spideynr Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 woudoulis το πηρα απο Play247.com μιας και τα ευρωπουλα ηταν 50 ευρω λιγοτερα απο τα υπολοιπα μαγαζια κινητης,τα ελληνικα ηταν περασμενα μεσα απο την μαμα του , το μονο διαφορετικο απο τους υπολοιπους ηταν οτι εμενα ειχε και μια μνημη μεσα με περασμενους καποιους απο τους χαρτες του route66 αυστραλιας και κατι ακομα , απο κει και περα δεν ξερω , ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις Φιλε πανο, 1) Κατι ο οποιο γραφει και σε ενα αρθρο του myphone εδω , οι μπαταριες δεν χρειαζονται παραπανω φορτιση απο οτι σου δειχνουν οτι θελουν.Αυτα περι "να το αφησω ολη νυχτα να φορτιζει" δεν δινει τιποτα στο κινητο.Επισης το κινητο για λογους τεστινγκ συνηθως ερχεται με την μπαταρια του φορτισμενη (οχι πληρως) ωστε να μπορεις να κανεις αμεσο ελεγχο με την αγορα, για τυχον προβληματα.Την μπαταρια θα την βαλεις , θα ανοιξεις το κινητο , θα το αποφορτισεις τελειως, και μετα θα το φορτισεις.θελει 3-4 φορτισεις περιπου για να στρωσει η μπαταρια του 2) για αυτο θα σου απαντησει καποιος αλλος 3) Η οθονη εχει μια πολυ καλη προστασια απεναντι στις γρατζουνιες και εγω προσωπικα δεν θα συστηνα την αγορα μεμβρανης.Μπορεις να πας στο Youtube Να δεις ενα βιντεο που εχουν ποσταρει και κατι παιδια πιο πισω , γραψε scratch test samsung wave, και δες το πρωτο που θα σου εμφανισει 4) οι αναβαθμισεις ειναι για την καλυτερη λειτουργια του κινητου , αλλα δεν ειναι και απαραιτητες, αν θες τις κανεις.Το αν θα εχεις προβλημα η οχι ...ειδωμεν 5) Ως προς το wifi , ανοιχτο χωρις προβλημα, εμενα οσο ημουν σε wifi τραβαγε μονο απο κει και οχι απο 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα απόκτησα το samsung wave.Μόλις το έβαλα να φορτίζει εχω καποιες αποριες και αν μπορεί κάποιος να με βοηθησει. 1) ποσες ωρες θελει πρωτη φόρτισή για καλύτερη απόδοση? 2) εχετε βρει θηκη για το κινητο? και που? 3) γρατζουνιεται η οθονη? εχει δικη του μεμβρανη επανω η πρεπει να βαλω εγω? 4) επειδη βλεπω τις συνεχεια post για αναβαθμισεις.πρεπει να του κανω οπωσδηποτε μολις το πηρα? και γιατι? 5) μου ειπαν στην vodafone να μην μπω στο wi-fi εαν δεν κανω καποια ρυθμιση που θα μου πουν απο την samsung γιατι εαν μπω θα χρεωνομαι.τι ειναι αυτο? συγνωμη εαν σας κουρασα. πιστευω να με βοηθησει καποιος ευχαριστω πολυ 1)ΜΕΓΙΑ !!!!!! κι εγώ σήμερα το πήρα και θα το αφήσω 10-12 ώρες όσο μου είπαν και όσο διάβασα στο ίντερνετ 2)Η οθόνη λένε ότι δεν γρατσουνιέται εύκολα αλλά οκ μην το δοκιμάσουμε κι όλας lol H oθόνη είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και το υλικό είναι τζάμι , γυαλί , δεν είναι πλαστικό ,πράγμα που το κάνει ακόμα καλύτερο . 3)Η μεμβράνη που έχει πάνω η δική του έχει και ζωγραφιές πάνω οπότε αναγκαστικά την βγάζεις ,δεν είχε η δική σου ? 4)Σε αυτό δεν ξέρω να σου πω αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να πέσουμε με τα μούτρα στα ψαξίματα .Εγώ πάντως δεν θα κάνω Update αν δω ότι είναι μια χαρά ,τουλάχιστον όχι ακόμα 5) Δεν πρέπει να σου είπαν wifi .Το wifi δεν σε χρεώνει .Το 3G ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !!!!!!!!!! μη σου πω να το απενεργοποιήσεις κι όλας γιατί μπορεί να χρεωθείς 3G σύνδεση κατά λάθος .Το wifi θα δουλέψει μόνο αν στο χώρο που βρίσκεσαι υπάρχει ασύρματη σύνδεση για το ίντερνετ και θα μπεις ΔΩΡΕΑΝ ! δεν θα πληρώσεις δηλαδή κάτι .Οπότε μπορείς μέσα από το σπίτι σου ή από μια καφετέρια κτλπ να μπεις κανονικά δωρεάν στο ίντερνετ .Αν όμως μπεις με το 3G θα πληρώσεις και θα πληρώσεις και πολλά αν δεν έχεις κάποιο πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Τι να ξεχαστει χειροτερα θα γινει αφου χανουμε :P ισα ισα καλυτερα που χανουμε... για να ξεχαστει κανεις απο κατι αλλο εννοω. μη μασατε ομως και τον αγωνα τον εχουμε και την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 woudoulis το πηρα απο Play247.com μιας και τα ευρωπουλα ηταν 50 ευρω λιγοτερα απο τα υπολοιπα μαγαζια Eμ είδες ? τελικά καμμιά φορά για 50 ευρώ λιγότερο μπορεί μετά να παιδευτείς λίγο παραπάνω .Πχ τσέκαρε αν έχει μέσα Ελληνικούς χαρακτήρες 1) Κατι ο οποιο γραφει και σε ενα αρθρο του myphone εδω , οι μπαταριες δεν χρειαζονται παραπανω φορτιση απο οτι σου δειχνουν οτι θελουν.Αυτα περι "να το αφησω ολη νυχτα να φορτιζει" δεν δινει τιποτα στο κινητο Διαφωνώ ,άλλωστε ακόμα κι αν είναι έτσι δεν θα πάθει τίποτα αν το φορτίσει 10 ώρες την πρώτη φορά , αν όμως ΔΕΝ είναι έτσι ,τότε θα την πατήσει Αρα γιατί να το ρισκάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα απόκτησα το samsung wave.Μόλις το έβαλα να φορτίζει εχω καποιες αποριες και αν μπορεί κάποιος να με βοηθησει. 1) ποσες ωρες θελει πρωτη φόρτισή για καλύτερη απόδοση? 2) εχετε βρει θηκη για το κινητο? και που? 3) γρατζουνιεται η οθονη? εχει δικη του μεμβρανη επανω η πρεπει να βαλω εγω? 4) επειδη βλεπω τις συνεχεια post για αναβαθμισεις.πρεπει να του κανω οπωσδηποτε μολις το πηρα? και γιατι? 5) μου ειπαν στην vodafone να μην μπω στο wi-fi εαν δεν κανω καποια ρυθμιση που θα μου πουν απο την samsung γιατι εαν μπω θα χρεωνομαι.τι ειναι αυτο? συγνωμη εαν σας κουρασα. πιστευω να με βοηθησει καποιος ευχαριστω πολυ 1) Θα το ανοιξεις, θα παιξεις μεχρι να τελειωσει η μπαταρια και μετα θα το φορτισεις μεχρι να σου βγαλει οτι φορτιστηκε, γυρω στο 3ωρο θελει. 3) Η οθονη του ειναι αντιχαρακτικη, εγω προσωπικα δεν θα βαλω τιποτα. 4) Τι να σου πω, εγω τις κανω και δεν εχω προβληματα μεχρι τωρα. Your choice! 5) Ακομα ενας αμπαλος υπαλληλος την πεταξε. Μπες αφοβα με wifi δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Delete me! Edited September 3, 2010 by le_bron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δεν ειχα κανενα προβλημα με τα ελληνικα στο κινητο ηταν σεταρισμενο μια χαρα , και μου εκανε και Update μολις ειχα μπει στο app store στο JF7 απο τοτε δεν το αφηνε το keis Να κανει αλλη.Ως προς την μπαταρια,το κινητο δεν παθαινει τιποτα ειτε το αφησεις ειτε οχι.Τι να παθει?Να χασει κυκλο φορτισης?Δεν ισχυει κατι τετοιο και δεν το χρειαζεται.Οταν το κινητο φορτιζει πληρως , και δεν χρησιμοποιειται καθολου τοτε πολυ απλα σταματαει να φορτιζει η μπαταρια.Ποιος ο λογος τοτε.Τσαμπα ρευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 :lol: Μια θηκη δωρο(like iphone 4):D ΜΕ Συνδεδεμένη την συσκευή στον υπολογιστή και το kies σε λειτουργία 1 - Ανοίξτε το Windows Registry (έναρξη->εκτέλεση->regedit) 1.1-Βρείτε το "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Samsung \ Kies \ DeviceDB \ * 1 * Δοκιμάστε πιθανά τους αριθμούς 0, 1,2,3 αν έχετε βάλει πολλές φορές το Kies. 1.2-εκεί πρέπει να βρουμε και να πειράξουμε τα ακόλουθα HIDSWVER: ProductCode: SoftwareRevision: θέτωντας τις εξής τιμές HIDSWVER: S8500XXJEE/S8500OXCJEC ProductCode: GT-S8500 SoftwareRevision: S8500XXJEE/S8500OXCJEC Έπειτα στο kies πηγαίνετε να κάνετε αναβάθμιση! Προσοχη ομως! Εγω δοκιμασα να αλλαξω τον αριθμο 1 και δε μου δουλεψε. Επομενως καλο ειναι να αλλαξεις σε ολες τις τιμες τα HIDSWVER: ProductCode: SoftwareRevision:. Ολα αυτα θα τα κανεις με το καλωδιο συνδεδεμενο και μετα θα βαλεις το keys κατευεθειαν να σου βρει την αναβαθμιση. ΑΝ αποσυνδεσεις το καλωδιο η κλεισεις το regedit οι τιμες χανονται... Περιμενω τη θηκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Τσαμπα ρευμα. Kαι ρισκάρεις λίγο "τσάμπα ρεύμα" από το να το φορτίσεις μια φορά 10 ώρες απλά για να είσαι καλυμένος στην περίπτωση που πρέπει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Eμ είδες ? τελικά καμμιά φορά για 50 ευρώ λιγότερο μπορεί μετά να παιδευτείς λίγο παραπάνω .Πχ τσέκαρε αν έχει μέσα Ελληνικούς χαρακτήρες Διαφωνώ ,άλλωστε ακόμα κι αν είναι έτσι δεν θα πάθει τίποτα αν το φορτίσει 10 ώρες την πρώτη φορά , αν όμως ΔΕΝ είναι έτσι ,τότε θα την πατήσει Αρα γιατί να το ρισκάρεις οι μπαταριες εχουν προβλημα αν βρισκονται διαρκως υπο φορτιση. ειδικα αν την αφηνεις συνδεμενη με το φορτιστη 12 και ωρες. ουτε 3-4 φορτισεις εκφορτισεις θελει ουτε τιποτα. την χρησιμοποιεις μεχρι να αδειασει εντελως και μετα απλα φορτιζεις κανονικα. απλως φροντιζεις να μην φορτιζεις με σχετοκα γεματη μπαταρια και συχνα πυκνα μια πληρη αποφορτιση σιγουρα. η φορτιση αποτελει αιτια θανατου της μπαταριας και οχι η αποφορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 What he said ^ με μερικες διαφορες μονο, οτι η αποφορτιση δεν αποτελει αιτια "θανατου" αλλα αν δεν γινεται παντα και οχι τελειως τοτε προκαλει μειωση ισχυς οταν φυσικα γινεται επανηλιμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) οι μπαταριες εχουν προβλημα αν βρισκονται διαρκως υπο φορτιση. ειδικα αν την αφηνεις συνδεμενη με το φορτιστη 12 και ωρες. ουτε 3-4 φορτισεις εκφορτισεις θελει ουτε τιποτα. την χρησιμοποιεις μεχρι να αδειασει εντελως και μετα απλα φορτιζεις κανονικα. απλως φροντιζεις να μην φορτιζεις με σχετοκα γεματη μπαταρια και συχνα πυκνα μια πληρη αποφορτιση σιγουρα. η φορτιση αποτελει αιτια θανατου της μπαταριας και οχι η αποφορτιση Ισως είναι μια νοοτροπία παλιά που'χει μείνει από τα πρώτα κινητά ,δε ξέρω Αλλά από την άλλη έχω βρει διάφορα ποστ στο ίντερνετ από κάποιους που γκρινιάζουν ότι δεν τους κρατά πολύ η μπαταρία και από άλλους που λένε ότι τους κρατάει πολύ . Ενας που του κρατάει πολύ την είχε φορτίσει 12 ώρες είπε Αλλά οκ δε σου λέω 12 ,αλλά 10 , 8 ? Τι θα πάθει να την αφήσεις μια φορά , για πρώτη φορά , το βράδυ να φορτίζει ; Δεν λέω ότι έχεις άδικο απλά τουλάχιστον εγώ νιώθω πιο "ασφαλής" αν την πρώτη φορά την φορτίσω αρκετά Edited September 3, 2010 by woudoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 απλα προσπαθουμε να σου εξηγησουμε οτι δεν αλλαζει τιποτα.Αντιθετα αν το εχεις στην μπριζα και ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο τοτε ειναι που του κανεις και κακο γιατι οσο αποφορτιζεται φορτιζεται και δεν κανει καλο γενικοτερα.Τωρα για μια φορα τι να σου πω , απλα σου λεω οτι δεν αλλαζει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 απλα προσπαθουμε να σου εξηγησουμε οτι δεν αλλαζει τιποτα.Αντιθετα αν το εχεις στην μπριζα και ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο τοτε ειναι που του κανεις και κακο γιατι οσο αποφορτιζεται φορτιζεται και δεν κανει καλο γενικοτερα.Τωρα για μια φορα τι να σου πω , απλα σου λεω οτι δεν αλλαζει τιποτα. Σε άλλο φόρουμ σε ένα πρόχειρο ψάξιμο στο google βρήκα το παρακάτω Σε καθε σοβαρο μαγαζι σου αναφερουν οτι την πρωτη φορα θελει 8 ωρες κλειστο και 2-3 φορες πληρη αποφορτιση της μπαταριας και ξανα φορτιση κλειστο! Και γιατι 8 ωρες? Γιατι την πρωτη φορα φορτισης η μπαταρια λογω κατασκευης εχει την ταση να αποφορτιζεται γρηγοροτερα. Μετα απο κανενα διωρο αφου φορτισει θα παρατηρησετε οτι το κινητο αρχιζει παλι να φορτιζει. Αυτο θα συμβει αλλη μια φορα. Χονδρικα στο χρονικο οριο των 8 ωρων αναλογα με τον φορτιστη και το μεγεθος της μπαταριας. Απο κει και περα η μπαταρια θα διατηρει καποιο ποσοστο ενεργειας και δεν χρειαζεται να επαναληφθει η διαδικασια. Και σε συνολικο χρονο η μπαταρια θα κρατησει απο μηνα μεχρι και χρονο παραπανω. Ξεφύγαμε όμως απ'το θέμα μας που είναι το samsung και όχι η μπαταρίες γενικότερα και το φόρτισμά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskm900 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Ξερει καποιος να μου πει εαν η συσκευη μας εχει χαμηλο η υψηλο sar? Επισης το ασυρματο hands free εχει ακτινοβολια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 απλα προσπαθουμε να σου εξηγησουμε οτι δεν αλλαζει τιποτα.Αντιθετα αν το εχεις στην μπριζα και ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο τοτε ειναι που του κανεις και κακο γιατι οσο αποφορτιζεται φορτιζεται και δεν κανει καλο γενικοτερα.Τωρα για μια φορα τι να σου πω , απλα σου λεω οτι δεν αλλαζει τιποτα. αααα γεια σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Σε άλλο φόρουμ σε ένα πρόχειρο ψάξιμο στο google βρήκα το παρακάτω Σε καθε σοβαρο μαγαζι σου αναφερουν οτι την πρωτη φορα θελει 8 ωρες κλειστο και 2-3 φορες πληρη αποφορτιση της μπαταριας και ξανα φορτιση κλειστο! Και γιατι 8 ωρες? Γιατι την πρωτη φορα φορτισης η μπαταρια λογω κατασκευης εχει την ταση να αποφορτιζεται γρηγοροτερα. Μετα απο κανενα διωρο αφου φορτισει θα παρατηρησετε οτι το κινητο αρχιζει παλι να φορτιζει. Αυτο θα συμβει αλλη μια φορα. Χονδρικα στο χρονικο οριο των 8 ωρων αναλογα με τον φορτιστη και το μεγεθος της μπαταριας. Απο κει και περα η μπαταρια θα διατηρει καποιο ποσοστο ενεργειας και δεν χρειαζεται να επαναληφθει η διαδικασια. Και σε συνολικο χρονο η μπαταρια θα κρατησει απο μηνα μεχρι και χρονο παραπανω. Ξεφύγαμε όμως απ'το θέμα μας που είναι το samsung και όχι η μπαταρίες γενικότερα και το φόρτισμά τους ειναι αυτο που σου ελεγα πριν.Αστο να αποφορτιστει και μετα να ξαναφορτισει.Αυτο που επισης ειπα πριν οτι χρειαζεται 3-4 φορτισεις για να στρωσει η μπαταρια.Αυτο που λεει το παλικαρι που το βρηκες , οτι σε 8 ωρες φορτιζει μετα απο λιγο ξανα και ξανα ειναι μπουρδες και αμα το δεις φεξε μου.Και να μας πει και μας σε ποιο "σοβαρο" ελληνικο μαγαζι του το ειπαν να γελασω κ γω .Γιατι τους λες διαφορα και δεν ξερουν να σου απαντησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ΜΕ Συνδεδεμένη την συσκευή στον υπολογιστή και το kies σε λειτουργία 1 - Ανοίξτε το Windows Registry (έναρξη->εκτέλεση->regedit) 1.1-Βρείτε το "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Samsung \ Kies \ DeviceDB \ * 1 * Δοκιμάστε πιθανά τους αριθμούς 0, 1,2,3 αν έχετε βάλει πολλές φορές το Kies. 1.2-εκεί πρέπει να βρουμε και να πειράξουμε τα ακόλουθα HIDSWVER: ProductCode: SoftwareRevision: θέτωντας τις εξής τιμές HIDSWVER: S8500XXJEE/S8500OXCJEC ProductCode: GT-S8500 SoftwareRevision: S8500XXJEE/S8500OXCJEC Έπειτα στο kies πηγαίνετε να κάνετε αναβάθμιση! Προσοχη ομως! Εγω δοκιμασα να αλλαξω τον αριθμο 1 και δε μου δουλεψε. Επομενως καλο ειναι να αλλαξεις σε ολες τις τιμες τα HIDSWVER: ProductCode: SoftwareRevision:. Ολα αυτα θα τα κανεις με το καλωδιο συνδεδεμενο και μετα θα βαλεις το keys κατευεθειαν να σου βρει την αναβαθμιση. ΑΝ αποσυνδεσεις το καλωδιο η κλεισεις το regedit οι τιμες χανονται... Περιμενω τη θηκη! Λοιπον εκανα ακριβως οτι μ ειπες αλλα τιποτα!!!μ γραφει οτι δν ειναι δυνατη αυτη η ενημερωση!! ευχαριστω για την προσπαθεια!! τωρα πρεπει να τα αλλαξω παλι?να τα βαλω οπως ηταν?(αν κ δν θυμαμαι) Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Λοιπον εκανα ακριβως οτι μ ειπες αλλα τιποτα!!!μ γραφει οτι δν ειναι δυνατη αυτη η ενημερωση!! ευχαριστω για την προσπαθεια!! τωρα πρεπει να τα αλλαξω παλι?να τα βαλω οπως ηταν?(αν κ δν θυμαμαι) σου ειπα, δες τη μπαλα... να τα βαλεις με τον santos και οχι με την samsung να και το γκολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 σου ειπα, δες τη μπαλα... να τα βαλεις με τον santos και οχι με την samsung να και το γκολ ρε τον Σαλπιγγιδη....:wacko: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Φίλε woudoulis, τα υπόλοιπα παιδιά έχουν δίκιο. Αυτό που λες έχει ξεμείνει από τις μπαταρίες Νικελίου που είχαν τα κινητά πριν από κάτι αιώνες. Απλά το αναμασάνε οι ιδιοφυΐες των ελληνικών μαγαζιών, γιατί φυσικά τα μοσχάρια που τους διοικούν δεν έχουν φροντίσει να τους ενημερώσουν με τα καινούργια δεδομένα. Στην πραγματικότητα τα σημερινά κινητά δεν χρειάζονται τπτ παραπάνω από απλή λογική χρήσης της μπαταρίας. Η μπαταρία πρέπει να φορτίζεται και να εκφορτίζεται σε πλήρεις κύκλους για να έχει την βέλτιστη δυνατή διάρκεια και ευδόκιμο ζωής. Με πολύ απλά λόγια, ούτε παραπάνω φορτίσεις, ούτε τπτ. Το παίρνεις, το χρησιμοποιείς, όταν σου γράψει το γνωστό μήνυμα στα αραβικά, το "χαμήλ μπατάρ!", το φορτίζεις πλήρως και έπειτα πάλι το χρησιμοποιείς, και φτου και απ' την αρχή. Άρα με δύο λόγια, όσο το δυνατόν πλήρης εκφόρτιση και μετά πλήρης απαναφόρτιση. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνεις. Όχι ότι θα χαλάσει η μπαταρία ή το κινητό αν π.χ., το φορτίσεις 45 ώρες στην αρχή, ή μια μέρα το φορτίσεις στο 70% γιατί δεν έχεις χρόνο... Απλά κάθε μη πλήρης κύκλος αφαιρεί και λίγο από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου. Φασούλι το φασούλι... μαμιέται ο Δίας στο τέλος... Άσε που σπαταλάς και ρεύμα άδικα αν το φορτίζεις παραπάνω και σαν οικολόγος πρέπει να στην πω! Ντροπή σου!! ;p Α! και σε περίπτωση που δεν πιστεύεις εμάς, ρίξε μια ματιά στην Wikipedia.... Edited September 3, 2010 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) προβλημα... μετα απο πολες προσπαθειες με το mult... το τηλεφ.. απλα επανεKINEI συνεχως. ανοιγει βλεπεις την αρχικη οθονη και σβηνει και παλι απο την αρχη. εβαλα την JH3, την JH1 αλλα τιποτα. βοηθεια ....Καμια βοηθεια ρε παιδια ειναι η δευτερη μερα που παλευω.... Edited September 4, 2010 by spirosbakos Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskm900 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Ξερει καποιος να μου πει εαν η συσκευη μας εχει χαμηλο η υψηλο sar? Επισης το ασυρματο hands free εχει ακτινοβολια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Λοιπον εκανα ακριβως οτι μ ειπες αλλα τιποτα!!!μ γραφει οτι δν ειναι δυνατη αυτη η ενημερωση!! ευχαριστω για την προσπαθεια!! τωρα πρεπει να τα αλλαξω παλι?να τα βαλω οπως ηταν?(αν κ δν θυμαμαι) Αλλαξες τις τιμες σε ολα (123456) και αμεσως χωρις να βγαλεις το καλωδιο και να κλεισεις το regedit δοκιμασες το keys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Αλλαξες τις τιμες σε ολα (123456) και αμεσως χωρις να βγαλεις το καλωδιο και να κλεισεις το regedit δοκιμασες το keys? ναι ακριβως οπως εγραφες lebron. τισ 3 αυτες ρυθμισεις τις βρηκα μονο στο 3 ομως!σε κανενα αλλο! δεν πειραζει θα περιμενω να ξεμουλαρωσει το κινητο η το kies...:lol: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts