Jump to content

[iFae] Εστιατόρια & Delivery


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

 

Ήθελα να σας ενημερώσω για ένα καινούργιο iPhone Web Application που φτιάξαμε στο οποίο μπορείτε να δείτε όλα τα καταστήματα Delivery και εστιατόρια της Αθήνας. Η εφαρμογή λέγεται iFae, είναι μέρος του www.fae.gr και αυτή τη στιγμή είναι ακόμα σε beta έκδοση (οπότε συγχωρέστε με για το αν βρείτε κάτι που δεν παίζει :))

 

Τα features της είναι τα εξής:

• Αναζήτηση καταστημάτων

• Βαθμολογίες & Σχόλια

• Ταξινόμηση κατά περιοχή

• Μενού όπου υπάρχει διαθέσιμο

• Geolocation services (Τι υπάρχει κοντά μου, οδηγίες για το πως να πάτε σε κάποιο κατάστημα) με χρήση του GPS από τον Safari

 

Θεωρώ ότι είναι από τις πρώτα Web Applications στην Ελλάδα που κάνουν χρήση των Geolocation services του Safari στην έκδοση 3.0 του iPhone. :) Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με TODO ακόμα οπότε ελπίζω οτι θα συνεχίσουμε να την βελτιώνουμε :)

 

To url που μπορείτε να το δείτε είναι στο www.fae.gr/iPhone. Demo και screeshots μπορείτε να δείτε www.fae.gr/iPhone/demo

 

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω για την καινούργια μηχανή αναζήτησης στο site από όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα (εστιατόρια, delivery, συνταγες-συστατικά και cocktails) από ένα κεντρικό σημείο (π.χ. γράφοντας “σουβλάκι μαρούσι” βρίσκετε τα ψητοπωλεία στο μαρούσι χωρίς drop down lists – επιλογή που φυσικά συνεχίζει να παρέχετε μέσα στο site) . Η καινούργια μηχανή είναι πολύ γρήγορη, έξυπνη και είμαστε σίγουροι ότι τελικά θα βρείτε αυτό που θέλετε να φάτε :)

 

Επίσης προσθέσαμε και ένα search provider για το fae.gr, τον οποίο μπορείτε να τον προσθέτε στο Firefox ή στον Internet Explorer για να κάνετε τις αναζητήσεις σας ακόμα πιο εύκολες!

 

Ελπίζω να σας αρέσει, και ανυπομονώ για τα σχόλια σας για να το κάνουμε καλύτερο! :D

Link to comment
Share on other sites

Το νήμα μεταφέρεται και επισημαίνεται προσωρινά στην αρχική σελιδά για ποιο εύκολη πρόσβαση και μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Link to comment
Share on other sites

Καλή προσπάθεια .. τέτοιου είδους εφαρμογές είναι χρήσιμες για κάποιους .. Αλλά επειδή παρόμοια υπάρχουν πολλά px exandas, athens book κτλ περιμένω μεγαλύτερη εξειδίκευση στον τομέα που ασχολείται η εφαρμογή.. Κάτι που θα κάνει ένα κλικ παραπάνω.. Πχ τιμή αν γίνεται (λέω εγώ τώρα)..

 

Ή μάλλον καλύτερα θα προτιμούσα απλά να έχετε μέσα όσα περισσότερα εστιατόρια και γενικά φαγάδικα μπορείτε, χωρίς ελλείψεις όπως έχουν αντίστοιχες εφαρμογές.. Πχ για την περιοχή μου εδώ και γενικά για τα βόρεια προάστια οι υπόλοιπες εφαρμογές δεν είναι πλήρεις.. Επίσης ελπίζω να έχετε ακριβή διεύθυνση και τηλέφωνο για κάθε μαγαζί.

Link to comment
Share on other sites

Η βάση ανανεώνεται καθημερινά και με την βοήθεια των χρηστών γίνεται ολοένα και πιό πλήρης. Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια και οι αξιολογήσεις είναι πιό σημαντικά από την παράθεση εστιατορίων και έτσι μια "απλή" βάση μετατρέπεται σε μια πραγματικά δυναμική αποθήκη γνώσης για όλους. Ελπίζω να είναι αρκετά φιλικό το περιβάλλον ώστε να μπορούν όλοι με ευκολία να συνεισφέρουν τις εμπειρίες τους.
Link to comment
Share on other sites

Δωρεάν για πάντα είναι web app...

 

Edit:

Ωπ δεν είδα ότι πόσταρες..

 

Από μία μικρή ματιά είναι πολύ καλή και ενημερωμένη πολύ καλά...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Link to comment
Share on other sites

Πολύ αξιόλογο site, που δείχνει την αξία του web app. Δεν χρειάζεται να παραγεμίζει το AppStore με "εφαρμογές" τύπου customized ιστοσελίδας. Bravo παιδιά- άντε να επεκταθείτε και στη Θεσσαλονίκη!
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας :)

Είναι στους άμεσους στόχους μας η επέκταση και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας για να εξυπηρετήσουμε περισσότερους χρήστες!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλημέρα σας,

 

Σε συνεργασία με το Layar για το iPhone και Android το Fae.gr απέκτησε το δικό του layer από το οποίο μπορείτε να βρείτε μέσω της εφαρμογής τα εστιατόρια και τα καταστήματα που βρίσκονται κοντά σας μέσα από ένα εντελώς καινούργιο GUI, αυτό του Augmented Reality Browser!

 

http://www.fae.gr/images/layar/fae-layar-1.jpg

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.fae.gr/blog/2010/07/to-fae-gr-στο-layar/

 

Ανυπομονώ για τα σχόλια και τις προτάσεις σας! Σύντομα έρχεται και η καινούργια έκδοση του Web App iFae με καινούργιο πιο native GUI.

Edited by taiger
Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των developers του layar το Iphone 3GS/Iphone 4 με ios4 παίζουν κανονικά και είναι fully supported. Στο Iphone 3G με Ios4 υπάρχει κάποιο bug στην εφαρμογή το οποίο αναμένουμε ενημέρωση για το αν να θα το διορθώσουν.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...