να τη βλέπαμε συχνότερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 δεν μου αρεσε και πολυ το σημερινο. μ'αφησε λιγο αδιαφορο. :confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Μέτριο το σημερινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Οχι ρε σεις, ήταν πολύ ωραίο επεισόδιο! μπορει να μην ήταν καθόλου πρωτότυπο αλλά η ροή/σκηνοθεσία/εξέλιξη χαρακτήρων υπερκάλυπτε αυτή την έλλειψη συν οι πολύ καλές ερμηνείες: η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου είναι άψογη (την είχα λατρέψει στο 10 και στα Ματωμένα Χώματα ) και ο Λούλης είναι αξιοπρεπέστατος, η μεταξύ τους χημεία έδενε μια χαρά , o Καραζήσης και η μάνα επίσης πολύ καλοί- ε και το στόρι αν μη τι άλλο ήταν πολύ ρομαντικό:love: Πάντως όπως και να χει η τελική αξία ενός επεισοδίου είναι συνάρτηση και του σεναρίου/σκηνοθεσίας και των ηθοποιών. Όταν το ένα από τα δύο είναι πολύ καλού επιπέδου (στο συγκεκριμένο ήταν η ηθοποιία που υπερτερούσε) βοηθάει και το άλλο, αν εκείνο είναι μέτριο. Αντιστρόφως, αν το ένα από τα δύο είναι πολύ κακό, τότε η κατάσταση δε σώζεται με τίποτα: εμένα το χειρότερό μου επεισόδιο μέχρι τώρα ήταν αυτό με την Τρικαλιώτη και τον Αλαφούζο ("πεινα" λεγόταν νομίζω) εκεί το σενάριο ήταν καλούτσικο, αλλά η ηθοποιία τόσο κακή (την Τρικαλιώτη δεν την αντέχω με τίποτα- με κάνει και υποφέρω -είχαν βάλει και την άλλη τη Θεωνά μέσα που επίσης είναι ψιλο-απαράδεκτη) που το συνολικό αποτέλεσμα ήταν κάτω του μετρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 τιποτα το ιδιαιτερο γι'ακομη μια φορα. ελπιζω να μην συνεχισει με αυτο το βιολι. :X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Τα 2 τελευταία επεισόδια πολύ μέτρια.... Φάνηκε κι από τα πεσμένα νούμερα.... Αδύναμες ιστορίες, αδιάφορες. Περισσότερη προσοχή στις επιλογές των ιστορίων. Άλλωστε αυτού του είδους οι σειρές έχουν (και πρέπει να έχουν) στόχο να σοκάρουν - κάτι που προφανώς δεν συνέβη στα 2 πρόσφατα επεισόδια. Επειδή ωστόσο κάποιες από τις ιστορίες της σειράς έως τώρα ήταν κορυφαίες (Βελουδένιες, κρυμμένοι, το κλουβί), θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα ξαναπώ RESPECT Ιδού η περίληψη του επόμενου επεισοδίου "Η Λία εργάζεται σε ένα συνοικιακό καφέ. Ο άντρας της, ο Στράτος τη ζηλεύει. Δεν αντέχει τα βλέμματα των θαμώνων πάνω της. Ούτε το γεγονός ότι τον συντηρεί η Λία, καθώς εκείνος είναι άνεργος. Εξαγριώνεται και ξεσπάει με βίαιο τρόπο. Παρά τα συχνά περιστατικά σωματικής κακοποίησής της, η Λία φαίνεται πως δεν έχει πρόθεση να αφήσει τον Στράτο. Τουλάχιστον, μέχρι τη στιγμή, που γνωρίζει τον Μάνο..." Πάλι ένα παντρεμένο ζευγάρι, πάλι ένας βίαιος σύζυγος και πάλι η γυναίκα βρίσκει γκόμενο... Βρείτε διαφορές από το "Δραπέτες" :p Edited May 4, 2010 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Πάλι ένα παντρεμένο ζευγάρι, πάλι ένας βίαιος σύζυγος και πάλι η γυναίκα βρίσκει γκόμενο... Βρείτε διαφορές από το "Δραπέτες" :p Μα γιατί δε σας άρεσε δεν καταλαβαίνω...είμαι σίγουρη οτι την υπόθεση την έχω ξαναδεί (νομίζω ήταν σε σειρά του Αλφα αλλά δε θυμάμαι αν ήταν του Κοκκινόπουλου ή αν ήταν οι "Αληθινοι Ερωτες" - γενικά το Bonnie and Clyde πρότυπο έχει διαχρονική αξία) αλλά ήταν πολύ καλοφτιαγμένο...Το προηγούμενο (με την Αλικάκη) ούτε κι εμένα μ'άρεσε πολύ αλλά κακό δεν ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Just a comment μου θα το ξαναπώ: έφταιγε η ΙΣΤΟΡΙΑ. Όπως είπες κι εσύ, το 'χαμε ξαναδεί. Πολλάκις, θα προσθέσω. Εγώ από τον Κοκκινόπουλο θέλω να εκπλήσσομαι κάθε φορά, να σοκάρομαι, να με βάζει σε σκέψεις και να τον συζητάω. Στη δουλειά, στη σχολή, παντού. Όπως συζητιόντουσαν όλα τα επεισόδια της 10ης εντολής. Κι αυτό δυστυχώς με τον 3ο νόμο δεν το βλέπω να γίνεται... Τουλάχιστον όχι με την έκταση που γινόταν κάποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts