GUZGUN Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 **Ασχετο με τα πιο πάνω**: Κατάφερε κανένας να κάνει αναβάθμιση το Kies?Εμένα μου λέει συνέχεια επανάληψη και κατεβάζει κατεβάζει και πάλι μου λέει επανάληψη ή τερματισμός και τίποτα....Υπάρχει κανέναν λινκ να κατεβάσουμε την καινούρια έκδοση?? Και εγώ προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση αλλά κατέβαζε υπερβολικά αργά μέχρι που κολλούσε. Κατέβασε το από εδώ http://www.samsungapps.com/about/onPc.as Τρέξε το ΚΙΕS_WIN και θα σου πει να απεγκαταστήσει πρώτα την προηγούμενη έκδοση. Του λες Οκ. Αν σου πει να σβήσει ή να κρατήσει τις παλιότερες ρυθμίσεις σου, τις κρατάς ή τις σβήνεις ανάλογα με τι θες. Μετά το ξανακάνεις εγκατάσταση το οποίο θα σου πάρει κανά 10λεπτο και όλα καλά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipshop1 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σας, είμαι νέος στο forum σας, και επειδή ίσως δεν έχω καταλάβει καλά, θέλω σας παρακαλώ να μου δώσετε μία βοήθεια. Αγόρασα το WAVE από Λουξεμβούργο διότι το βρήκα σε καλή τιμή 330 ευρώ αλλά ενώ έχει αρκετές γλώσσες, δυστυχώς Ελληνικά όχι. Πως θα μπορούσα να βάλω και Ελληνικά, μενού ή πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σας, είμαι νέος στο forum σας, και επειδή ίσως δεν έχω καταλάβει καλά, θέλω σας παρακαλώ να μου δώσετε μία βοήθεια. Αγόρασα το WAVE από Λουξεμβούργο διότι το βρήκα σε καλή τιμή 330 ευρώ αλλά ενώ έχει αρκετές γλώσσες, δυστυχώς Ελληνικά όχι. Πως θα μπορούσα να βάλω και Ελληνικά, μενού ή πληκτρολόγιο; θα έδινες 340,00 και θα το έπαιρνες με ελληνικά από Ελλάδα. Αν ψάχνεις στις προηγούμενες 10 σελίδες θα βρεις κάποιο τρόπο που έχει βρει ένας φίλος για αλλαγή σε Ελληνικά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καλημέρα σε όλους! Επειδή πήρα και εγώ από Αγγλία το κινητό μου, μπορώ απλά να πάω στην Samsung και να μου το κάνουνε debrand και να περάσουνε τα ελληνικά δωρεάν? και κάτι τελευταίο επειδή μένω αθήνα.... που μπορώ να βρω αντιπροσωπείες samsung ? ευχαριστώ!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καλημέρα σε όλους! Επειδή πήρα και εγώ από Αγγλία το κινητό μου, μπορώ απλά να πάω στην Samsung και να μου το κάνουνε debrand και να περάσουνε τα ελληνικά δωρεάν? και κάτι τελευταίο επειδή μένω αθήνα.... που μπορώ να βρω αντιπροσωπείες samsung ? ευχαριστώ!!!!!!!!!!! να στο κάνει αυτό η Samsung και δωρεάν? λίγο χλωμό το βλέπω, αλλά αν το κάνει τότε δεν χρειάζονται να παιδεύονται όλοι εδώ μέσα με φλασαρίσματα και ιστορίες. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) H samsung το κάνει δωρεάν ναι . Το πρόβλημα είναι πως παίρνει 1 εβδομάδα να γίνει η διαδικασία και μένεις χωρίς τηλέφωνο Edited August 3, 2010 by Tna Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ε τότε διαλέγετε, 1 βδομάδα ή φλασάρισμα από μόνοι σας ή αγορά από Ελλάδα με ελληνικό μενού. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpf Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 paidia kalispera parola pou ekana anavathimisi logismikou tous ipotitlous tous vgazei sta kinezika ti ftaiei?ti ipotitlous ipostirizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Στην Αθήνα καμιά αντιπροσωπεία επειδή μένω Μαρούσι ....έχει δει κανείς? Ας περιμένω καλύτερα μια εβδομάδα παρά να το κάψω το κινητάκι μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 paidia kalispera parola pou ekana anavathimisi logismikou tous ipotitlous tous vgazei sta kinezika ti ftaiei?ti ipotitlous ipostirizei? Αν έβαλες την τελευταία έκδοση, θα έπρεπε να παίζουν μια χαρά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 **Ασχετο με τα πιο πάνω**: Κατάφερε κανένας να κάνει αναβάθμιση το Kies?Εμένα μου λέει συνέχεια επανάληψη και κατεβάζει κατεβάζει και πάλι μου λέει επανάληψη ή τερματισμός και τίποτα....Υπάρχει κανέναν λινκ να κατεβάσουμε την καινούρια έκδοση?? Μήπως το kies την άκουσε λιγάκι; Αν υπήρχε θέμα το οτί είναι αγγλία λογικά κάτι θα έπρεπε να σου έλεγε,ή μάλλον το πιο πιθανό δεν θα σε άφηνε να ξεκινήσεις το κατέβασμα καν.. Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpf Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 evala tin teleutaia ekdisi kai parola auta ta vgazei kiniezika thelo na rotiso an ksereis kaneis ti morfi ipotitlous ipostirizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 evala tin teleutaia ekdisi kai parola auta ta vgazei kiniezika thelo na rotiso an ksereis kaneis ti morfi ipotitlous ipostirizei? srt σίγουρα. Δοκιμασμένο Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 χερετο την παρεα, δηλαδη απο οτι καταλαωα, μιασ κε εψθ δεν ιμαι απο αθηνα, αλλα απο επαρχεια, Μαλλον ΔΕΝ ΘΑ βρω κανενανε , να μου το αλακσει , !! Οποτε ???? παω γεια φλασαρισμα , απο μονος μου , και ο θεος να βαλει το χερι του !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Για service points εδώ http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 και κατι ακομα, εαν λεμε κατευασο το τελεφτεο FM to germaniko, meta ti tha prepei na kano oste na exo ke ellhnika , pio arxeio einai afto pou alazeis thn glosa ????? thelo na po as poume geia paradeigma , oti exo sto pc mou tora afthn edo thn version S8500XXJF7 alla eimai sigouros oti den exei ellhnika mesa, opote ti kano ??? pio arxeio ine afto ?? kai pou tha to vro , oste na to valo mesa , na exo ellhnika ????? thanks geia kathe apanthsh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Για service points εδώ http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION ευχαριστω γεια την σελιδα, αλλα αμα δεν εισαι απο αθηνα / θεσσαλονικη , ειναι αχρηστο ,!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 είμαι από γιαννενα και το έχει κανονικά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εγω απο δραμα/καβαλα, και δεν εχει τιποτα, οποτε παο θεσσαλονικη , η το βγαζω τα ματια του μοναχος μου , :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εγω απο δραμα/καβαλα, και δεν εχει τιποτα, οποτε παο θεσσαλονικη , η το βγαζω τα ματια του μοναχος μου , :lol: Υπάρχει στην Κομοτηνή επισκευαστικό κέντρο της samsung,αν θες πήγαινε κ εκεί,πιο κοντά είναι... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Υπάρχει στην Κομοτηνή επισκευαστικό κέντρο της samsung,αν θες πήγαινε κ εκεί,πιο κοντά είναι... πρωτημαο να παω θεσσαλονικη, θα φτασο πιο γρηγορα, θα πιω και εναν καφε στην αριστοτελους, και θα αποφηγο της εμπολεμες ζωνες.:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 κατι αλο τορα, εχω βει , ενα παιχνιδη , μαλλον το τοταλ φυτποολ , εινε κοντα στα 20/25 μβ. κανωνικα ειναι επι χρημαση, δεν ξερο εαν δουλεπσει σε μενα, το θεμα ειναι οτι δεν κσερο πως να το ενγγαταστησο, εχει κανενας καμια ιδεα, ????? ειναι 2 αρχεια, τα περασα στην καρτα μνημης, αλλα μου βγαζει οτι δεν υποστιριυει αφτο το τυπο αρχειου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 κατι αλο τορα, εχω βει , ενα παιχνιδη , μαλλον το τοταλ φυτποολ , εινε κοντα στα 20/25 μβ. κανωνικα ειναι επι χρημαση, δεν ξερο εαν δουλεπσει σε μενα, το θεμα ειναι οτι δεν κσερο πως να το ενγγαταστησο, εχει κανενας καμια ιδεα, ????? ειναι 2 αρχεια, τα περασα στην καρτα μνημης, αλλα μου βγαζει οτι δεν υποστιριυει αφτο το τυπο αρχειου, τι τύπος είναι τα αρχεία? Αν σου λέει ότι δεν τα υποστηρίζει τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 γνωριζει κάποιος εαν λειτουργει η υπηρεσια WIND 2inOne στο κινητο ??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) κατι αλο τορα, εχω βει , ενα παιχνιδη , μαλλον το τοταλ φυτποολ , εινε κοντα στα 20/25 μβ. κανωνικα ειναι επι χρημαση, δεν ξερο εαν δουλεπσει σε μενα, το θεμα ειναι οτι δεν κσερο πως να το ενγγαταστησο, εχει κανενας καμια ιδεα, ????? ειναι 2 αρχεια, τα περασα στην καρτα μνημης, αλλα μου βγαζει οτι δεν υποστιριυει αφτο το τυπο αρχειου, Αν ειναι paid δεν θα δουλεψει σε σενα. Αν ειναι εφαρμογη με καταληξη .app τοτε ο μονος τροπος να το εγκαταστησεις ειναι μεσω KIES. Βαζεις τα αρχεια στο documents-Samsung-KIES-Applications και τα κανεις install μεσα απο το KIES. Αλλα ακομα δεν εχει βρεθει τροπος να τρεχεις paid apps σε αλλα κινητα. Edited August 3, 2010 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts