Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

**Ασχετο με τα πιο πάνω**:

Κατάφερε κανένας να κάνει αναβάθμιση το Kies?Εμένα μου λέει συνέχεια επανάληψη και κατεβάζει κατεβάζει και πάλι μου λέει επανάληψη ή τερματισμός και τίποτα....Υπάρχει κανέναν λινκ να κατεβάσουμε την καινούρια έκδοση??

Και εγώ προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση αλλά κατέβαζε υπερβολικά αργά μέχρι που κολλούσε.

Κατέβασε το από εδώ

http://www.samsungapps.com/about/onPc.as

Τρέξε το ΚΙΕS_WIN και θα σου πει να απεγκαταστήσει πρώτα την προηγούμενη έκδοση. Του λες Οκ. Αν σου πει να σβήσει ή να κρατήσει τις παλιότερες ρυθμίσεις σου, τις κρατάς ή τις σβήνεις ανάλογα με τι θες. Μετά το ξανακάνεις εγκατάσταση το οποίο θα σου πάρει κανά 10λεπτο και όλα καλά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας, είμαι νέος στο forum σας, και επειδή ίσως δεν έχω καταλάβει καλά, θέλω σας παρακαλώ να μου δώσετε μία βοήθεια. Αγόρασα το WAVE από Λουξεμβούργο διότι το βρήκα σε καλή τιμή 330 ευρώ αλλά ενώ έχει αρκετές γλώσσες, δυστυχώς Ελληνικά όχι. Πως θα μπορούσα να βάλω και Ελληνικά, μενού ή πληκτρολόγιο;

Καλημέρα σας, είμαι νέος στο forum σας, και επειδή ίσως δεν έχω καταλάβει καλά, θέλω σας παρακαλώ να μου δώσετε μία βοήθεια. Αγόρασα το WAVE από Λουξεμβούργο διότι το βρήκα σε καλή τιμή 330 ευρώ αλλά ενώ έχει αρκετές γλώσσες, δυστυχώς Ελληνικά όχι. Πως θα μπορούσα να βάλω και Ελληνικά, μενού ή πληκτρολόγιο;

θα έδινες 340,00 και θα το έπαιρνες με ελληνικά από Ελλάδα. Αν ψάχνεις στις προηγούμενες 10 σελίδες θα βρεις κάποιο τρόπο που έχει βρει ένας φίλος για αλλαγή σε Ελληνικά.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

καλημέρα σε όλους! Επειδή πήρα και εγώ από Αγγλία το κινητό μου, μπορώ απλά να πάω στην Samsung και να μου το κάνουνε debrand και να περάσουνε τα ελληνικά δωρεάν?

και κάτι τελευταίο επειδή μένω αθήνα.... που μπορώ να βρω αντιπροσωπείες samsung ?

ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

καλημέρα σε όλους! Επειδή πήρα και εγώ από Αγγλία το κινητό μου, μπορώ απλά να πάω στην Samsung και να μου το κάνουνε debrand και να περάσουνε τα ελληνικά δωρεάν?

και κάτι τελευταίο επειδή μένω αθήνα.... που μπορώ να βρω αντιπροσωπείες samsung ?

ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

να στο κάνει αυτό η Samsung και δωρεάν? λίγο χλωμό το βλέπω, αλλά αν το κάνει τότε δεν χρειάζονται να παιδεύονται όλοι εδώ μέσα με φλασαρίσματα και ιστορίες.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

H samsung το κάνει δωρεάν ναι . Το πρόβλημα είναι πως παίρνει 1 εβδομάδα να γίνει η διαδικασία και μένεις χωρίς τηλέφωνο Edited by Tna
Ας επιχειρήσουμε...

Ε τότε διαλέγετε, 1 βδομάδα ή φλασάρισμα από μόνοι σας ή αγορά από Ελλάδα με ελληνικό μενού.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Στην Αθήνα καμιά αντιπροσωπεία επειδή μένω Μαρούσι ....έχει δει κανείς?

Ας περιμένω καλύτερα μια εβδομάδα παρά να το κάψω το κινητάκι μου!

paidia kalispera parola pou ekana anavathimisi logismikou tous ipotitlous tous vgazei sta kinezika ti ftaiei?ti ipotitlous ipostirizei?

Αν έβαλες την τελευταία έκδοση, θα έπρεπε να παίζουν μια χαρά.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

**Ασχετο με τα πιο πάνω**:

Κατάφερε κανένας να κάνει αναβάθμιση το Kies?Εμένα μου λέει συνέχεια επανάληψη και κατεβάζει κατεβάζει και πάλι μου λέει επανάληψη ή τερματισμός και τίποτα....Υπάρχει κανέναν λινκ να κατεβάσουμε την καινούρια έκδοση??

Μήπως το kies την άκουσε λιγάκι;

Αν υπήρχε θέμα το οτί είναι αγγλία λογικά κάτι θα έπρεπε να σου έλεγε,ή μάλλον το πιο πιθανό δεν θα σε άφηνε να ξεκινήσεις το κατέβασμα καν..

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

evala tin teleutaia ekdisi kai parola auta ta vgazei kiniezika thelo na rotiso an ksereis kaneis ti morfi ipotitlous ipostirizei?

srt σίγουρα. Δοκιμασμένο

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

χερετο την παρεα,

δηλαδη απο οτι καταλαωα, μιασ κε εψθ δεν ιμαι απο αθηνα, αλλα απο επαρχεια, Μαλλον ΔΕΝ ΘΑ βρω κανενανε , να μου το αλακσει , !! Οποτε ????

παω γεια φλασαρισμα , απο μονος μου , και ο θεος να βαλει το χερι του !!!!!!

και κατι ακομα,

εαν λεμε κατευασο το τελεφτεο FM to germaniko, meta ti tha prepei na kano oste na exo ke ellhnika ,

pio arxeio einai afto pou alazeis thn glosa ?????

thelo na po as poume geia paradeigma , oti exo sto pc mou tora afthn edo thn version S8500XXJF7 alla eimai sigouros oti den exei ellhnika mesa,

opote ti kano ??? pio arxeio ine afto ?? kai pou tha to vro , oste na to valo mesa , na exo ellhnika ?????

thanks geia kathe apanthsh

ευχαριστω γεια την σελιδα, αλλα αμα δεν εισαι απο αθηνα / θεσσαλονικη , ειναι αχρηστο ,!!!

εγω απο δραμα/καβαλα, και δεν εχει τιποτα, οποτε παο θεσσαλονικη , η το βγαζω τα ματια του μοναχος μου , :lol:

εγω απο δραμα/καβαλα, και δεν εχει τιποτα, οποτε παο θεσσαλονικη , η το βγαζω τα ματια του μοναχος μου , :lol:

Υπάρχει στην Κομοτηνή επισκευαστικό κέντρο της samsung,αν θες πήγαινε κ εκεί,πιο κοντά είναι...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Υπάρχει στην Κομοτηνή επισκευαστικό κέντρο της samsung,αν θες πήγαινε κ εκεί,πιο κοντά είναι...

πρωτημαο να παω θεσσαλονικη, θα φτασο πιο γρηγορα, θα πιω και εναν καφε στην αριστοτελους, και θα αποφηγο της εμπολεμες ζωνες.:lol::D

κατι αλο τορα,

εχω βει , ενα παιχνιδη , μαλλον το τοταλ φυτποολ , εινε κοντα στα 20/25 μβ.

κανωνικα ειναι επι χρημαση, δεν ξερο εαν δουλεπσει σε μενα,

το θεμα ειναι οτι δεν κσερο πως να το ενγγαταστησο,

εχει κανενας καμια ιδεα, ?????

ειναι 2 αρχεια, τα περασα στην καρτα μνημης, αλλα μου βγαζει οτι δεν υποστιριυει αφτο το τυπο αρχειου,

κατι αλο τορα,

ειναι 2 αρχεια, τα περασα στην καρτα μνημης, αλλα μου βγαζει οτι δεν υποστιριυει αφτο το τυπο αρχειου,

τι τύπος είναι τα αρχεία? Αν σου λέει ότι δεν τα υποστηρίζει τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

κατι αλο τορα,

Αν ειναι paid δεν θα δουλεψει σε σενα.

Αν ειναι εφαρμογη με καταληξη .app τοτε ο μονος τροπος να το εγκαταστησεις ειναι μεσω KIES. Βαζεις τα αρχεια στο documents-Samsung-KIES-Applications και τα κανεις install μεσα απο το KIES.

Αλλα ακομα δεν εχει βρεθει τροπος να τρεχεις paid apps σε αλλα κινητα.

Edited by haigoeo