nikstrimp Δημοσιεύτηκε October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2009 Παιδιά αν κάνω update στο Ndrive που έχω με χάρτες αγγλίας υπάρχει πιθανότητα να χάσω τους ελληνικούς χάρτες; Μου ζητά να αντικαταστήσω τα Ndrive και 2577 files που υπάρχουν στη storage card. Να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπερα σε ολους. ειχα πεσρασμενο μεσα στην storage το ndrive. το ειχα βγαλει απο μεσα με copy-paste εκανα format και τωρα που το ξαναεβαλα,εκανα register Και μου εμφανιζει την ελληνικη γλωσα και τις οδους μετετραγωνακια..... Help plz.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 καποιος που να ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostrig Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Θα ήθελα την βοήθειά σας. Έκανα update στο Ndrive στην έκδοση 9.3.21 με το Ndrive agent αλλά όταν ανοίγω τον χάρτη(αφού πρώτα έκανα restart) δεν υπάρχει το εικονίδιο + και το εικονίδιο – πάνω αριστερά και δεξιά για το zoom in και zoom out. Επίσης ενώ υπάρχει το εικονίδιο με το λουκέτο δεν υπάρχει το εικονίδιο με το τετράγωνο που βρισκόταν από κάτω του. Το συνδέω τώρα στο Ndrive agent και γράφει ότι δεν υπάρχουν update.; Έκανα και έλεγχο στον χάρτη μεσα από το Ndrive και λέει ότι είναι ένταξη. Είναι έτσι η καινούργια έκδοση; υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω το Ndrive μήπως φτιάξει; Βοήθεια παρακαλώ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Eνεργοποίησα το ndrive HTC HD2 και ενώ η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σωστά, πήγα να περάσω τον κωδικό για την ενεργοποίηση του ελληνικού χάρτη και βάζοντας τον μου στέλνει μήνυμα πως αυτός ο κωδικός είναι για παλαιότερη έκδοση χάρτη πχ 7/09, ενώ στο πακέτο ndrive ο χάρτης είναι έκδοση 4/10.:O Τι κάνω τώρα? Έκανα κάποιο λάθος εγώ στην εγκατάσταση? Έχει συμβεί σε κανέναν? Ευχαριστώ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδες ξερει κάποιος που θα βρω 3d photo maps για Ελλαδα ? Τους ειχε το τηλ. στην αρχή αλλα μετα απο update έχουν σβηστεί Το τηλ ειναι HTC TOUCH HD και το NDrive ειναι η ver 10.1.15 Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts