Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα ότι δεν μπορώ να στείλω και να λάβω mms το έχει κανένας άλλος η το παρουσιάζει μόνο η δική μου συσκευή?

Αν διαβάσεις τα μυνήματα παραπάνω και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να απενεργοποιησουμε την οθονη του wave ενω προβαλει ταινια σε τηλεοραση υπαρχει τροπος?

Πως φαίνεται στην τηλεόραση? Έχει καλή ποιότητα εικόνας?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εγώ πιστεύω ότι φταίει το νέο kies γιατί μόλις το έβαλα μου βγάζει και εμένα αυτό το μήνυμα όταν πάω να κάνω upgrade το firmware.

Mε ποια έκδοση σου είχε δουλέψει η αναβάθμιση?

Έχω βρει τη version 1.5.0 ( 24/5/2010 ) .

Να ψάξω για ακόμα προγενέστερη?

Σας παρακαλώ πείτε μου, επειδή πρόκειται να το αγοράσω από vodafone, υπάρχει κάποιος περιορισμός ή αλλαγμένα μενού από τα εργοστασιακά, επειδή είναι vodafone 360 ?

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Σας παρακαλώ πείτε μου, επειδή πρόκειται να το αγοράσω από vodafone, υπάρχει κάποιος περιορισμός ή αλλαγμένα μενού από τα εργοστασιακά, επειδή είναι vodafone 360 ?

Από όσα έχουν ειπωθεί ως τώρα, όχι

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

λαθος μηνυμα..

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Καταρχήν έχεις βάλει το beta parlingo; Γιατί το δικό του δεν έχει ακόμη msn(φαντάζομαι για το msn το θέλεις;). Κάνε τα 3 βήματα που γράφω εδώ για να βάλεις τη beta του palringo. Αφού το βάλεις, θα πρέπει να κάνεις palringo account(μπορείς μέσα από το palringo) και μετά αφού μπεις στο palringo, μπορείς να προσθέσεις msn account μέσα από αυτό. Εκεί θα δώσεις τα msn login στοιχεία σου και θα έχεις κανονικά msn μετά.

Υπόψην ότι σε περίπτωση firmware ugprade, σου ξαναβάζει το αρχικό palringo το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει αποκτήσει msn νομίζω(άρα θα πρέπει να ξανακατεβάσεις τη beta).

Καταρχήν τι θέλεις να κάνεις; Εάν θέλεις να βλέπεις πράγματα από το pc στο κινητό, τότε θα πρέπει να βάλεις κάποιο dlna πρόγραμμα στο pc όπως πχ το samsung pc share manager και από εκεί να ορίσεις τι θέλεις να βλέπεις(πχ τον folder με τις ταινίες/μουσικές/κλπ) και να δώσεις άδεια στο κινητό σου για να το βλέπει(μέσα από το pc share manager).

Επίσης εγώ που έχω samsung τηλεόραση με wifi που υποστηρίζει dlna, μπορώ με 1 κλικ να στέλνω ότι βίντεο/φωτογραφία/μουσική θέλω να παίξει στη τηλεόραση από το κινητό χωρίς καμία ρύθμιση. Φαντάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλες τηλεοράσεις που έχουν dlna μέσω wifi/ethernet. Εάν δεν έχει dlna η τηλεόρασή σου, τότε φαντάζομαι ότι μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα συνδέοντας ένα pc με τη τηλεόραση και βάζοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για αυτό αλλά δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω τι πρόγραμμα να σου προτείνω. Γενικά googlαρε, δεν είναι τόσο δύσκολο.

σ ευχαριστω πολυ ΝΙΒ για την βοηθεια!κατεβασα την beta εκδοση κ φανηκαν ολοι οι λογαριασμοι!!απλως δν μπαινει στο chat του fb αλλα πιστευω να βρω την λυση!!

παιδια κ εγω απο την vodafone το πηρα αλλα ολα δουλευουν ευτυχως ρολοι!κατεβαστε κ την τελευταια αναβαθμιση του kies μπας κ φταει αυτο!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Οχι δεν εχει τιποτα, το εχουμε πει τοσες φορες. Παρτο αφοβα!

Με την τελευταία αναβάθμιση του Kies γίναν όλα μαντάρα

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

παιδιά γεια σας,

μετά από πολλή σκέψη σκέφτηκα να ξεκολλήσω από τα symbian και αντί να πάρω το SE vivaz σκέφτομαι να αποκτήσω κ εγώ ένα wave. το θέμα είναι ότι εγώ χρειάζομαι gps δωρεάν (έχοντας συνηθίσει από τα γνωστά "μαγαζάκια" με τα symbian). διάβασα το thread και δεν έβγαλα άκρη. υπάρχει ή θα υπάρξει δωρεάν εφαρμογή με φωνητική πλοήγηση που να έχει εκ των προτέρων φορτωμένους χάρτες και όχι να τους κατεβάζει από το δίκτυο (πχ garmin); ποια προγράμματα πλοήγησης έχουν κυκλοφορήσει ή αναμένονται; και αν δεν είναι δωρεάν (που λογικά δε θα είναι) υπάρχουν αντίστοιχα "μαγαζιά" όπως αυτά του symbian για το bada;;

παιδιά γεια σας,

μετά από πολλή σκέψη σκέφτηκα να ξεκολλήσω από τα symbian και αντί να πάρω το SE vivaz σκέφτομαι να αποκτήσω κ εγώ ένα wave. το θέμα είναι ότι εγώ χρειάζομαι gps δωρεάν (έχοντας συνηθίσει από τα γνωστά "μαγαζάκια" με τα symbian). διάβασα το thread και δεν έβγαλα άκρη. υπάρχει ή θα υπάρξει δωρεάν εφαρμογή με φωνητική πλοήγηση που να έχει εκ των προτέρων φορτωμένους χάρτες και όχι να τους κατεβάζει από το δίκτυο (πχ garmin); ποια προγράμματα πλοήγησης έχουν κυκλοφορήσει ή αναμένονται; και αν δεν είναι δωρεάν (που λογικά δε θα είναι) υπάρχουν αντίστοιχα "μαγαζιά" όπως αυτά του symbian για το bada;;

αναμένουμε όλοι μας. free δεν έχει τίποτα για την ώρα. το μόνο free είναι το we travel σε java. αν μπορείς να το καταφέρεις δοκίμασε το. Εγώ δεν τα κατάφερα παντως.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πως φαίνεται στην τηλεόραση? Έχει καλή ποιότητα εικόνας?

ναι ανετα βλεπεται και σε καλη αναλυση θα ελεγα...αυτο που με ενοχλει ομως ειναι γιατι να καει μπαταρια απ'τη στιγμη που προβαλεται σε αλλη οθονη και να μην εχει επιλογη για σβησιμο οθονης!

παιδιά γεια σας,

Μεχρι τωρα εχει βγει το route66 και αναμενονται sygic & n-drive κανενα απο τα αυτα δεν ειναι δωρεαν. Μαγαζακια δεν υπαρχουν ακομα!

Γιατί να μπεις στη λογική του σπασμένογ gps program όταν με 20 ευρώ το έχεις πλήρες ελληνικό το route 66? Κρίμα δεν είναι να κλέβουμε την δουλειά των άλλων? Άλλωστε η τιμή της συσκευής δεν είναι τόσο ψηλή ώστε ΣΥΣΚΕΥΗ+GPS να βγαίνει ακριβά!

Είναι κρίμα να σκεφτόμαστε σαν λαός μόνο τα σπασμένα γιατί όλα τα μαγαζάκια είναι γεμάτα από έλληνες....

Ας επιχειρήσουμε...

Οχι δεν εχει τιποτα, το εχουμε πει τοσες φορες. Παρτο αφοβα!

Ευχαριστώ πολύ για τη σαφή απάντηση. Τότε όμως γιατί όταν το αγοράζεις με συμβόλαιο βγαίνει αρκετά πιο φτηνά από vodafone σε σχέση με αγορά π.χ. από το Πλαίσιο με ίδιο συμβόλαιο; Μήπως έχει κάποιο "λάκκο η φάβα" ;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Γιατί να μπεις στη λογική του σπασμένογ gps program όταν με 20 ευρώ το έχεις πλήρες ελληνικό το route 66? Κρίμα δεν είναι να κλέβουμε την δουλειά των άλλων? Άλλωστε η τιμή της συσκευής δεν είναι τόσο ψηλή ώστε ΣΥΣΚΕΥΗ+GPS να βγαίνει ακριβά!

Είναι κρίμα να σκεφτόμαστε σαν λαός μόνο τα σπασμένα γιατί όλα τα μαγαζάκια είναι γεμάτα από έλληνες....

Από τη μία ναι,

από την άλλη, κάποιος μπορεί να μην το θέλει μόνο για Ελλάδα ...

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Αν διαβάσεις τα μυνήματα παραπάνω και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα πάντως, στέλνω και παίρνω κανονικά mms.

Μεχρι τωρα εχει βγει το route66 και αναμενονται sygic & n-drive κανενα απο τα αυτα δεν ειναι δωρεαν

Υπάρχει το google maps που είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται σύνδεση ίντερνετ. Επίσης το route66 που έχει μέσα είναι δωρεάν για 30 ημέρες και μπορείς να το αγοράσεις ουσιαστικά με 30-50€.

Καταρχήν έχεις βάλει το beta parlingo; Γιατί το δικό του δεν έχει ακόμη msn(φαντάζομαι για το msn το θέλεις;). Κάνε τα 3 βήματα που γράφω εδώ για να βάλεις τη beta του palringo. Αφού το βάλεις, θα πρέπει να κάνεις palringo account(μπορείς μέσα από το palringo) και μετά αφού μπεις στο palringo, μπορείς να προσθέσεις msn account μέσα από αυτό. Εκεί θα δώσεις τα msn login στοιχεία σου και θα έχεις κανονικά msn μετά.

Υπόψην ότι σε περίπτωση firmware ugprade, σου ξαναβάζει το αρχικό palringo το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει αποκτήσει msn νομίζω(άρα θα πρέπει να ξανακατεβάσεις τη beta).

Καταρχήν τι θέλεις να κάνεις; Εάν θέλεις να βλέπεις πράγματα από το pc στο κινητό, τότε θα πρέπει να βάλεις κάποιο dlna πρόγραμμα στο pc όπως πχ το samsung pc share manager και από εκεί να ορίσεις τι θέλεις να βλέπεις(πχ τον folder με τις ταινίες/μουσικές/κλπ) και να δώσεις άδεια στο κινητό σου για να το βλέπει(μέσα από το pc share manager).

Επίσης εγώ που έχω samsung τηλεόραση με wifi που υποστηρίζει dlna, μπορώ με 1 κλικ να στέλνω ότι βίντεο/φωτογραφία/μουσική θέλω να παίξει στη τηλεόραση από το κινητό χωρίς καμία ρύθμιση. Φαντάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλες τηλεοράσεις που έχουν dlna μέσω wifi/ethernet. Εάν δεν έχει dlna η τηλεόρασή σου, τότε φαντάζομαι ότι μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα συνδέοντας ένα pc με τη τηλεόραση και βάζοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για αυτό αλλά δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω τι πρόγραμμα να σου προτείνω. Γενικά googlαρε, δεν είναι τόσο δύσκολο.

το pc share manager το κατευασα το ενγκατεστησα , εδωσα τους συνγεκριμενους φακελουσ που φενοντε στην φοτο που παραθετο free.

παρολα αφτα το κινιτο , βλεπει μονον τον υπολογιστη, τι ?? αλλο πρεπει να κανο στο pc share manager, μπορεις σε παρακαλο με φοτοσ να μου δειξης ??

το dlna τι ειναι ??? υπαρχει μεσα στο pc share manage ??

καλησπερα,παιρνει καποιο χαρτη σπασμενο,επειδη με ενδιαφερει...αμμεσα?
android or ios or wm......who cares.....???

καλησπερα,παιρνει καποιο χαρτη σπασμενο,επειδη με ενδιαφερει...αμμεσα?

Τι να τον κάνεις το χάρτη αφού μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις 3 πόστ πιο πίσω..

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Από τη μία ναι,

από την άλλη, κάποιος μπορεί να μην το θέλει μόνο για Ελλάδα ...

και από την άλλη ας το πάρει για εκεί που το θέλει. Αν πάς μια φορά εξωτερικό η τιμή για ένα μήνα είναι πάλι πολύ μικρή. Τώρα αν είσαι συχνός ταξιδιώτης τα 50 ευρώ που θέλει η πλήρη έκδοση για να έχεις navigation δεν σε μάραν...

Ας επιχειρήσουμε...

το pc share manager το κατευασα το ενγκατεστησα , εδωσα τους συνγεκριμενους φακελουσ που φενοντε στην φοτο που παραθετο free.

παρολα αφτα το κινιτο , βλεπει μονον τον υπολογιστη, τι ?? αλλο πρεπει να κανο στο pc share manager, μπορεις σε παρακαλο με φοτοσ να μου δειξης ??

το dlna τι ειναι ??? υπαρχει μεσα στο pc share manage ??

Τελικα καταφερα με το pc share manager, να ωλεπο αρχεια του υπολογιστη στο κινιτο,

τορα πως βλεπω απο το κινιτο στιν τβ ??? εχω μια παλια μπαυλο grundig ξ οποια εινε συνδεμενη με δορυφορικο δεκτη, με τον δεκτη εχο τοπικο δικτιο , αλλα με τιν τβ !!!???

καποια λυση ??? επισησ η τβ πρεπει να βρισκετε στο καναλι AV ?? οστε να εμφανιστουνε αφτα που θελεισ απο το κινιτο ,?? η δεν πειραζεαφτο ?? κε μπορουμε λογο χαρη να το εχουμε σε ενα οποιο διποτε καναλι που πεζει το προγραμα του ??????